Marty Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Neplave ti pak prives? Ja davam cca 70. 60 jsem daval na gumak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Záleží na co je stavěný auto. Na bawu jsem dával cca 90 - 100kg. Na supu ale max. 60 - 70kg. Jinak tahal prdel po zemi. Paradoxně ale byla souprava klidnější. Asi ta elektronická stabilizace přívěsu nějak funguje.Doporučuju nakládat to téměř na maximum. Je to stavěný i na dynamický zatížení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Mam auto staveny na 50kg, proto tech 46kg. Jinak prives mi neplave, mam ho specialne zkonstruovanej na nizky teziste. Bez problemu se s nim da upalovat kolem 120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Pokud mas tento limit na aute, tak to chapu. Mam take stabilizaci jizdy s privesem, ale popravde jsem nezkousel tahat s jejim vypnutim, vyzkousim. Jinak me se pocitove osvedcilo zatizeni cca neco pres 2/3 povoleneho maxima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 16. Květen 2017 Sdílet Odesláno 16. Květen 2017 Ja furt neco pridaval do lode, az jsem mel na kouli 120kg. Sportage mela jen 70kg tak jsem radsi trochu ubral. Ono tech 120kg bylo hodne i na najezdovou brzdu. Ale jelo to za tim pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Květen 2017 Sdílet Odesláno 16. Květen 2017 Ono taky zalezi kde tu vahu pridavas, nesmis si tim zvyšovat teziste, koule ti nijak nevynese klopnej moment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 16. Květen 2017 Sdílet Odesláno 16. Květen 2017 Jednalo se hlavně o kotevní vrátek s řetězem, vlastně jsem na špičku přidal cca 50kg a hodně to ovlivnilo zatížení na kouli. Než jsem si uvědomil, že bych to měl zkontrolovat, tak se jezdilo s přetíženou koulí. Ale jak jsem psal, jelo to pěkně a nikdy se mi to nezavlnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 16. Květen 2017 Sdílet Odesláno 16. Květen 2017 Ja furt neco pridaval do lode, az jsem mel na kouli 120kg. Sportage mela jen 70kg tak jsem radsi trochu ubral. Ono tech 120kg bylo hodne i na najezdovou brzdu. Ale jelo to za tim pekne.Pozor i na údaj zatížení na nájezdovce. Výrobci to tam uváděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky