sedivak Odesláno 8. Leden 2018 Sdílet Odesláno 8. Leden 2018 Ahoj,budík ještě nemám a právě sonduju, kde a co nejvýhodněji nakoupit....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2018 Jak jsem psal již ve vedlejším vláknu, dva smarty SC 1000, fungl nové včetně kabeláže a junction boxu mám k prodeji, pokud by byl zájem tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 31. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2018 Jak jsem psal již ve vedlejším vláknu, dva smarty SC 1000, fungl nové včetně kabeláže a junction boxu mám k prodeji, pokud by byl zájem tak SZGratuluju,konečně inventář ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 10. Srpen 2018 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2018 Co tím myslíš Roberte :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 15. Leden 2019 Sdílet Odesláno 15. Leden 2019 (upraveno) Dotaz pro ty co mají zkušenost se zapojením výše uvedených budíků: U tachometru jsou přívodní dráty které po napojení na GPS navigaci berou dané signály a tím tachometr ukazuje rychlost. Abych nemusel po každé spouštět GPS navigaci na palubce, chystám se připojit k tachometru lodní GPS anténu (kupříkladu https://www.aliexpress.com/item/marine-ship-GPS-receiver-antenna-module-NMEA-0183-baud-rate-4800-DIY-connector-voltage-12V-RS232/32916816369.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.260.4c163c00YneM6Q ) Dostali jsme se s kolegou Alešem do úvahy, zda tachomettru pro zobrazení rychlosti stačí data z takovéhoto GPS přijímače/antény či nikoliv a data může čerpat pouze z GPS zařízení jako je navigace. Předem díky za postřehy. Upraveno 15. Leden 2019 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 20. Leden 2019 Sdílet Odesláno 20. Leden 2019 Odpovím si sám a pro budoucí generace. Ano lze použít 1) jak GPS anténu/receiver 2) GPS navigaci stejně tak 3) Pitotku, zde ovšem je potřeba dokoupit převaděč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se