Přejít na obsah
Plavidla.cz

Ve Velkém Březně ztroskotala nákladní loď

tomas80

Doporučené příspěvky

Mno, rozhodl jsem se dodelat na zachod jeste umyvadlo. Pri te prilezitosti jsem jeste trochu vylepsil ( zefektivnil) skrinku co tam byla na veci. V lodi dodelavam jeste nejake policky, protoze co si budeme povidat, odkladacich prostor neni nikdy dost. Dodelaval jsem nejake osvetleni, vysilacku atd. Vpredu jsem predelal zabradli, aby se dalo pohodlneji vylejzat. No a hlavne kompletne predelavam sezeni v kokpitu. To co tam bylo se casem ukazalo ne zrovna ucelne, takze jsem se do toho pustil a vlastne udelal uplne jinak. Uz to mam doma ocalouneny, takze to tam jeste nabastlit zpatky. Jeste jsem rozriznul a predelal dekl na motor, abych kdyz potrebuju k motoru pro nejake drobnosti co tam mam ulozene, nemusel vsechny sedici vyhanet a odklapet celou podlahu. Na transomu jsem menil komplet manzety, hadice a trim snimace, protoze uz to tam zase bylo par let, tak at je to v cajku. No a kdyz jsem rozhodil Z nohu, tak jsem zjistil, ze chcije olej guferama nad cerpadlem, takze rozborka a vymena za nove. No proste ja nevim, nenudim se :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...