Přejít na obsah
Plavidla.cz

Kontroly SPS a policie

Anachy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Anachy: jel jsem kolem Labe a někdo se prdlal proti proudu. Vzhledem k tomu, že to bylo dlouhý, úzký a vysoký tzn. Drago, tak tipuju na tebe :)

Skoda VRS: 80+ to musí lítat kdejakýmu sporťáku s V6 nebo V8. Ten Regal 2250 co jsem ho chtěl lítá skoro 90 s V8 300HP. Mě ten můj prcek lítá 72.

to Sullaco:

no nevím co jsem tak četl tak V6 jezdí tak 70+, 5,7 v takhle malým člunu jo ta dá těch 90+, ale kdo ji tam má? To ti to fakt jezdí 72 podle GPS? Nechápu mě to jede max 62 a to teda dost dlouho trvá. Vrtuli mám 20 čtyřlist a otáčky při max 4800-4900. Jak to máš těžký?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoda VRS: hele uz jsme to jednou probirali, vaha moji lode cca 1100 kg (sucha) a ano lita mi to dle GPS 70-73 dle zatizeni posadkou, zda mam/nemam plnou nadrzi atd, vrtule 21", tri list. Do skluzu se dvema nebo trema lidma temer okamzite, na 60 jsem cobydup a pak kdyz natrimuju trochu vejs, tak se to dosplha k tem 70 v pohode. Tomas 80 mi to muze dosvedcit, respektive nevim teda zda cumel na GPS ale nemam s tim problem to zopakovat :) Chtel jsem kupovat Regala 2250 s V8 vaha lode 1800 kg sucha a deklarovana maximalka skoro 90. Pak jsem mel nabidku na Glastron GTX 229 nebo kolik, s V8 300 HP, a s vahou 1500 kg to ma litat ke kilu. Nakonec na to kaslu a manzelka vidouc vylety vyse uvedenyho Tomase jakejkoliv sport zatrhla a rekla, ze pokud nova lod, tak jedine cruiser. Takze moje blazniva vodni anabaze bude asi brzy u konce :(

Nemyslim si, ze mam neco zazracnyho, zkousis si hrat s trimmem?

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

Bohuzel musim konstatovat, ze Sullaco nekeca a to jsem jel s nim, takze v podstate ve trech lidech :lol:

Nicmene s Cruiserem jde taky kravit to se neboj, jenom te to pak stoji trochu vic prace, kdyz to mas dole v kajute zase potom vsechno rovnat a pokazde znova skladat sklenicky a talire do regalu :).

Odkaz ke komentáři

Vidis, no jo to me nenapadlo , to musi bejt dole bordel :(

PS: no a vzhledem k tomu, ze nejsem taky zrovna twigy, tak sme vlastne jeli ve ctyrech. At si na bajlose kdo chce co chce nadava, tak ty starsi rocniky byly proste super.

Odkaz ke komentáři

Já nic neměním a nic měnit nechci :) Jen ale až asi najdu to co hledám, tak se holt budeme muset rozloučit i když přemýšlím o tom, nechat si ho na blbnutí v garáži.

Jinak si myslím, že tvar trupu je důležitej ale na to jsou tu jiní borci, já jen umím kroutit tím volantem. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...