asfaltsurfer Odesláno 1. Září 2012 Sdílet Odesláno 1. Září 2012 Ahoj,jezdím na 3000 otáček s 5,0l V8 /karburátor /s duopropem podle GPS 50km/hod,spotřebu neřeším,ale v průměru tam jsem za 15l/hod což není žádná trága myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 21. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2012 (upraveno) Ty vypočty podle vykonu a obsahu jsou nepřesné.Každá lod je přece jinak těžká třeba i o 1000kg a ma jiny tvar dna.Ideální by byl udaj :Vykon,obsah,váha ,karbec-vstřik,spotřeba při určity rychlosti. Upraveno 21. Listopad 2012 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 21. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2012 (upraveno) Vite co je nejspolehlivejsi vypocet? Merna spotreba.Dobrej benzinak ma v idealnim rezimu kolem 0.4l/kWh, naftak kolem 0.3l/kWh. Vynasobis skutecne vyuzitejma kW a mas hodinovou spotrebu. Kdyz jezdis naplno, tak vynasobis vykonem motoru.Zajimavej trik je totiz v tom, ze v palivu je urcity mnozstvi tepla, ktery je docela konstantni. A ucinnost dnesnich motoru celkem taky. Zalezi jenom v jakych otackach tu ucinnost maji. Pro lecktery motory se da sehnat i graf merny spotreby v zavislosti na otackach, ale zhruba je to tak, ze je to opacnej graf nez je prubeh tocivyho momentu, s tim, ze na maximu tocivyho momentu je merna spotreba nejnizsi.Treba 16 litru spotreba znamena, ze lod jezdi zhruba na 40kW a 150HP motor (benzinovej) by mel zrat 45 l/hod.A kdyz chci jet za 3 litry na hodinu, tak potrebuju jet na 10HP vykonu. Upraveno 21. Listopad 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Kuci, trochu oprasim toto tema s dotazem ohledne otacek motoru. Mam zabudovanej Mercruiser 4,3L V6 r.v. 95 a v manualu mam doporucene maximalni otacky 4400-4800. Dnes jsem jel s kamaradovou lodi, kterej ma novej motor a bez problemu jej honi kolem 6000 ot. Muj dotaz zni. Predpokladam spravne, ze doporucene maximalni otacky meho motoru jsou dany starim a konstrukci, ze v te dobe proste motor nebyl na vysoke tocky staveny? Jak velkej je problem kdyz jej budu tocit zhruba na 5500 ot. Nemyslim tim treba X hodin v plne zatezi, ale treba plavbu v rozmezi desitek minut. Nebo jenom na chvili pro dosazeni skluzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Ma take 4,3?Mam stejne predepsane ot. jako ty.Ve 4300ot je to už takovej rachot že si nedokazu představit 6000.Chtel bych se timto i zeptat jestli ma mercruiser 4,3 L r.v.1996 omezovač proti přetočeni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Jo a ke spotřebě musim říct že při změně vrtule klesla min. o třetinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Září 2013 Sdílet Odesláno 8. Září 2013 Podle mne nema, protoze mi to pusti i pres 5 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Jo a ke spotřebě musim říct že při změně vrtule klesla min. o třetinu.Ahoj, mám stejný motor, .. a chci se zeptat jakou vrtuli jsi tam měl a jakou jsi dal, taky chci začít laborovat s vrtulí... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Podle mne nema, protoze mi to pusti i pres 5 tis.Asi by jsi měl dát jiný propeller, ten motor by měl chodit jen do předepsaných max otáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Jo a ke spotřebě musim říct že při změně vrtule klesla min. o třetinu.Ahoj, mám stejný motor, .. a chci se zeptat jakou vrtuli jsi tam měl a jakou jsi dal, taky chci začít laborovat s vrtulí... :)Jestli chceš začít zkoušet různá stoupání nabízím na bazaru ten propeller od propulse se stavitelným sklonem 14-22" taky už jsem si vybral jaké stoupání potřebuji a mohu jej prodat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Mám po sobě dvě vrtule obě 21" 14,3 a u té poslední od jiného výrobce jde motor vytočit o dvě ty malé čárky v červeném poli. Mám to nějak řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 O dve carky, tak to je kolik otacek ??? Me zacina cervene pole na 4500 otacek a motor ma doporuceny do 4800, takze muzu mit v klidu tri cerveny carky. Kurva to jsme ale technici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 9. Září 2013 Sdílet Odesláno 9. Září 2013 Měl jsem 23 a dal jsem 21.V tomhle rozměru to jde po dvou.S 23 jel člun kolem 60km/h.V 7mi lidech šel velice spatne do kluzu.