viky_cz Zveřejněno 22. Červen 2013 Sdílet Zveřejněno 22. Červen 2013 Dneska jsem si udelal mensi vylet na Sandberk.Jsou tam 2 novinky, obe "prijemny".1) Do zadniho jezera je zakaz vpluti. Je to docela nahovno, protoze to je novy, neodvazil jsem se to zcela ignorovat, zakaz vstupu po brehu vsichni s prehledem ignorujou, tak nevim.2) Levne sezonni clenstvi v KVS je minulosti. Misto toho kazdy kdo pripluje rovnou plati 50,- za vyvazani na den. Prej dokonce meli puvodne vybirat jeste 20,- za osobu vstupny, ale to se nejak ignoruje. Tyhle platby jsou prej nakazany od MU Kolin, neboli.... jde to do pekne hazjlu. Docela lituju lidi, ktery to pro dobrou vec leta budovali a ted na ne budou koukat jak na magory. :(Dobra zprava je, ze voda je tepla a po povodnich uz docela cista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Červen 2013 Sdílet Odesláno 23. Červen 2013 Viky a uprime, tebe jeste v tomto state neco takoveho prekvapuje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2013 Ani ne, ale radost z toho nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 23. Červen 2013 Sdílet Odesláno 23. Červen 2013 (upraveno) ja se na vodu bohuzel nedostal a ty novinky?-no pristi tyden uvidim ale abych daval 50 za to se si tam vypiju 1-2 piva (nealko) a budu tam pul hodiny- to mi muzou trhnout nohou-az to samy bude platit i pro kolaře a pod.-podridim se- jinak demonstrativne 2m od mola budu popijet lahvace-to samy v Tynci-pripadne se vazu za plotema ze by ty platby nakazalo mesto? to se mi už vubec nezda-pokud vim tak jedina podmika byla zpřistupnit se pro veřejnostuž jenom cekam az to zavedou na Soutoku Upraveno 23. Červen 2013 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2013 No asi to zpristupneni ma nejaky zvlastni pozadi. Jinak pozor jo... vstupny 20,- za osobu maji prej platit i suchozemci.Logiku by melo, kdyz teda 20,- platej vsichni, tak vybirat vstupny a za kotveni platit treba az kdyz tam clovek stravi s lodi pul dne. Precejen, kdyz tam jede clovek sam, tak ta dvacka ke dvema pivum se da jeste snyst.Mimochodem, v Klejnarce jsou asi po 1km spadly 3 stromy, podemletej breh. A to sem se chtel jet podivat do Staraku. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 23. Červen 2013 Sdílet Odesláno 23. Červen 2013 nejde o dvacku nebo pade-jde o princip-pokud vyuziju sluzeb na celej den-neni problem ale pokud si pri ceste okolo zastavim koupit vnucce nanuka a mam zaplatit za kotveni............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2013 No jasne, kdyz se tam pojedem koupat na celej den, tak to klidne zaplatim. Akorat holt si to kazdej rozmysli, jestli se tam zastavi jen tak na jedno. Ale kdo se nezastavi obcas na jedno, nakonec se nezastavi ani na celej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 25. Červen 2013 Sdílet Odesláno 25. Červen 2013 (upraveno) Packo, v Týnci se teďka z to kotvení pokud tam nejsi přes noc taky už taky neplatí. Hájek změnil ceník.A je pravda, že pokud člověk připluje na Sanberk a staví se třeba jenom pro nanuk a nějaké pití, trošku se mu to prodraží. O tom zákazu dál na jezero jsem se doslechl od Romana (loď Gogo) a prý tím pádem máme po koupání. Ach, jo. Upraveno 25. Červen 2013 uživatelem Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Červen 2013 Sdílet Odesláno 25. Červen 2013 můžete někdo upřesnit, čemu říkáte "dál na jezero " a čemu " zadní jezero? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 25. Červen 2013 Zadek byl zavrenej ale pokud vim jenom u bagru. Ted jsou tam nove VELKE plavebni znaky zhruba zde: 50°0'56.891"N, 15°15'4.578"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Červen 2013 Sdílet Odesláno 25. Červen 2013 tak to je +- všechno při starým. naštěstí.stejně to vypadá, že se tam letos neprokoušu, leda bych vzal dovolenou v říjnu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 28. Červen 2013 Sdílet Odesláno 28. Červen 2013 v tom Týnci jsem to prosadil.. ještě za doby kdy jsem tam pracoval..protože když se někdo plahočí takovou dálku a chce si v klidu odpočinout , tak jsem zvolil a navrhl / za mého působení / 3 hodiny zdarma , pak už je to za poplatek..nevím jaký mají ceník , neviděl jsem ho..a za plotem bude 100 m nového mola za stejných podmínek , pokud vím.. navíc tam budou na kolmo soukr. mola členů klubu..ale stejně myslím že je to o přístupu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 28. Červen 2013 Nejsi jedinej, kdo mel problem s placenim jen co prijede. Myslim, ze to je otazka jisty kultury kasirovat jenom lidi, ktery skutecne prijeli "bydlet". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Srpen 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Srpen 2013 Dneska jsem se dovedel, ze na Sandberku upravili cenik. Misto 50 Kc chteji za kratkodoby vyvazani 30.Maji to i v ceniku na webu, takze se na to asi da spolehnout. Sice to furt neni 25,- za sezonu jako to bejvalo, ale snaha se ceni. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2013 No já tam letos celoročně kotvil , Až na cholerické výlevy proti psům celkem v pohodě . Lod je dobře hlídaná a 5 litru za sezonu je celkem v pohode . No a rybařina pohádková . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Listopad 2013 Autor Sdílet Odesláno 23. Listopad 2013 Pristi rok tam budes taky? Prilezitostne bych se stavil, sem tam se tam objevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2013 JJ jistě budu , jsem od Kolína tak to mám do maríny kousek .De facto se odtud dá doplout kamkoliv .Co je super je hospoda přímo u mola a dobře se tam dá i ubytovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se