Marie Zveřejněno 12. Říjen 2009 Sdílet Zveřejněno 12. Říjen 2009 Chtěli bychom s rodinou začít žít na hausbotu. Prosím o jakoukoli informaci ohledně celoročního kotviště v Praze. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvvi Odesláno 2. Červenec 2010 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2010 Zdravím, nalézti kotviště vhodné k bydlení v Praze je téměř nadlidský výkon. české přístavy vím, že poskytovaly před nedávnem k pronájmu dvě plochy na celoroční kotvení. Nicméně cena byla zajímavá až do té doby než se člověk dozvěděl, že se jedná o aukci...tzn. že vás utluče kdokoliv kdo má řádné peníze ;) A ta místa jsou již pryč...myslím že cena narostla pětinásobně proti nabízené úvodní, která byla tak tak schůdná pro člověka, který se zadlužil koupením lodi. Dále - Zkusil jsem kontaktovat pár loděnic v Praze, zda-li je možné u nich kotvit. Všichni byli potěšeni mým zájmem až do té chvíle, než jsem jim řekl že hodlám na své 12ti metrové lodi u nich bydlet... A už to jelo - my nejsme žádná ubytovna, jsme sportovní klub ;) a vůbec nepomohlo ujišťování, že budu mít hodiny, které přesně ukážou spotřebu proudu, nic...prostě bydlet ne - tak reagoval JachtKlub Praha Podolí a naproti na Císařské louce jedna z loděnic...nakonec by se mi snad i podařilo na základě tlačenky největší ukotvit se u lodě pana Imramovského, ale riskovat také to, že se pan Imramovský ze dne na den rozhodne odplout a je po kotvení. Což je průšvih když člověk na lodi bydlí.Myslím, že je ideální bydlet mimo Prahu, ale ani tam to není lehké najít.Držím palce. Já nakonec ustoupil od bydlení na vodě, v Praze na to rozhodně nejsou podmínky, koupil jsem trošku menší loď a šel do hypotéky.To je život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se