maxik1958 Odesláno 3. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2015 Možná se potkáte s Jirkou Pěknicou a spol, v pátek vyrážejí z Prahy dolů do Magdeburgu. Jedou na skládacích člunech ze 60tých let ! http://www.starelode.cz/media/kunena/attachments/43/d110-anltg-01.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 3. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2015 Jo - my vyrážíme z Týnce v sobotu s cílem Nelahozeves. Nocleh nejspíš někde kolem Brandýsa. Zatím jsme dvě lodě, tak třeba se někdo cestou přidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 4. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2015 Dneska jsme cestou z Lysý k Hřadištku potkali malou kajutovou plachetnici (se synkem na laně za lodí). Nebyl to někdo místní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2015 karty na stání jsou ke koupi v Nučnicích v motorestu a v Zálezlech u pumpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2015 tak už jsem doma-vyrazilo nas 6 lodí-v Melniku 3 skoncili(zdrav.pracov.a jine duvody) a ve trech jsme to vzali na Vltavu s dalsim noclehem na Libni-rano skrz Prahu do Davle a na Stechovice -bylo to bezva. Rano po bource jsem si overil ze vyrazit rano abych projel v klidu Prahu jsem schopen udelat Davle-Velky Osek snad za den-takhle jeste jeden nocleh v Kostelci nad Labem.No a dnesní povetrí a pujcovna-dorazil jsem trochu obouchanej a otrhanej tak mam par dní co delat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 9. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2015 No vidíš Libore, ale doplul jsi zpět. Já takový štěstí neměl, ale i tak to bylo super . My se teda otáčeli už v Nelahozevsi - nedostal jsem dovolenou.Nakonec mě museli posledních pár kilometrů dotáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 16. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2015 tenhle víkend v Koline na S. zavody RC maket plachetnic tak kdybyjste nevedeli kam vyrazit...........voda ke koupaní je taky v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 26. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2015 Packo, viki,jak to vypadá s vodou v Labi? Je tam ještě vůbec nějaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2015 tak trochu pod stav-asi 15-20 cm a moc to netece-ale lode jezdíakorat co mi rikal kamarad z komory tak se mluví o možne dočasne zmene na komorach(suda,licha ) ale snad do te doby zaprsí-když jede z Tynce 5 lodí po 20 minutach tak to nejen nasere ale taky pekne zacvicí s hladinou-nebo se aspon domluvit a plout spolecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 26. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2015 S tím domlouváním by to bylo fajn, ale nevím jak do zařídit. V Týnci je spousta lodí a lidi se moc neznají. Možná by pomohlo, Pokud půjde do tuhého, aby se komora objednávala třeba hodinu předem. Komorník by pak měl nějakou možnost to courání trochu eliminovat. Když to vezmu z praxe - domluvím si komoru, vypluju a mezitím dorazí někdo další a když se komora vypouští, zavolá ten co přijel, že pojede dolů. To by se dalo tím předobjednáním trochu eliminovat. Minimálně tak, že bude proplavovat po hodině. Nebo teda pek režim sudá-lichá. Ale aby se to komorníkům nezalíbilo a nezůstalo to na pořád. Většinou, když vyplouvám, tak když někoho vidím na lodi, tak se zeptám jestli nepojedou dolu, ale víc pro to asi udělat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2015 Já jsem na plachetnici dost pomalej. Na první komoru volam tak půl hodiny předem, že tam cca za půl hodinky budu a kam až se chystam. Na další komory už mě ohlásí komorník sám. sudá-lichá by bylo peklo. Představa, že mi "před nosem" zavřou a budu čekat na proplavení za další 2 hodiny.... :(S motorákem bych musel volat už z domova. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2015 No na Vltavě nad Prahou od Modřan je sudá a lichá normální provoz a to si myslím, že tam bude větší "frmol" než na Labi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2015 Zatím jsem to nepozoroval. Vždycky mě proplavili na zavolání a byl jsem za to opravdu vděčnej. Spouštim v Modřanech a vyrážim nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2015 byl jsm tam zacatkem mesice a suda-licha pouze na Stechovicích a provoz?ješte že jsme byly tri lode jinak bych se tam bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 28. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 28. Červenec 2015 No já netvrdím, že to dodržují ale je to napsáno ve vyhlášce :) , Také jsem většinou když jsem měl tu čest se tam plavit projel bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Březen 2016 Sdílet Odesláno 13. Březen 2016 počasí na velikonoce ma byt OK-v Tynci je odemykaní Labe s doprovodnym programem-tak kdo vyrazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 13. Březen 2016 Sdílet Odesláno 13. Březen 2016 Packo, pokud se počasí nezhorší a nebudeme nemocní, tak dorazíme. Ale zatím bez lodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Březen 2016 Sdílet Odesláno 13. Březen 2016 libore-pokus se sem umístit pozvanku na odemykaní-diky (doufam že ti došla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 14. Březen 2016 Sdílet Odesláno 14. Březen 2016 A jede někdo s lodí,nebo jen tak na čumandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Březen 2016 Sdílet Odesláno 14. Březen 2016 podle počasí ale chtel bych vyhnat pavouky z vyfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 16. Březen 2016 Sdílet Odesláno 16. Březen 2016 (upraveno) Tak tady je pozvánka na to Otevírání Labe v Týnci nad Labem:http://www.vyplouvame.com/images/pozvanky/Velikonoce_Marina.jpg Tak nezapomeňte prohlédnout své zásoby a přivezte nepotřebné vybavení :-) Upraveno 16. Březen 2016 uživatelem Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Březen 2016 Sdílet Odesláno 26. Březen 2016 tak odpoledne v Tynci-je hnusne tak se zahajovací plavba odkládá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloš1 Odesláno 27. Březen 2016 Sdílet Odesláno 27. Březen 2016 Tak Týnec se moc nevydařil,krom místních na slabé trhy téměř nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Březen 2016 Sdílet Odesláno 27. Březen 2016 Mne se to libilo.... podle myho bylo lidi tak akorát co kemp pobere. A navzdory prirode byla i nejaka ta plavba, takze za mne dobry! ;) Zde aspoň jedna fotečka: http://muskokaseaflea.ca/bb/index.php?action=dlattach;topic=1389.0;attach=7561;image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Červen 2017 Sdílet Odesláno 5. Červen 2017 Je někdo na malým Labi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky