Přejít na obsah
Plavidla.cz

Povoden 06/2013

tomas80

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi.

Historie se opakuje a po deseti letech je to tu znovu. Dneska jsem se byl podivat v marine Labe, jak to tam vypada s povodni. Musim rici, ze pokud jim predpoved vyjde a jeste to o 3 metry stoupne, tak to bude masakr.

Fotky z Zernosek a okoli Litomeric

http://vucka.rajce.idnes.cz/Povoden_06_2013_-_Piskovna_Zernoseky_-_Marina_Labe._Hladina_vody_7%2C5m._Kulminace_odhadovana_na_10.5/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

u nás taky už od neděle ráno. komě kvanta pramic odplavala jedna loď z mariny Davle a druhá je pod vodou převrácená. Sám toho mám taky plný kecky, včetně vytopenýho domu. tedˇuž voda nahoru neleze, pokud nevymyslej zas nějakou lumpárnu.

od úterka povídám, že bude povodeň jako svině, ale odborníci začali odpouštět kaskádu, velmi decentně, v pátek. krapet pozdě.

v marině na Žernosekách maj Havaj, tam není proud kolem 12-14 km/h

Odkaz ke komentáři

Fishmaster: To ti uplavala loď, že píšeš, že mezi ztrátama je i tvoje loď?

Ty mojí se to málem podařilo, ale naštěstí ji chlapi chytili. Alespoň vím, co jsem měl blbě - chtělo to lepší lana a taky nespoléhat se na vazáky po předchozím německém majiteli.

Odkaz ke komentáři

Všem držím palce aby to dobře dopadlo, nakonec jsem rád, že jsem ještě loď na vodu nedal, i na slapské přehradě jsem viděl utržené molo i s lodí - pěkně to tam teče.

Přidávám pár fotek z pondělí - Kamýk, Orlík, Solenice, kdo to tam zná tak bude vědět o co jde.

http://anachy.rajce.idnes.cz/cerven_2013_-_Kamyk,_Orlik

Odkaz ke komentáři

Packa: opravdu to není tím, že se s loděmi nejbalo, protože jsem si jí tam uvazoval ještě týden před dračíma loděma, ale nevydrželo přední lano - viděl jsem ho osobně zkrátka jako kdybys ho na délce asi 50 cm užužlal a pak to vyrvalo vzadu vazák (původní majitel ho přinýtoval přes laminát bez podložky - už jí mám a o víkendu to budu opravovat). Teďka už jí mám přidrátovanou asi 5 lany, takže to snad vydrží (už nejhorší je za námi a teďka to jde). V pondělí jsem byl v Týnci osobně, tak jsem to řešil a pomáhal hlídat i ostatní lodě.

Jinak jak to, že jsi nebyl na Dračích lodích? Vždycky jsi přeci byl na střelnici.

Upraveno uživatelem Libor
Odkaz ke komentáři

Ano o loď jsem přišel.Prosím všechny o pomoc při pátrání po lodích od Kralup dolů.Jedná se o dva motoráky a jednu kajutovku.Zkuste to třeba hodit na facebook.Díky.

Minimálně jeden motorák odtud odplul po hladině-viděl jsem ho a byl viděn jak přeplul jez v Miřejovicích(vestavěný motor,vypadal jako něco mezi plutem a galaxií).

Odkaz ke komentáři

To Sullaco: Hele, klesá to zatim pomalu tak ani nevim jestli tam pojedu v pítek nebo až v sobotu, podle toho kdy to bude najíždět zpět na larzeny. Druhá věc je jestli už bude odvolána evakuace, jinak tam nikoho pez průkazky nepustěj. Takže to zatim neřeš, uvidíme jak a co to udělá, přesto díky.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...