mitous6 Zveřejněno 12. Červen 2013 Sdílet Zveřejněno 12. Červen 2013 potřebuji poradit, teče mi lehce pístnice trimu Alpha One II, nechá se opravit, nebo je nutné jí měnit celou? Případně jestli existuje nějaká opravná sada těsnících prvků. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 pokud není odřená pístnice a jen teče těsnění, dá se vyměnit. dokonce v zeleným baráku na křižovatce průmyslová / černokostelecká nechaj udělat nové. mně dělai do Wapky a 1*odřená pístnice je na tvrdochrom a broušení, nebo na vyhození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 13. Červen 2013 Sdílet Odesláno 13. Červen 2013 Opravná sada existuje a je dost drahá a neřeší vše,mám na to svoji metodu,pokud to není vše sežrané od soli,tak ta oprava není zase tak drahá.Musíš to ale přivézt,nejraději i s lodí ke mně do černošic.Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 13. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2013 Bootcentrum, diky za nabidku. Nechce se mi tahnout lod 60 km do Prahy. Navic pristi nedeli odjizdim do HR. Vylozene to netece, jen obcas kapne. Meril jsem to pri zvednute noze, za dva dny nakapala zatka od piva. Ma cenu se tim ted zabyvat? Vydrzi to 14. Dnu ve slane vode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 13. Červen 2013 Sdílet Odesláno 13. Červen 2013 Mam obavy, ze toto ti nikdo nerekne. To by bylo zrale na kristalovou kouli. Zrejme to budes muset risknout a uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červen 2013 Sdílet Odesláno 13. Červen 2013 No uz se mi jedno podarilo pístnici utrhnout, nejak se to vevnitr pomotalo a tlakem jsem ji přetrhnul, akorát mi vadil ten svinec co z toho vytekl do vody - ekologie především :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 13. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2013 Ja mam letos blbou sezonu. Jednou jsem vyjel na Slapy, odtahli me zpatky, v haji benzinova pumpa, motor ven protoze je pod nim. Pak hnusne pocasi, zkusil jsem cvicne nastartovat pres brejlicky, motor chcipnul, odesla indukcni civka. Ted mi maci jeste ta pistnice. A na vleku, ktery je original USA zacalo tect v jednom kole prasatko. A to je 4.leta lod. Kdyz pominu penize, co me to stalo a jeste bude stat, nemam jistotu, ze bude problemum konec. Za deset dnu jedu Chorvatsko, doufam ze uz bude po smule. Pro jistotu si snad budu muset zaplatit SEAHELP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 14. Červen 2013 Sdílet Odesláno 14. Červen 2013 Zda to vydrží to skutečně nevím,navíc jsem to ani neviděl!Tobě se zda 60km hodně? Za mnou jezděj a vozej lodě a motory na celkové opravy až ze Slovenska!Ta repase hydrauliky je otázka jednoho max 2 dnů! Vše potřebné je skladem!Jen pro zajímavost - jaký máš motor v lodi? ještě jsem neviděl,že by bylo potřeba kvuli vyměně AC pumpy vyndavat motor z lodě!!!!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Červen 2013 Sdílet Odesláno 14. Červen 2013 Asi nemyslí AC pumpu, ale dopravní......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 14. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Červen 2013 Motor je 4.3 mpi. Ja jsem tu vymenu nedelal, ale je elektricka a opravdu dole jakoby pod motorem. Do Prahy to samozrejme neni problem dovezt, ale resim ty brzdy na vleku. Slo by dovezt treba jen pistnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Červen 2013 Sdílet Odesláno 14. Červen 2013 V Liberci je firma. která dělá renovace brzdový komponentů, před cestou to asi nestihneš, ale pokud budeš mít zájem, dám spojení. Reference výborné........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 14. Červen 2013 Sdílet Odesláno 14. Červen 2013 Samozřejmně by šel dovézt jen ten hydraulický válec kompletní,ale bývá často problém s povolením šroubení -hadice kontra válec,když tam strhneš závity /jsou v AL a často "zamrzlé"/ tak je vymalováno !! A raději bych to osobně zkouknul,aby se to zbytečně nerozebíralo a taky abych to mohl po opravě řádně vyzkoušet!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 16. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 16. Červen 2013 V Liberci je firma. která dělá renovace brzdový komponentů, před cestou to asi nestihneš, ale pokud budeš mít zájem, dám spojení. Reference výborné........Diky za nabidku. Ted to s tim nejak odjedu, po dovolene predelam vlek na EU napravy a bude pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 16. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 16. Červen 2013 Samozřejmně by šel dovézt jen ten hydraulický válec kompletní,ale bývá často problém s povolením šroubení -hadice kontra válec,když tam strhneš závity /jsou v AL a často "zamrzlé"/ tak je vymalováno !! A raději bych to osobně zkouknul,aby se to zbytečně nerozebíralo a taky abych to mohl po opravě řádně vyzkoušet! bootcentrumMohli bychom se tedy domluvit na oprave te pistnice? Kdy by se ti to hodilo, abych prijel? Dneska jsem to zkousel, jak s tim zahybu docela to kape. Chci mit jistotu, ze na bojce nebudou okolo me mastny oka a nebudu porad dolevat olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Červen 2013 Sdílet Odesláno 17. Červen 2013 Přivézt to můžeš třaba ještě dnes.Předem zavolej na 608081142 abychom se přesně domluvili.Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 22. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 22. Červen 2013 Přivézt to můžeš třaba ještě dnes.Předem zavolej na 608081142 abychom se přesně domluvili. BootcentrumPistnice jsou po oprave Ok, jeste jednou diky za rychlou a kvalitni opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se