novis Zveřejněno 17. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 17. Červenec 2013 Zdravim vsechny, koupil jsem novej vlek a zbylo misto. nemate nekdo reseni jak prepravit s clunem motorku. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 17. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2013 Ahoj, nevím kde a jak moc máš místa, ale co něco z tohohle http://www.karavan.cz/nosic-na-ojx0-nosice-na-oj.htm a http://www.hobbycar.cz/nosice-jizdnich-kol/26555-nosic-motocyklu-na-tazne-zarizeni-hakr-uzamykatelny-hv1151-8594070931151.html ale pak záleží jak těžkou motorku máš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 18. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 18. Červenec 2013 mam tam tak necele 2m od koule k lodi, jde spis jako najezd tam udelam treba z ucka zeleza ale jak vymyslet aby moto nespadla pri brzdeni atd. rad bych vzal letos aj moto na dovcu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 18. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2013 Tak do účka nějaké prohlubně na kola, aby nejezdila do stran a ještě jí přikurtovat, a na brzdění a akceleraci ji chytit za vidle a za zadní nosič pevnou tyčí a nemůže to nic udělat. Všechno se dá nějak udělat. Hodně štěstí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 19. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2013 Co je to za motorku, kolik váží? Měl bys s tím počítat. Je to malorážka, tzn. maloobjemová, lehčí? Nebo ňáké šestkilo a víc? Pokud to dáš na oj směrem ke kouli, tak vyvážit člunem tak, abys neměl všechnu váhu na kouli.Jen doporučený tlak na kouli, někteří při vyšší rychlosti doporučují pár kilo navíc na kouli, kvůli stabilitě.samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2013 Diky vsem uz to mam vymyslene. hodim foto do 14dnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Odesláno 21. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2013 Ahoj,dej bacha na svislé zatížení oje na závěs bývá 50 nebo 70kg ať neutrhneš závěs.Jeden takto přetížený a utržený jsem vařil asi o půlnoci jednomu autopřepravci.Měl kliku,že jsem u něj zastavil a měl dílnu asi 4km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 23. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 23. Červenec 2013 diky urcite to dovazim clunem. jeste nevim co se tam vejde za vahu, rad bych moto ale ma 190kg tak uvidim jak to vyjde a jak dobre pujde roznest vaha. Popripade kdyby tak aspon skutr. kolejnici jsem dal uz pozinkovat brzo hodim foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 23. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2013 (upraveno) hlavně aby nebyl problém s případnou kontrolou policie, protože většina vleků má v papírech přepravník lodí a ne nákladní vlek. Trefíš na blba a problém je hned. Upraveno 23. Červenec 2013 uživatelem Fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 23. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 23. Červenec 2013 to je pravda ale myslim ze kdyz to bude pekne a hlavne bezpecne udelane tak to studovat nebudou. a doufam ze to bude plnit dojem jak kdyby to tam patrilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 23. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2013 Já měl teda zatím u všech vleků na lodě v malém tp zapsáno vlek nákladní speciální. A ž ve velkém tp bylo uvedeno pro přepravu lodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se