Pazi Zveřejněno 18. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 18. Červenec 2013 Zdravím všechny člunkaře, a mám na Vás zkušené mořské vlky otázku, koupil jsem malý závěsný lodní motor Honda 5, když mám loď na přívěsu a motor na zrcadle lodi, je vrtule dost nízko nad silnicí a mám strach, že na našich kvalitních cestách ještě vylepšených různými retardéry škrtnu motorem o silnici. Abych toto nebezpečí eliminoval musel bych ho alespoň o kousek sklopit, jako při režimu mělké vody, ale toto výrobce v manuálu nedoporučuje, motor by podle něj měl při převozu být v pozici jako ve vodě, tedy svisle dolů. Volal jsem autorizované dovozce a prodejce těchto motorů, ale jejich rady se rozcházejí. Tak se chci zeptat starých praktiků. Neškodí motoru převoz na zrcadle v částečně sklopené pozici, nebo v jakékoli pozici?Díky za radu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2013 Vozim ho sklopeny neustale, mam vlek nizkej a skrtal bych. Pri prevozu motor otacim pakou dolu, jak je doporuceno pro prevoz nalezato.Uplne idealni to sice neni, malinko mi z toho sakne olej, ale motor to preziva uz druhy rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pazi Odesláno 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2013 Diky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 21. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2013 Hlavně voz klíč na svíčky.Kdyby se ti tam přece jen olej dostal a nešlo s ním otočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se