Sullaco Odesláno 30. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 30. Červenec 2014 D: no tak jo i když potřebuju aby mi bajloš ještě rok vydržel :) Ale dej vědět až budeš na Žernosekách, dám si s tebou pivo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Kolegové, co letos jezdíte na Orlíku - už jste tam letos viděli plavebku? Jezdím tam celkem dost - každý víkend cca 70-100km a letos jsem je ještě nepotkal. Taky to tam podle toho vypadá - spousta lidí lítá ve skluzu všude, u Radavy dranděj lyžníci atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 D: no tak jo i když potřebuju aby mi bajloš ještě rok vydržel :) Ale dej vědět až budeš na Žernosekách, dám si s tebou pivo :)A co se mnou, chystám se tam někdo od 8 - do 14 srpence po vodě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Já je letos potkal na orlíku ednou, kontrolovaly u zakotvených lodí kolíky na uvázání, jestli se lodě nevážou za stromy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 D: no tak jo i když potřebuju aby mi bajloš ještě rok vydržel :) Ale dej vědět až budeš na Žernosekách, dám si s tebou pivo :)A co se mnou, chystám se tam někdo od 8 - do 14 srpence po vodě :)To dá rozum, dej vědět ještě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Na Orlíku jsem SPS viděl letos 3x, 2x v sobotu a to jednou byli vyvázaný na nějakou plachetnici u Podskalí na "kafíčku" kolem nich lítaly lodě v kluzu a nic se nedělo. Podruhé u mariny Orlík a tam brali každého koho viděli za Žďákovákem směrem po proudu v kluzu. Naposledy jsem je viděl teď v pátek okolo 17 hodiny na Lavičkách kontrolovali zakotvené lodě kolem břehů. A je pravda že lyžařů a lodí v kluzu je tam požehnaně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Nevíte kolik dávají pokutu za jízdu v kluzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Od domluvy do 20.000Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Nevíte kolik dávají pokutu za jízdu v kluzu?Letos nevím, loni domluva a 500,- a to prý jen proto že to bylo za ošklivého počasí, bez plavců a uprostřed plavební dráhy.... okolo kempů a v hezkém počasí kdy se lidi koupou bych "prý" dostal 5000,- , ale to možná jen strašili :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 Sullaco, je to offtopic, ale, pokud máš courák na loď, proč si nezajedeš do Berlína na jezera? jsi tam za 4 hodiny, vody, že neuvěříš, na jezerech je sice omezení jen na 30km/h ale policajti jsou vidět zdaleka, maj velký lodě. vlny od větru, od obchodní plavby, volné lyžařské dráhy. co chceš víc a je to za rohem a bez poplatků co jsou v Jugině.voda má momentálně 25,2°C, průhlednost tak 1,5-2m a žádnej žabinec jako na Žernosekách.zrovna se tu plácám a cachtám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 D: libilo by se mi tam jet po ose ale na to nemam lod. Zatim. Planuju jinou kde uz to nebude problem.nDiky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 31. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2014 To je fajn, ale jen pokud bydlíš na lodi, ubytko je tam snad dražší, než na Lago di Garda :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2014 Včera na Orlíku kontrolovala SPS a docela poctivě....brali každého kdo jen trochu vystrčil špičku z vody. A dneska pro změnu policie.... taky kontrolovali důsledně, za mnou se vraceli asi 500m, ale byli velice slušní a zcela v pohodě, poté se zaměřili na lodě na lyžařské dráze, dráha byla samozřejmě bez vysunutých žlutých balónů jako pokaždé.Akorát se ten jejich člun špatně poznává na dálku (šedý gumák, asi 6m, ale pokaždé ho řídí stejný "pan policajt" v černém tričku. Mimochodem velice sympatický a rozumný pán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 10. