Sullaco Zveřejněno 2. Červenec 2013 Sdílet Zveřejněno 2. Červenec 2013 Ahoj,na své lodi mám do kajuty takové ty skládací dveře, ve kterých je umístěn zámek a lze to otvírat pouze a jen odemknutím nebo zamknutím. Existuje nějaká laicky řečeno zamykací klička, která by fungovala způsobem, že zámek odemknu a poté mohu dveře libovolně otvírat/zavírat tzn. že by klička hýbala tou patkou co je na druhé straně dveří?Předem díky.Zdenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Nestacilo by ti krome zamku jeste pridat nezamykaci klicku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Tohle asi neni to co jsi myslel ? http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/spojovaci-material/zamky-petlice-dverni-zastrcky/petlice-se-zamkem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Viky: jo to bude poslední řešení, nicméně jsem ty kličky na tomto mechanismu už viděl, jen nevím kde to sehnat.Anachy: no tohle tam mám, nicméně bez klíče nejde ten mechanizmus ovládat i když to je odemčené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 To Ti trochu nerozumím, taky toto používám a při příchodu na loď to odemknu odklopím a dále se o to nestarám, když odcházím tak to zamknu a je hotovo, ale ty asi myslíš aby to šlo ovládat i zevnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Ne ne, jde mi o to, že za jízdy to zavírám, poté si vzpomene třeba žena že něco chce, nebo se tam zachce psovi a já bych to rád otevřel. No a vždy tam musím vrazit klíč a odemknout, poté zamknout. řešil jsem to zatím tak, že jsem tam měl klíč vsunutý napevno ale pak na něj zase zapomínám při odchodu z lodi a nerad bych ho ztratil či měl dvoje klíče odděleně jestli mi rozumíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 urcite to existuje-ve velkem provedeni to mam na balkonovych dverich-v malem provedeni urcite na karavanech a pod.-teda jestli to je co myslis-ma to na konci 4-hran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Mě to zůstane odemčené i po vyndání klíčku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 To jo, to me taky ale nemuzu ty kdyz pak ty klice vyndam, dvere zavrit. Ten mechanizmus - ten plochac co se zevnitr zasouva do protikusu proste nelze bez klicku otacet. Asi si nerozumime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 2. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2013 Treba je znas, ale muj tip je: www.perko.com. Vyrobce ruzneho kovani, na spouste lodi jsou jejich vyrobky. Potreboval jsem uzaver na viko v podlaze, taky ho vyrabi. Kvuli rychlosti dodani jsem objednaval nakonec u prodejce v Italiii. Behem peti dnu jsem to mel doma. www.sedilmare.it/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 3. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2013 co tohle? http://www.ops-ecat.schneider-electric.com/ecatalogue/browse.do?cat_id=BU_POW_2536_L3_Z021&conf=seo&el_typ=node&nod_id=0000000023&scp_id=Z021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se