Přejít na obsah
Plavidla.cz

Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 272
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

tak už jsem doma-vyrazilo nas 6 lodí-v Melniku 3 skoncili(zdrav.pracov.a jine duvody) a ve trech jsme to vzali na Vltavu s dalsim noclehem na Libni-rano skrz Prahu do Davle a na Stechovice -bylo to bezva. Rano po bource jsem si overil ze vyrazit rano abych projel v klidu Prahu jsem schopen udelat Davle-Velky Osek snad za den-takhle jeste jeden nocleh v Kostelci nad Labem.No a dnesní povetrí a pujcovna-dorazil jsem trochu obouchanej a otrhanej tak mam par dní co delat :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

tak trochu pod stav-asi 15-20 cm a moc to netece-ale lode jezdí

akorat co mi rikal kamarad z komory tak se mluví o možne dočasne zmene na komorach(suda,licha ) ale snad do te doby zaprsí-když jede z Tynce 5 lodí po 20 minutach tak to nejen nasere ale taky pekne zacvicí s hladinou-nebo se aspon domluvit a plout spolecne

Odkaz ke komentáři

S tím domlouváním by to bylo fajn, ale nevím jak do zařídit. V Týnci je spousta lodí a lidi se moc neznají. Možná by pomohlo, Pokud půjde do tuhého, aby se komora objednávala třeba hodinu předem. Komorník by pak měl nějakou možnost to courání trochu eliminovat. Když to vezmu z praxe - domluvím si komoru, vypluju a mezitím dorazí někdo další a když se komora vypouští, zavolá ten co přijel, že pojede dolů. To by se dalo tím předobjednáním trochu eliminovat. Minimálně tak, že bude proplavovat po hodině. Nebo teda pek režim sudá-lichá. Ale aby se to komorníkům nezalíbilo a nezůstalo to na pořád. Většinou, když vyplouvám, tak když někoho vidím na lodi, tak se zeptám jestli nepojedou dolu, ale víc pro to asi udělat nejde.
Odkaz ke komentáři

Já jsem na plachetnici dost pomalej. Na první komoru volam tak půl hodiny předem, že tam cca za půl hodinky budu a kam až se chystam. Na další komory už mě ohlásí komorník sám. sudá-lichá by bylo peklo. Představa, že mi "před nosem" zavřou a budu čekat na proplavení za další 2 hodiny.... :(

S motorákem bych musel volat už z domova. :D

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...