livot Zveřejněno 20. Červen 2013 Sdílet Zveřejněno 20. Červen 2013 Ahoj, mam zdanlive zanedbatelny problem - kdyz zapumpuju balonkem benzin, kape mi konektor ( netesni gumicka ). Mozna jeste pomuze namoceni do benzinu ale radeji jsem (naivne) zacal shanet gumicky, pripadne cely (levny!) konektor. Neco jako je : http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/nadrze-kanystry-palivove-konektory/prislusenstvi-k-nadrzim/palivove-konektory-a-ventily/palivovy-konektor-6/ <http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/voda-palivo-topeni-odpad-instalace/nadrze-kanystry-palivove-konektory/prislusenstvi-k-nadrzim/palivove-konektory-a-ventily/palivovy-konektor-6/> Tam ale neni ochota neco resit a hledat, pry je to moc lacine a obtezuje je to... :(Netusil jsem, ze to bude takovy problem, proto prosim o radu - nevite kde sehnat bud gumicky ( prumery 6/10-12 mm ) nebo cely konektor s otvorem pro benzin. kolik o prumeru 7 mm (gumicka v nem 6 ), prumer otvoru pro zajistovaci kolik 6 mm a vzdalenost otvoru 8 mm ? Staci mi cokoliv funkcniho. V pondeli v noci odjizdim a pak mi nezbude, nez to propojit trubickou natvrdo... :( Diky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Červen 2013 Sdílet Odesláno 20. Červen 2013 Zkus navstivit Avaryacht. Dycky byli ochotni pomoct i s blbinkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaXt Odesláno 20. Červen 2013 Sdílet Odesláno 20. Červen 2013 Ahoj,Různé Okroužky a gumy v metráži koupíš tady: http://www.mapy.cz/s/7BleVždycky jsem tam uspěl. Jsou ochotní.Ale u Imramovského za 74 Kč se mi nezdá tak moc.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 20. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2013 Diky, jdu to zkusit. Jinak Jirko, drahy to urcite neni, jen to neni nikdo ochotnej omerit a poslat... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 20. Červen 2013 Sdílet Odesláno 20. Červen 2013 Přesně, TECHSEAL na štěrboholské - vše na míru , akorát při nákupu zdůraznit, že je to na palivo, aby ti to dali z VITONu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 20. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2013 (upraveno) Jj, tak tam by to meli, jen to uz nestihnou poslat :( To je pech. A VITON je prej na vysoky teploty. Dam tam asi obycejnou gumu, tu u nas sezenu a par dni by taky mohla benzinu odolat, ne ?Tak jsem sehnal nejake krouzky do hydrauliky. Kdyz to vydrzi olej, melo by to chvili zvladnout i benzin...Jeste rovnou poprosim - nemate nekdo nejaky zdroj UNI impelleru ? ( prodejce jsem vetsinu obvolal... ) Diky ! Upraveno 20. Červen 2013 uživatelem livot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 21. Červen 2013 Sdílet Odesláno 21. Červen 2013 Nový konektor bude mít p. Valůch, Marine sport. Ceny výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 22. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 22. Červen 2013 (upraveno) Jj, pan Valuch je dobrej, jen jsou ted prej vyplachnuty a nefungujou...Nakonec jsem tu gumicku vymenil za tu z hydrauliky a tesni to zas jako novy. Jeste uvidim jak dlouho :)( A navic jsem obohacen o cenne zkusenosti, kam se do budoucna s poptavkou obracet nebo neobracet. A to i pri planovanem nakupu drahych veci... ) Upraveno 22. Červen 2013 uživatelem livot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se