Franta Zveřejněno 14. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 14. Červenec 2013 Zdravím na fóru,nevěděl by někdo kde by se sehnala tlačná pružinka pod membránu k motoru Johnson,dvouválec,5HP.Díky za radu,vnoučkové nechápou že to nejde koupit.Motor je stařešina ale je spolehlivý a poměr oleje a benzinu 1:100je super.Ještě jednou díky!Franta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 14. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2013 Myslím že jí mám, pošli fotku toho motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Červenec 2013 Motor mám vyfocenej ale protože jsem fotku do fóra nikdy nezadával tak napíšu typ z dokumentace co k němu mám.-BJ5BFCOB.Je to motor který má obsah 164 ccm a nechá se upravit na 6 a 8 HP. na Zítra pošlu i průměr té pružinky.Délku bohužel neznám ale to by se snad dalo upravit.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 15. Červenec 2013 Ahoj,takže ta pružinka má průměr 7mm plus minus nějaká desetinka.Franta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se