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2014 Jj, včera jsem potkal v okolí zámku a Radavy plavebku asi 3x a dneska zmiňovaný gumák Policie. Kontrola se nekonala, jezdil jsem předpisově s rodinkou. Nicméně i přes jejich přítomnost si tam spousta lodí (hlavně gumáků) jezdila jak se jim zachtělo...Jinal to byl krásný víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Já jel taky podle předpisů a s rodinkou, ... synovec na ně ale mával jak o život (než jsem se ohlédl a zjistil že mává na Policii), proto se zřejmě vrátili, ale jak jsem napsal, byli slušní, vstřícní a v naprosté pohodě.SPS v sobotu navečer hlídkovala u Radavy hodně dlouho, ale jen co odjeli, hrdinové začali lítat zase v kluzu a do 9 to tam bylo jak na závodní dráze.Zajímavé je že jsou to pořád stejné lodě... týden co týden. Jako by se nemohli schovat aspoň někam kde nejsou vidět a slyšet .... u Žďákováku je snad místa dost a nikde nikdo. Ale tam by se zřejmě nemohli předvádět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Ahoj, nemůžu se než nepřidat - po víkendu na Slapech - po policii ani vidu ani slechu, to samé SPS. Není žádnou vyjímkou vidět na vodě zcela běžně lodě lítající po vodě jak kdyby žádná vyhláška neplatla. A co mě už dorazilo, vodní skůtr a dokonce člun, nějaké takové Pluto s přívěšákem přímo před pláží u kempu Oboz tahalo wakeboard. Fakt už to nemá meze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 nechci být rejpavý ale komu to jede 80+?, takových tu moc nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Anachy: jel jsem kolem Labe a někdo se prdlal proti proudu. Vzhledem k tomu, že to bylo dlouhý, úzký a vysoký tzn. Drago, tak tipuju na tebe :)Skoda VRS: 80+ to musí lítat kdejakýmu sporťáku s V6 nebo V8. Ten Regal 2250 co jsem ho chtěl lítá skoro 90 s V8 300HP. Mě ten můj prcek lítá 72. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Vcera to chytali na orliku na gumaku. Koho nelapili, tak ho vyfotili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Karle tebe taky kontrolovali jestli jsem dobře viděl a frčel jsi předpisově. Co všechno chtěli? Se tam na tom gumáku projížděli celkem dlouho od Žďákova po šturmovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 (upraveno) Karle tebe taky kontrolovali jestli jsem dobře viděl a frčel jsi předpisově. Co všechno chtěli? Se tam na tom gumáku projížděli celkem dlouho od Žďákova po šturmovky.Taky mě kontrolovali, jak jsem psal výše... chtěli jen doklady, ověřili občanku tou jejich čtečkou, na VMP jen koukli, a papíry od lodě prohlíželi snad 5 minut...koukali na to nějakou lupou, asi hledali jestli nejsou falešné.... nebo takové ještě nikdy neviděli :-), pak si vše nafotili a je pravda že kdo jel okolo tak ho také vyfotili. Zajímalo by mě proč si fotí ty doklady.... na to mi neodpověděli. Karla jsem viděl, zdravili jsme se, těsně předtím než mě kontrolovali... Upraveno 11. Srpen 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 No nevim teda jak jinde na Slapech ale v sobotu na Zdani kontrolovali skoro cele odpoledne a vetsinou gumaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Karle tebe taky kontrolovali jestli jsem dobře viděl a frčel jsi předpisově. Co všechno chtěli? Se tam na tom gumáku projížděli celkem dlouho od Žďákova po šturmovky.Taky mě kontrolovali, jak jsem psal výše... chtěli jen doklady, ověřili občanku tou jejich čtečkou, na VMP jen koukli, a papíry od lodě prohlíželi snad 5 minut...koukali na to nějakou lupou, asi hledali jestli nejsou falešné.... nebo takové ještě nikdy neviděli :-), pak si vše nafotili a je pravda že kdo jel okolo tak ho také vyfotili. Zajímalo by mě proč si fotí ty doklady.... na to mi neodpověděli..v Evropě je ročně 10 000 ukradenejch lodí, který jdou samozřejmě dál na trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Anachy: jel jsem kolem Labe a někdo se prdlal proti proudu. Vzhledem k tomu, že to bylo dlouhý, úzký a vysoký tzn. Drago, tak tipuju na tebe :) Skoda VRS: 80+ to musí lítat kdejakýmu sporťáku s V6 nebo V8. Ten Regal 2250 co jsem ho chtěl lítá skoro 90 s V8 300HP. Mě ten můj prcek lítá 72.To Sullaco : tou dobou jsem letěl závratnou rychlosti 10 km od Mělníka k Zernosekam, ted tu vegetim na kotve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 11. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2014 Me ne ja plul pomalu. Ale ty co pluli ve skluzu a nechytli je, tak je aspon vyfotili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se