david Odesláno 13. Duben 2018 Sdílet Odesláno 13. Duben 2018 Nám zítra hraje Sešlost ve Skochovicích. Na Labe se už těším. Už snad v květnu. Mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Duben 2018 Sdílet Odesláno 14. Duben 2018 komora Velky Osek od dneška mimo provoz -vypada to na par dní tak radši zavolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Duben 2018 Sdílet Odesláno 14. Duben 2018 dneska na Labihttps://www.jpeg.cz/obrazek/FbJp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 Packo, kde jsi to fotil? Jak to vypadá s tím Velkým Osekem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 Osek od 14. do odvolání, Klavary nejdou 18.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 Na tom Oseku to byl prý blesk. Spíš mě šlo o to, jestli nejsou nějaké neveřejné info, kdy by to mohlo být opravené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 a co takhle zavolat komornikovl? to je z prvni ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 (upraveno) libor-je to foceno u te opice a ty lode jsou tech prasat jak se tady nedavno vyjadřil odborník na mola Jirkas v odborne diskusi ke stavbe mola. jinak je to nase molo ve V. Oseku lode-moje Shanty a koleguv Neptunkomory-asi jak pise David-čislo si najdes na internetu Upraveno 18. Duben 2018 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 libor-je to foceno u te opice a ty lode jsou tech prasat jak se tady nedavno vyjadřil odborník na mola Jirkas v odborne diskusi ke stavbe mola. jinak je to nase molo ve V. Oseku lode-moje Shanty a koleguv Neptun komory-asi jak pise David-čislo si najdes na internetuhttp://img22.rajce.idnes.cz/d2203/13/13476/13476067_5e17f5ffee057b0acbeaac30107a0724/images/IMG_6786.jpg?ver=0 Ano, uznávám že jsem se nevyjádřil zrovna kulantně. Odborníkem na mola jsem se neprohlásil a ani mě jím nikdo nejmenoval. Pokud jsi se svou prací spokojený a i jiní ji publikují jako příkladnou, potom musím poníženě prohlásit že jsem se zmýlil. Omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 v pohode-molo je tak trochu ,,zděděné,, a než se to dotahne do konce tak ho aspon udržujeme v provozuschopnem stavu -ale přiznavam že by po pomalu 20-ti letech už nejakou tu rekonstrukci chtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 mně se toto molo líbí hlavně z toho důvodu , že to není žádná leštěnka a zvládá zimy a je tam dlouho . Kombinace čepu a dvou trubek je důvtipná a funkční . Dneska jsem koupil metr pozinkované topenářské trubky + závitovou tyč + šrouby a podložky , cca total 150 kč +- . Jestli to za 5 let zrezne koupím jiný . Za mně je to v pohodě a tam bude lávka i mého mola . Díky za inspiraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 K tomu Velkému Oseku. Prý je objednána oprava. Bude prý funkční cca za 2 - 3 týdny. Informace od Povodí Labe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 ....Dneska jsem koupil metr pozinkované topenářské trubky + závitovou tyč + šrouby a podložky , cca total 150 kč +- .Chceš závitovou tyč použít jako čep? To by byl trestuhodný prohřešek proti základním konstrukčním zásadám, to bys u konstrukce co bude umístěná na veřejnosti neměl. Je to Tvoje vizitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 26. Duben 2018 Sdílet Odesláno 26. Duben 2018 Lubore já se z toho neosypu , je to jednoduchý a funkční řešení . Nápady s maznicema realizovat nebudu . Přeci jen to je molo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Červen 2018 Sdílet Odesláno 8. Červen 2018 aby těch jobovek z Labe nebylo malo(uzavřena plavba skrz Nymburk) až poplujete přes Poděbrady vzpomente si na Bohoušehttps://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/labutaka-bohouse-skripla-vrata-labut-bojuje-o-zivot-mladat-20180529.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Zajímavé je, že o zastavení plavby v Nymburce mi že SPS nic nepřišlo. Ví někdo něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Je to "opatření obecné povahy 47/2018" na stránkách SPS. Mimo jiné, už asi třikrát během cca jednoho roku jsem se přihlašoval k odběru novinek a chová se to jako mrtvej brouk. Ví někdo jak se k tomu dopracovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 (upraveno) Dík. Přišlo mi 46 a pak až 48.Rozesílá to p. Valášek, zkus mu třeba zavolat o radu. Ale kde sedí - RIS nebo SPS to nevím. Upraveno 13. Červen 2018 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Dík, zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 15. Červen 2018 Sdílet Odesláno 15. Červen 2018 Mě to přestalo chodit, tak jsem pátral proč a nakonec jsem zjistil že to schránka na seznamu cpe do složky hromadné a nevo rovnou spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 15. Červen 2018 Sdílet Odesláno 15. Červen 2018 Mě to vůbec chodit nikdy nezačalo, možná jim žádosti taky chodí do spamu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2018 Ví někdo, jak vypadají Žernoseky a něco nového o Probošťáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2018 Ví někdo, jak vypadají Žernoseky a něco nového o Probošťáku?Žernoseky včera krásně čistá a teplá voda, cca 20-30 cm podstav oproti normálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 8. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2018 Dík, tak to tam koncem týdne povalím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 8. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 8. Červenec 2018 Žernoseky super, jen furt fouká jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky