Přejít na obsah
Plavidla.cz

Sandberk - novinky 2013

viky_cz

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si udelal mensi vylet na Sandberk.

Jsou tam 2 novinky, obe "prijemny".

1) Do zadniho jezera je zakaz vpluti. Je to docela nahovno, protoze to je novy, neodvazil jsem se to zcela ignorovat, zakaz vstupu po brehu vsichni s prehledem ignorujou, tak nevim.

2) Levne sezonni clenstvi v KVS je minulosti. Misto toho kazdy kdo pripluje rovnou plati 50,- za vyvazani na den. Prej dokonce meli puvodne vybirat jeste 20,- za osobu vstupny, ale to se nejak ignoruje. Tyhle platby jsou prej nakazany od MU Kolin, neboli.... jde to do pekne hazjlu. Docela lituju lidi, ktery to pro dobrou vec leta budovali a ted na ne budou koukat jak na magory. :(

Dobra zprava je, ze voda je tepla a po povodnich uz docela cista.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se na vodu bohuzel nedostal a ty novinky?-no pristi tyden uvidim ale abych daval 50 za to se si tam vypiju 1-2 piva (nealko) a budu tam pul hodiny- to mi muzou trhnout nohou-az to samy bude platit i pro kolaře a pod.-podridim se- jinak demonstrativne 2m od mola budu popijet lahvace-to samy v Tynci-pripadne se vazu za plotem

a ze by ty platby nakazalo mesto? to se mi už vubec nezda-pokud vim tak jedina podmika byla zpřistupnit se pro veřejnost

už jenom cekam az to zavedou na Soutoku

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři

No asi to zpristupneni ma nejaky zvlastni pozadi. Jinak pozor jo... vstupny 20,- za osobu maji prej platit i suchozemci.

Logiku by melo, kdyz teda 20,- platej vsichni, tak vybirat vstupny a za kotveni platit treba az kdyz tam clovek stravi s lodi pul dne. Precejen, kdyz tam jede clovek sam, tak ta dvacka ke dvema pivum se da jeste snyst.

Mimochodem, v Klejnarce jsou asi po 1km spadly 3 stromy, podemletej breh. A to sem se chtel jet podivat do Staraku. :(

Odkaz ke komentáři

Packo, v Týnci se teďka z to kotvení pokud tam nejsi přes noc taky už taky neplatí. Hájek změnil ceník.

A je pravda, že pokud člověk připluje na Sanberk a staví se třeba jenom pro nanuk a nějaké pití, trošku se mu to prodraží. O tom zákazu dál na jezero jsem se doslechl od Romana (loď Gogo) a prý tím pádem máme po koupání. Ach, jo.

Upraveno uživatelem Libor
Odkaz ke komentáři

v tom Týnci jsem to prosadil.. ještě za doby kdy jsem tam pracoval..protože když se někdo plahočí takovou dálku a chce si v klidu odpočinout , tak jsem zvolil a navrhl / za mého působení / 3 hodiny zdarma , pak už je to za poplatek..

nevím jaký mají ceník , neviděl jsem ho..

a za plotem bude 100 m nového mola za stejných podmínek , pokud vím.. navíc tam budou na kolmo soukr. mola členů klubu..

ale stejně myslím že je to o přístupu..

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Dneska jsem se dovedel, ze na Sandberku upravili cenik. Misto 50 Kc chteji za kratkodoby vyvazani 30.

Maji to i v ceniku na webu, takze se na to asi da spolehnout. Sice to furt neni 25,- za sezonu jako to bejvalo, ale snaha se ceni. :)

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...