viky_cz Odesláno 5. Červen 2017 Sdílet Odesláno 5. Červen 2017 Kde? Jako v Koline za ostrovem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Červen 2017 Sdílet Odesláno 5. Červen 2017 Dneska čmelákovice, zejtra Nymburk, Cidlina. Velkej Osek je mimo provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 (upraveno) Davide co znamená Malé Labe ??? a Vosek nevím jestli je zavřenej , Parník ve čtvrtek jel normálně a já s tam proplavoval před týdnem Upraveno 6. Červen 2017 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 Osek už jde. Malé Labe dřív, nyní Střední. Od Mělníka nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 Co je Labe bez Vltavy? Malé Labe. :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 v sobotu ma byt plavba na Cidlinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 (upraveno) Už sem tu. Labe je plný špenátu, pucuju filtr po 6 km. To sem eště nezažil. btw. už jste měli hada v lodi? http://davidlod.rajce.idnes.cz/Had/#IMG_20170603_201642_908.jpg Upraveno 7. Červen 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Červen 2017 Autor Sdílet Odesláno 7. Červen 2017 Ty musíš mít furt něco extra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červen 2017 Sdílet Odesláno 7. Červen 2017 To není had, to je hadice. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Červen 2017 Sdílet Odesláno 7. Červen 2017 Jo, hadice jménem užovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červen 2017 Sdílet Odesláno 8. Červen 2017 Prima pasažér :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasan Odesláno 26. Červen 2017 Sdílet Odesláno 26. Červen 2017 Ahoj,tak nějak nechápu otevírací dobu plavební komory v Pardubicích.6:30 - 14:30 - pondělí až pátek. V období od 1. května do 30. září je provozní doba do 22:00 hodin.Nevím jak Vy, ale já bohužel sedím přes týden v "kolbence". V So a v Ne tam sice jezdí loď Arnošt z Pardubic, kterému to otevřou, takže se někdy dá proplout s ním, ale jinak ne. Dá se to však objednat 3 dny předem ...Nechápu podporu rekreační plavby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 27. Červen 2017 Sdílet Odesláno 27. Červen 2017 No to objednani funguje. Potiz je v tom ze pak chteji vedet v kolik presne pojedes tam a pak zpet. No chapu ze tam nikdo nesedi a ten clovek tam musi prijit a komoru obslouzit. Ty Pardubice jdou pres leto. Horsi je to se Srnojedy. Muj soukromy nazor je tem ze kdyz tam nejezdi Arnost tak je hodili jak se rika za hlavu. No a Arnost tam nejezdi protoze si to nejak blbe spocitali a po rekonstrukci nepodjede most ve Valech. Ted jsem se vratil z plavby Tynec n L x C.Budejovice a zpet. Doufam ze bych to jednou zvladl z Pardubic ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Červen 2017 Sdílet Odesláno 27. Červen 2017 No po proudu bys to třeba nekdy dal.... ;) Voni se ty nebezpecny Hrcaky zbytecne precenujou. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 4. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2017 Ahoj,chci se zeptat, v Kersku je ještě na vodě to molo co patřilo k těm bungalovům v Kersku (byl tam jeden sraz JI)? Nebo už tam není? Ty bungalovy jsou prý na prodej a je to tam zavřené. Alespoň tak to říkají jejich stránky.Moc dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 4. Srpen 2017 Před měsícem ještě bylo a hospoda zavřená. Taky je kousek vejš pevné, co jsem tehdy u něj stál já. Pozor na hloubku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 7. Srpen 2017 Byl jsem tam minulej tejden a skutecne to je zavreny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 14. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2017 (upraveno) Tak už to vím, plul jsem okolo. Molo zůstalo, ale hospoda a kemp je zavřený a na prodej. Upraveno 14. Srpen 2017 uživatelem Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 26. Září 2017 Sdílet Odesláno 26. Září 2017 tenhle víkend je poslední možnost delší plavby-od pondelka jsou komory mimo provoz(nektere na víc jak tyden)-viz stranky Plav.úřaduv sobotu kolem Veletova zavody na pramicích ( a ja tam budu na rybach) tak prosím o trochu ohleduplnosti =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 1. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2017 (upraveno) Ahoj, máte nějaké info o tom Kersku? Jestli už to někdo má nebo pro příští rok bude mít? V Mělníku je prý nějaký "vrakáč" se jménem Hadík. Prý by tam mělo jít snad někde na chvíli zakotvit a dojít si pro benzín (benzinka by snad měla být celkem blízko). Alespoň na mapě to tak vypadá. Nezkoušeli jste to někdo? Moc dík za bližší info.V Nymburku jsem tento rok zahlédl nové molo blízko ochranného přístavu. Vypadalo to, jako by to bylo u nějaké hospůdky. Když jsem plul po proudu bylo ráno prázdné a další den zase obsazené cca 2 loděmi. Nevíte o něm někdo víc? Patří to někomu, dá se na něm domluvit přenocování?Když už nejde plout kvůli zimě, tak mě chytají plány na příští rok. Upraveno 1. Prosinec 2017 uživatelem Libor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 1. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2017 No tam jsem jen nahlidnul a radsi mazal pryc. Bal jsem se jestli tam nejsou loupeznici 😆 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2017 Hadík je původně Plavební kanál ke komoře. Jez je cca 40 let zrušenej a z komory je suchý dok.Kraluje tam firma KONAKL - lodní doprava, opravy atd. K pumpě je cca 600 m.Stojím tam často, ale většinou na řece u jejich lodí. Vjezd je plnej rybářů a taky pro mě celkem mělko. V bazénu už hloubka je. Kdysi se dalo koupat ve vedlejším ramenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2017 Na hadik sem zkousel najet jeste s puvodni mensi lodi a jak pise David ve vjezdu bylo docela melko, mam pocit, ze to padalo pod metr, takze na hodne tesno. A jelikoz je to jiz minimalne 5 let zpatky, tak si myslim, ze lepsi to dneska nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 1. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2017 Je řídké bahno, projet se to dá, plavou tam i s tlačákama. Jen se zasere vodní filtr. Ten metr tam je sichr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Duben 2018 Sdílet Odesláno 13. Duben 2018 bude zitra nekdo na vodě? - odpoledne na Cidline je posezení s kapelou ,,Druha míza,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se