(musel jsem rozmistovat lidi.)S 21 jede 67km/h.Lidi na palubě mužou sedet kde chtej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Září 2013 Sdílet Odesláno 10. Září 2013 tak pánové: 6000ot i pro dnešní motory 4,3 je rychlá smrt!!! Dodržujte max.povolené otáčky,které jsou dle typu,u nejsterších 4600, u novějších karburátorových 4800 a teprve až u nejnovějších stříkaček je to max.5200 ot/min.A samozřejmně to jsou jen krátkodobé otáčky,provoz je o 10% méně.Ale doporučuji trvale jezdit o 20% méně!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Září 2013 Sdílet Odesláno 10. Září 2013 Pro doplneni to nebyla 4.3 V6-ka ale 300 konova V8-ka na tech 6000 ot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Září 2013 Sdílet Odesláno 10. Září 2013 4,3 nebo V8-300HP/je to zřejmně běžná 5,7/ a i ta má max.5000ot.!!!...a nebo si nechte opravit a zkontrolovat otáčkoměry!!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Září 2013 Sdílet Odesláno 10. Září 2013 Mirziku kolik važí Sunbird Corsica 188?Jakej je vykon tve 4,3L?jA Mam vytlak 1,6t ,190k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 14. Září 2013 Sdílet Odesláno 14. Září 2013 Mirziku kolik važí Sunbird Corsica 188?Jakej je vykon tve 4,3L?jA Mam vytlak 1,6t ,190k.Ahoj,Měla 1200kg a 175k, ale už žádné zkoušení nebude, ve středu jsem ho prodal :( .... byla to dobrá a bezvadně zachovalá loď s jasnou historií která mě nikdy nezradila...Ale pro rodinu už malá.Tak mám zase co shánět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 Trošku bych oprášil toto téma - nemáte někdo tuchu - chtěl bych si pořídit průtokoměr paliva - benzín, abych viděl jak to tam padá. Nemáte někdo tip na nějaký komplet - nejlépe analog? Do toho mýho oldtimera se mi nechce dávat digi.Díky Jahoďák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 Wartburg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 (upraveno) hele Jahodaku nejsi ty nahodou masochista?porizovat si prutokoměr aby jsi se kochal jak pri kazdem pridani plynu to tam pada jak do ruskeho tanku? :lol: stačí se navečer podivat do prazne nadrze Upraveno 31. Leden 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 Kouknul bych se radši už v poledne :rolleyes: Jinak viky má pravdu,,ekonoměr,, se dělal na Wartburga, ale i na škodovku, ještě mám někde budík, bohužel, jen ten..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 mám volnej mechanickej leteckej průtokoměr. neukazuje okamžitou spotřebu, ale průtok - jako vodoměr. pokud ale máš z karbecu přepad zpátky do nádrže, tak tohle neumíjo a není zrovna mrňavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Únor 2014 Sdílet Odesláno 1. Únor 2014 Kouknul bych se radši už v poledne :rolleyes: Jinak viky má pravdu,,ekonoměr,, se dělal na Wartburga, ale i na škodovku, ještě mám někde budík, bohužel, jen ten.....Ekonomery na Skodovku byly podtlakovy. Wartas mel prutokomer. Ale s tou vratkou mne to nenapadlo. Na tyhle novinky jeste nejsem zarizenej. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Únor 2014 Sdílet Odesláno 1. Únor 2014 Trošku bych oprášil toto téma - nemáte někdo tuchu - chtěl bych si pořídit průtokoměr paliva - benzín, abych viděl jak to tam padá. Nemáte někdo tip na nějaký komplet - nejlépe analog? Do toho mýho oldtimera se mi nechce dávat digi.Díky JahoďákMohu ti nabídnout mechanický průtokoměr, cca 6x6x6cm,nejlépe zabudovat k motoru.cena 2000,- bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se