jirka1024 Zveřejněno 29. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 29. Červenec 2013 Ahoj,chci se zeptat,zda nevíte o místě,kde by se dalo zkoušet vodní lyžování,nebo třeba tažení kruhu ... ? Nejlépe kolem Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 Tak na černo, kdekoliv, ale oficiálně podle všech legislativních předpisů asi nikde :( Jedině někde na dráze, na kterou se jen tak nedostaneš, protože nejsi členem klubu nebo za hroznej poplatek, a musíš mít schválený (otypovaný a zapsaný v dokladech na SPS) člun pro tahání lyžaře, a někde chtějí i pojištění lodě. Zkoušel jsem to všude možně a nakonec se na to vykašlal a jezdím se vyřádit k moři.Držím palce ať něco najdeš, a když, tak dej vědět, určitě bych se rád taky sklouznul na lyžích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 pod Brandysem na Labi je asi 1.5 km-aspon tam byla znacka-v Mechenicich a v Koline jsou drahy-ale jak to je nevim asi to je pres klub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 Do Kolína jsem jezdil, ještě se starým Pluťákem, tam mě kdysi za rozumnej poplatek pouštěli, ale pak tam byl nějaký průšvih a změna správce a bylo po srandě. Jinak tady je seznam kde se dá ..http://www.spspraha.cz/vodnicesty/lyzovani.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 29. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 29. Červenec 2013 Tady máš kompletní mapu,ale jak zde bylo řečeno je problem se s provozovatelem vyznačench useku domluvit. http://www.motorove-cluny.cz/legislativa/plavebni-mapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se