livot Zveřejněno 10. Červen 2013 Sdílet Zveřejněno 10. Červen 2013 Mohl by mi někdo půjčit ( za úplatu ) motor Honda B100S nebo 75 ? ( Není ale podmínkou, jen aby šlo nějak použít dálkové ovládání ). Byl by jako záložní... Nebo ho i koupím, příp. jiný motor 5 - 10 HP, 4 nebo i 2takt - přihlášení nepotřebuji ani jasná závada nevadí, levně.( Tel.: 603 282 655 - nejlépe sms ) Děkuji za pomoc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 10. Červen 2013 Sdílet Odesláno 10. Červen 2013 Ten motor jsem ti už nabízel asi pětkrát-už je prodaný.Dokonce jeden v super stavu a jeden na díly-pouze nechladil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 10. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2013 Jj, nakupovat pro konicka se ale musi kdyz je za co... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Červen 2013 Sdílet Odesláno 10. Červen 2013 Mam tu dvoutakt Johnson 25HP, ma jasnou zavadu, pro kterou se musi rozmontovat (lozisko a gufero na klice), kvuli tomu spatne startuje a je potreba vymenit startovaci snuru, jinak fungoval, ale lezi mi tu uz delsi dobu. Rozhodne to ale neni nahodit a jezdit, musel by se opravovat.Motor je to jednoduchej a myslim ani neni spatnej, ale potreboval jsem neco legalniho, tak ted jezdim s 5HP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
livot Odesláno 10. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2013 Potreboval bych spis neco lehciho, mam to na byvalou plachetnici. A tuhle opravu bych uz nezvladnul, do delty jedu uz za cca 10 dni... Ale diky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Červen 2013 Sdílet Odesláno 11. Červen 2013 Můžu Ti půjčit 4ku Crescenta ve výborné kondici.Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 24. Červen 2014 Sdílet Odesláno 24. Červen 2014 To maxik:prosímtě tak jsem si vzpoměl ,nějak mě došly díly .. mám tu 8ku crescenta.. nejsiu někde poblíš nějaké ND ? zatím to teprv zkoumám a pod.. chytne ,ale spatně chladí , praskla start pruzina a par ptakovin , ale uz to radeji zjistuji dopredu. dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Červen 2014 Sdílet Odesláno 24. Červen 2014 Na 8ku nemám nic co není shodné s 25kou, pružinu bych měm, taky prasklou, ale jen na konci, takže jde udělat nové očko, a imleler se dá na Ebay koupit nový, dokonce za pár šupů, na rozdíl od 25ky http://www.ebay.de/itm/181312861254?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 24. Červen 2014 Sdílet Odesláno 24. Červen 2014 ok dikzatim tedy faze rozborka pak uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se