Přejít na obsah
Plavidla.cz

Bestway Wave Line - nosnost

lions

Doporučené příspěvky

Přeji dobrý den. Uvažuji o koupi nějakého levného nafukovacího kajaku a padl mi do oka Bestway Wave Line (http://www.exisport.com/katalog/product/1214-BESTWAY-Wave-Line-Kayak-Set/?utm_source=heureka&utm_medium=porovnavac&utm_campaign=heureka). Má však nosnost max. 160kg. Myslíte, že by bylo možné jej zatížit o cca 10 kg víc? Jiné kajaky s větší nosností už jsou pro mě docela drahé. Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci bejt rejpavej, ale nafukovaci plavidla jsou docela naprd, nadres se s tim jak vul a nejede to. Radsi si doma schovavam starou laminatovou Luznici.

Pri pretizeni se ti kajak nepotopi, ale muze zacit bejt nestabilni. V Luznici kdyz jedem 4, tak uz je to takovy nic moc, vysoko teziste.

Odkaz ke komentáři

Viky_cz: Ale ja potrebuji,aby se dal zabalit do tasky a vyrazit s nim treba autobusem,zajezdit a jet zase zpet, proto nafukovaci. :) Vim, ze napr. u vytahu je max. nosnost opravdu pouze orientacni, ale bojim se, aby se nejak neposkodil, nebo prave nepotopil. :) Co jsem se dival, tak ty s vetsi nosnosti uz jsou o dost drazsi a myslim, ze na nejake obcasne jezdeni po prehrade/jezere/klidne rece a pro zacatecnika zbytecne ...

A reklama to opravdu neni, odkaz jsem sem dal jen abyste vedeli o jaky kajak se jedna.

Dekuji za rady. :)

Upraveno uživatelem lions
Odkaz ke komentáři

Jestli to chces sbalit do tasky, tak je to v tomhle financnim rozsahu celkem jasna volba. Nenapadlo mne, ze by pro prepravu lode nekdo nepouzil auto.

Pri pretizeni by se ale mohl ohybat a pochybuju, ze by se to pri tomhle obycejnym materialu dalo dostatecne prefouknout, aby drzel tvar.

Anachy: Myslis, ze by byl nekdo tak blb*j, aby se plavidlech pokousel tohleto prodat? :D

Odkaz ke komentáři

Jestli to chces sbalit do tasky, tak je to v tomhle financnim rozsahu celkem jasna volba. Nenapadlo mne, ze by pro prepravu lode nekdo nepouzil auto.

Pri pretizeni by se ale mohl ohybat a pochybuju, ze by se to pri tomhle obycejnym materialu dalo dostatecne prefouknout, aby drzel tvar.

Anachy: Myslis, ze by byl nekdo tak blb*j, aby se plavidlech pokousel tohleto prodat? :D

No nevím možné je všechno, ale "lionsovi" se omlouvám nemyslel jsem to nijak špatně. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...