dragon333399 Odesláno 7. Červen 2013 Sdílet Odesláno 7. Červen 2013 Jen proto ne, ale zajišťujeme mola tak jo, na průkazku (povolenku) ... jinak bez nároku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 7. Červen 2013 Dovolim si nasdilet jeste jeden odkaz, co mi poslal znamej mailem http://radovanotto.rajce.idnes.cz/2013_07_Ze_vzduchu_povoden_5.6.2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Červen 2013 Sdílet Odesláno 7. Červen 2013 pěkný fotky a je to teda síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 8. Červen 2013 Sdílet Odesláno 8. Červen 2013 Tak to někdo fakt přišel o všechno... ! Ještě že sjme na tom jezeře. Láďo, jak dopadl jachťák nad Brnou?Nad Brnou vůbec nevim. Nějaká větší bíla loď šla ke dnu na začátku Brný,ale to je už tři dny zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 9. Červen 2013 Sdílet Odesláno 9. Červen 2013 (upraveno) Lodíčka je na světě....Zůstala v přístavu,má dvě díry ale půjde opravit...:D a =D Upraveno 9. Červen 2013 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Červen 2013 Sdílet Odesláno 9. Červen 2013 Gratuluji k nalezu!Jak se ji to stalo? Zustala uvazana a potopila se, nebo se utrhla a proud ji neodnesl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Červen 2013 Sdílet Odesláno 10. Červen 2013 Pochopil jsem dobře že je ted zákaz ježdění lodí ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 10. Červen 2013 Sdílet Odesláno 10. Červen 2013 Jo, pochopil jsi to správně, na všech vodách v 2 a 3 stupni. V Píšťanech dohled policií nastálo!Taky kdo by teť jezdil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 bez komentáře... http://www.spspraha.cz/provoz/predpis.asp?ID=201346&typ=s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 No a je to jasné a tím pádem momentálně v pr..li. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 (upraveno) Chlapi... podle toho co je napsany na strankach povodi to skoro vypada, ze nad Prelouci plavba zastavena NENI, co myslite? Upraveno 12. Červen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 (upraveno) u nas na Labi (okolo Kolina) byla sotva jednicka a komory taky nejdou(podle komornice snad po nedeli)Viky-cele Labe-nezapomen v sobotu cistime sjezd Upraveno 12. Červen 2013 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 V sobotu máme ostrostřelby ve Staráku, bohužel beze mne, uklízím v loděnici............pozdravuj kluky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Nesmí se jen tam kde je 2 a 3 PS, a pak na Vltavě dle výše uvedeného sdělení. Tady vidíš kde je ještě vyšší PS, ale já bych zatim ani na Labe nejezdil, viděl jsem co tam pořád ještě všechno plave a nerad bych něco urazil... http://www.pla.cz/portal/sap/PC/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Ono to nebude v případě zrovna třeba Orlíku tak žhavý, o těhdle sdělení málokdo ví. To by si plavebka od hráze k Zvíkovu musela ušoupat vrtuli. Navíc je to zrovna v případě přehrad celkem volovina. I když kdo ví, vyhláška je vyhláška a na chudý lid musí být přísnost. Sám jsem zvědav na stav o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Dovolím si laický dotaz.Mám někde zakotvenou povinnost sledovat stránky SPS? Nebo ta vyhláška vyšla i v nějakym oficiálním věstníku? Jak se o ní já jako běžný smrtelník můžu dozvědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Mno... a říká ti něco - Neznalost zákona neomlouvá !! ??? Vždy ale záleží na tom na koho narazíš! Já když jsem jel v Žernosekách abych se podíval do studny, přijeli ke mě policajti a zeptali se mě jestli vim o tom, že je zákaz plavby. řekl jsem že ne a tam mi řekl ať jedu zpátky a už nejezdim. Na jinýho co měl v lodi dítě řval jak protrženej a hrozil mo pokutou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Neznalost zákona neomlouvá, to je pravda, ale ty vychází ve sbírkách a věstnících!!! A t ovždy před datem jejich účinnosti!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 No také jsem na to dodržování o víkendu zvědavý, budu konečně už na chatě tak uslyším z vody jaký je provoz tam u nás, nejlepší je, že napsali, že by se měli posoudit průplavnosti a upravit bojky a jsem zvědavý jak to např. u nás chtějí udělat když si povodí odstavilo pracovní loď kousek ode mne a to tak šikovně, že je momentálně ze dvou třetin na suchu a nemyslím, že by to šlo nějak strčit na vodu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 (upraveno) No jo, udělali tim povinnost na každého. Když něco chce, musí si nejdřív zjistit jestli může. Bohužel je to tak ve všech zákonech. Upraveno 12. Červen 2013 uživatelem dragon333399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Nevim, jak je to v tomto pripade. Na silnici to proste zavrou se zakazem vjezdu a je to jasny, tady krome jednoho internetoveho clanku z tisice nic jineho neni. Takze bych jako logicke bral situaci Dragona, kdy mu bylo domluvou vysvetleno o co jde a co ma, nebo nema delat. Pokud samozrejme ten samej clovek po chvili znovu vypluje, tak uz bych chapal nejakej postih, jelikoz na to byl jiz upozornen.Zase na druhou stranu si rikam, jestli se tim nynejsim zakazem na Vltave a bohuzel mam obavy, ze to prijde i na Labe, nechtej povodi krejt. Samozrejme se jich nyni nechci zastavat, ale verim tomu, ze by se zde opet naslo par lidi, kteri by si v plavebni draze utrhli nohu o nejakou potopenou chalupu a nebo neco podobneho a pak by po povodi chteli penize, ze ta plavebni draha nebyla cista a splavna. Proste je to boj a pri sledu udalosti poslednich dni si rikam, ze jsem ty upravy na lodi kvuli kterym se jen tak na vodu nedostanu naplanoval na vhodny rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Dyt to je i na Labi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 Jo, ale na Labi je to z duvodum, ze je jeste 2-3 pov stupni. Kdezto na Vltave jiz voda opadla a tak SPS zakazala plavbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 12. Červen 2013 Sdílet Odesláno 12. Červen 2013 (upraveno) uvidis co bude na Labi v nedeli lodicek(vcetne me)-je zahajeni na sumce-ovsem dole je jina situace- tam je to oduvodnene a ten zakaz bych taky respektoval-tady nahore uz to tece tak o50% proti normalu Upraveno 12. Červen 2013 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červen 2013 Sdílet Odesláno 13. Červen 2013 ¨Dnes jsem dal dotaz na Povodí a SPS ohledně Slapské přehrady a zde je odpověď z PVL :Dobrý den,Hladina se již sice dostala na svou běžnou úroveň pro letní měsíce a dosáhla plavební hladiny, ale v tuto chvíli je v platnosti sdělení SPS č. 46/2013, které zastavuje plavbu na vodních dílech v naší správě. Důvodem je nevytyčená plavební dráha (utrhané bóje) a velké množství nečistot na hladině. Na odstranění problémů se pracuje, ale vytyčení některých bójí brání vysoký odtok z VD Kamýk a proud, který se v místě vytvořil, který by tyto bóje odnesl.Předpokládaný termín obnovení plavby po Slapské nádrži je, z výše uvedených důvodů, někdy během příštího týdne. Přesnější termín v tuto chvíli neznáme.Potom mi ještě volal velice ochotný pán ze SPS a sdělil mi, že zřejmě zítra povolí plavbu na Slapské přehradě s nějakým omezením - tak se nechám překvapit.Jinak voda již v obvyklé výšce hladiny a čistí se celkem rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se