Přejít na obsah
Plavidla.cz

pístnice trimu

Doporučené příspěvky

pokud není odřená pístnice a jen teče těsnění, dá se vyměnit. dokonce v zeleným baráku na křižovatce průmyslová / černokostelecká nechaj udělat nové. mně dělai do Wapky a 1*

odřená pístnice je na tvrdochrom a broušení, nebo na vyhození

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bootcentrum, diky za nabidku. Nechce se mi tahnout lod 60 km do Prahy. Navic pristi nedeli odjizdim do HR. Vylozene to netece, jen obcas kapne. Meril jsem to pri zvednute noze, za dva dny nakapala zatka od piva.

Ma cenu se tim ted zabyvat? Vydrzi to 14. Dnu ve slane vode?

Odkaz ke komentáři

Ja mam letos blbou sezonu. Jednou jsem vyjel na Slapy, odtahli me zpatky, v haji benzinova pumpa, motor ven protoze je pod nim. Pak hnusne pocasi, zkusil jsem cvicne nastartovat pres brejlicky, motor chcipnul, odesla indukcni civka. Ted mi maci jeste ta pistnice. A na vleku, ktery je original USA zacalo tect v jednom kole prasatko. A to je 4.leta lod. Kdyz pominu penize, co me to stalo a jeste bude stat, nemam jistotu, ze bude problemum konec. Za deset dnu jedu Chorvatsko, doufam ze uz bude po smule. Pro jistotu si snad budu muset zaplatit SEAHELP
Odkaz ke komentáři

Zda to vydrží to skutečně nevím,navíc jsem to ani neviděl!

Tobě se zda 60km hodně? Za mnou jezděj a vozej lodě a motory na celkové opravy až ze Slovenska!

Ta repase hydrauliky je otázka jednoho max 2 dnů! Vše potřebné je skladem!

Jen pro zajímavost - jaký máš motor v lodi? ještě jsem neviděl,že by bylo potřeba kvuli vyměně AC pumpy vyndavat motor z lodě!!!!

Bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Samozřejmně by šel dovézt jen ten hydraulický válec kompletní,ale bývá často problém s povolením šroubení -hadice kontra válec,když tam strhneš závity /jsou v AL a často "zamrzlé"/ tak je vymalováno !! A raději bych to osobně zkouknul,aby se to zbytečně nerozebíralo a taky abych to mohl po opravě řádně vyzkoušet!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

V Liberci je firma. která dělá renovace brzdový komponentů, před cestou to asi nestihneš, ale pokud budeš mít zájem, dám spojení. Reference výborné........

Diky za nabidku. Ted to s tim nejak odjedu, po dovolene predelam vlek na EU napravy a bude pokoj

Odkaz ke komentáři

Samozřejmně by šel dovézt jen ten hydraulický válec kompletní,ale bývá často problém s povolením šroubení -hadice kontra válec,když tam strhneš závity /jsou v AL a často "zamrzlé"/ tak je vymalováno !! A raději bych to osobně zkouknul,aby se to zbytečně nerozebíralo a taky abych to mohl po opravě řádně vyzkoušet!

bootcentrum

Mohli bychom se tedy domluvit na oprave te pistnice? Kdy by se ti to hodilo, abych prijel? Dneska jsem to zkousel, jak s tim zahybu docela to kape. Chci mit jistotu, ze na bojce nebudou okolo me mastny oka a nebudu porad dolevat olej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...