honza Zveřejněno 8. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 8. Červenec 2013 Ahoj všem.Po přijezdu do Chorvatska jsem zjistil že nefunguje na lodi tachometr,zjistil jsem že tam je jenom nějaká hadička která vede do nohy.Lodˇje bayliner capri 195.Noha alpha2.r.v. 2000.Dík za rady.ps.lod´je v chorvatsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2013 Zkus profouknout, nebo se podívej do čidla v které je trubička vyústěna vzadu na čele bývá tam ucpaná, nebo se ti mohla při sundavání lodě do vody ohnout v horším případě i ulomit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2013 Zkus profouknout, nebo se podívej do čidla v které je trubička vyústěna vzadu na čele bývá tam ucpaná, nebo se ti mohla při sundavání lodě do vody ohnout v horším případě i ulomitneměří on náhodou na Alfě dírou v noze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2013 Zkus profouknout, nebo se podívej do čidla v které je trubička vyústěna vzadu na čele bývá tam ucpaná, nebo se ti mohla při sundavání lodě do vody ohnout v horším případě i ulomitneměří on náhodou na Alfě dírou v noze??Jo to máš asi pravdu, že tam nebude klasický čidlo. Nicméně na tom ucpání to asi nic nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 8. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2013 Vybodni se na trubicky a dej tam elektroniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 9. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2013 GPS :) a =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza Odesláno 11. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Červenec 2013 Díky za rady.Zajímalo by mně kde je ta díra v noze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2013 Díky za rady.Zajímalo by mně kde je ta díra v noze.v náběžné hraně pod antikavitační deskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se