dragon333399 Zveřejněno 2. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 2. Červenec 2013 Pokud by měl někdo zájem, v pátek 5.7. v 17:00 hodin bude probíhat na marině Labe v Píšťanech diskuse s německými policisty ohledně jejich předpisů a zákonů týkající se provozu lodí na vodních cestách. Pro někoho, kdo uvažuje o cestě lodí po Labi dolu nebo někde jinde v Německu, určitě nebude pár informací na škodu a může užetřit i dost EURo !Dle pořadatele bude trvat hodinu až dvě a bude na místě tlumočník, takže není třeba se obávat němčiny.Přednáška je zdarma, jen by bylo dobré se mi přihlásit abychom si udělali představu o účasti, ale ani toto není podmínkou. Možná přijde i kouzelník.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Nebude tam německý potápěč? Potřebuju vylovit u marýny kotvu :DTaky bych přijel,ale božel jsem v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 2. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 No já jsem koukal, že jsi tam za sebou tahal lano po dně... ale možná tam budou i naši policajti se sonarem tak by jukly kde ji máš... potopit by jsi se ale musel sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Né že bych tam na nádech v 6,5m nevydržel,ale nemam vodotěsnou baterku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 2. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Co nevidíš, to našaháš...jako by jsi to jindy dělal jinak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 3. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2013 No koukám, že si budu muset vybírat koho zaředíme do přednášky.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 13. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 13. Červenec 2013 Jak dopadla ta žernosecká přednáška o německých předpisech? Něco zajímavého, relevantního pro nás? Kvůli marodce jsem tam nešel. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Červenec 2013 Nazdar, bylo to dost zajímavý, např. jejich předpisy ohledně alkoholu nebo používání vysílaček bez licence... pak promítání videí ze záchranářských cvičení, pokecání s nimi dost v pohodovém duchu... Bude brzo asi další takže když se ti to povede, můžeš se zůčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben142 Odesláno 31. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2013 Zdravím.Mohu do Drážďan po vodě s neregistrovanou lodí a bez VMP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 31. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 31. Červenec 2013 jako u nás. do 5 koní a jedný tuny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se