tomas80 Zveřejněno 3. Červen 2013 Sdílet Zveřejněno 3. Červen 2013 Ahoj lidi. Historie se opakuje a po deseti letech je to tu znovu. Dneska jsem se byl podivat v marine Labe, jak to tam vypada s povodni. Musim rici, ze pokud jim predpoved vyjde a jeste to o 3 metry stoupne, tak to bude masakr. Fotky z Zernosek a okoli Litomerichttp://vucka.rajce.idnes.cz/Povoden_06_2013_-_Piskovna_Zernoseky_-_Marina_Labe._Hladina_vody_7%2C5m._Kulminace_odhadovana_na_10.5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Červen 2013 Sdílet Odesláno 3. Červen 2013 U nás už to masakr je.Zatím ztráty 2 lodě z toho jedna moje.Nepočítám totální devastaci přístavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Červen 2013 Sdílet Odesláno 3. Červen 2013 u nás taky už od neděle ráno. komě kvanta pramic odplavala jedna loď z mariny Davle a druhá je pod vodou převrácená. Sám toho mám taky plný kecky, včetně vytopenýho domu. tedˇuž voda nahoru neleze, pokud nevymyslej zas nějakou lumpárnu.od úterka povídám, že bude povodeň jako svině, ale odborníci začali odpouštět kaskádu, velmi decentně, v pátek. krapet pozdě.v marině na Žernosekách maj Havaj, tam není proud kolem 12-14 km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Já jsem v suchu na Orlíku. Je teda plnej, tak vám tam asi něco ještě pošlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Nějaké nové info ze Žernosek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Tak máme o loď míň.Další dvě se povedlo i s platem odchytit a uvázat ke břehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Hele, stane se nekdy, ze se ta lod zase najde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 No moc asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Já se zatim držim.Ještě má přijít další dva metry :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Nějaké nové info ze Žernosek?Kolega mozna posle fotky, tak zase prihodim. Tentokrat to budou jeho, tak snad se nebude zlobit :). Hladina samozrejme od vcerejska stoupla, takze oproti vcerejsku nyni jiz marina pod vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Červen 2013 Sdílet Odesláno 4. Červen 2013 Jak to dopadlo s kotvišti? Vyjeli z těch pylonů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 5. Červen 2013 Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 Fishmaster: To ti uplavala loď, že píšeš, že mezi ztrátama je i tvoje loď?Ty mojí se to málem podařilo, ale naštěstí ji chlapi chytili. Alespoň vím, co jsem měl blbě - chtělo to lepší lana a taky nespoléhat se na vazáky po předchozím německém majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 5. Červen 2013 Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 (upraveno) libore-a nebude to tim ze se s ni v sobotu hejbalo(draci lode)-pokud vim(ja u toho nebyl a ty taky ne) Upraveno 5. Červen 2013 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Červen 2013 Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 Všem držím palce aby to dobře dopadlo, nakonec jsem rád, že jsem ještě loď na vodu nedal, i na slapské přehradě jsem viděl utržené molo i s lodí - pěkně to tam teče.Přidávám pár fotek z pondělí - Kamýk, Orlík, Solenice, kdo to tam zná tak bude vědět o co jde. http://anachy.rajce.idnes.cz/cerven_2013_-_Kamyk,_Orlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Červen 2013 Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 (upraveno) Packa: To je dost blba spekulace. Upraveno 5. Červen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 5. Červen 2013 Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 (upraveno) Packa: opravdu to není tím, že se s loděmi nejbalo, protože jsem si jí tam uvazoval ještě týden před dračíma loděma, ale nevydrželo přední lano - viděl jsem ho osobně zkrátka jako kdybys ho na délce asi 50 cm užužlal a pak to vyrvalo vzadu vazák (původní majitel ho přinýtoval přes laminát bez podložky - už jí mám a o víkendu to budu opravovat). Teďka už jí mám přidrátovanou asi 5 lany, takže to snad vydrží (už nejhorší je za námi a teďka to jde). V pondělí jsem byl v Týnci osobně, tak jsem to řešil a pomáhal hlídat i ostatní lodě.Jinak jak to, že jsi nebyl na Dračích lodích? Vždycky jsi přeci byl na střelnici. Upraveno 5. Červen 2013 uživatelem Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 Tak tady dalsi porce vcerejsich fotek ze Zernosek. Dekuji Dragonovi za poskytnuti. http://vucka.rajce.idnes.cz/Povoden_04_06_2013_-_Piskovna_Zernoseky_-_Marina_Labe._Rano_a_vecer._Hladina_Labe_vecer_9.5m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 5. Červen 2013 Sdílet Odesláno 5. Červen 2013 Ano o loď jsem přišel.Prosím všechny o pomoc při pátrání po lodích od Kralup dolů.Jedná se o dva motoráky a jednu kajutovku.Zkuste to třeba hodit na facebook.Díky.Minimálně jeden motorák odtud odplul po hladině-viděl jsem ho a byl viděn jak přeplul jez v Miřejovicích(vestavěný motor,vypadal jako něco mezi plutem a galaxií). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Červen 2013 Autor Sdílet Odesláno 6. Červen 2013 Tady bohudik jiz posledni stav hladiny z Zernosek. Opet dekuji Dragonovi. http://vucka.rajce.idnes.cz/Povoden_05_06_2013_-_Piskovna_Zernoseky_-_Marina_Labe._Hladina_Labe_10.5m._Kulminace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Červen 2013 Sdílet Odesláno 6. Červen 2013 Tak nové zprávy s Píšťan, voda kleska o 50 cm ... zítra se budou nasazovat zpět larzeny, to bude komedie !!! Pro odlehčení - U Mělníka se potká Labe s Vltavou. Labe povídá: Hele, Vltavo, je červen a taková zima! Nezatopíme ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 6. Červen 2013 Sdílet Odesláno 6. Červen 2013 Se mi povedlo natočit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Červen 2013 Sdílet Odesláno 6. Červen 2013 Tak to někdo fakt přišel o všechno... ! Ještě že sjme na tom jezeře. Láďo, jak dopadl jachťák nad Brnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 6. Červen 2013 Sdílet Odesláno 6. Červen 2013 Dragon: nevím jak se to vyvine ale zítra se kolem 18:30 budu vracet z Ruzyně, takže kdyby to vyšlo tak, že by bylo třeba helfnout kolem tohodle času tak mi cinkni!!! Vím, že je to na hovno ale jinak se neutrhnu i kdybych se rozkrájel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 7. Červen 2013 Sdílet Odesláno 7. Červen 2013 To Sullaco: Hele, klesá to zatim pomalu tak ani nevim jestli tam pojedu v pítek nebo až v sobotu, podle toho kdy to bude najíždět zpět na larzeny. Druhá věc je jestli už bude odvolána evakuace, jinak tam nikoho pez průkazky nepustěj. Takže to zatim neřeš, uvidíme jak a co to udělá, přesto díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Červen 2013 Sdílet Odesláno 7. Červen 2013 (upraveno) OK!PS: ale když tam mám loď, tak mě snad pustí ne? Upraveno 7. Červen 2013 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se