Přejít na obsah
Plavidla.cz

Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 272
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

libor-je to foceno u te opice a ty lode jsou tech prasat jak se tady nedavno vyjadřil odborník na mola Jirkas v odborne diskusi ke stavbe mola.

jinak je to nase molo ve V. Oseku lode-moje Shanty a koleguv Neptun

komory-asi jak pise David-čislo si najdes na internetu

Upraveno uživatelem packa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

libor-je to foceno u te opice a ty lode jsou tech prasat jak se tady nedavno vyjadřil odborník na mola Jirkas v odborne diskusi ke stavbe mola.

jinak je to nase molo ve V. Oseku lode-moje Shanty a koleguv Neptun

komory-asi jak pise David-čislo si najdes na internetu

http://img22.rajce.idnes.cz/d2203/13/13476/13476067_5e17f5ffee057b0acbeaac30107a0724/images/IMG_6786.jpg?ver=0

Ano, uznávám že jsem se nevyjádřil zrovna kulantně. Odborníkem na mola jsem se neprohlásil a ani mě jím nikdo nejmenoval. Pokud jsi se svou prací spokojený a i jiní ji publikují jako příkladnou, potom musím poníženě prohlásit že jsem se zmýlil. Omlouvám se.

Odkaz ke komentáři

mně se toto molo líbí hlavně z toho důvodu , že to není žádná leštěnka a zvládá zimy a je tam dlouho . Kombinace čepu a dvou trubek je důvtipná a funkční . Dneska jsem koupil metr pozinkované topenářské trubky + závitovou tyč + šrouby a podložky , cca total 150 kč +- . Jestli to za 5 let zrezne koupím jiný . Za mně je to v pohodě a tam bude lávka i mého mola . Díky za inspiraci.
Odkaz ke komentáři

....Dneska jsem koupil metr pozinkované topenářské trubky + závitovou tyč + šrouby a podložky , cca total 150 kč +- .

Chceš závitovou tyč použít jako čep? To by byl trestuhodný prohřešek proti základním konstrukčním zásadám, to bys u konstrukce co bude umístěná na veřejnosti neměl. Je to Tvoje vizitka.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 4 weeks later...