Přejít na obsah
Plavidla.cz

Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 272
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 3 weeks later...

Ahoj,

tak nějak nechápu otevírací dobu plavební komory v Pardubicích.

6:30 - 14:30 - pondělí až pátek. V období od 1. května do 30. září je provozní doba do 22:00 hodin.

Nevím jak Vy, ale já bohužel sedím přes týden v "kolbence". V So a v Ne tam sice jezdí loď Arnošt z Pardubic, kterému to otevřou, takže se někdy dá proplout s ním, ale jinak ne. Dá se to však objednat 3 dny předem ...

Nechápu podporu rekreační plavby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to objednani funguje. Potiz je v tom ze pak chteji vedet v kolik presne pojedes tam a pak zpet. No chapu ze tam nikdo nesedi a ten clovek tam musi prijit a komoru obslouzit. Ty Pardubice jdou pres leto. Horsi je to se Srnojedy. Muj soukromy nazor je tem ze kdyz tam nejezdi Arnost tak je hodili jak se rika za hlavu. No a Arnost tam nejezdi protoze si to nejak blbe spocitali a po rekonstrukci nepodjede most ve Valech.

Ted jsem se vratil z plavby Tynec n L x C.Budejovice a zpet. Doufam ze bych to jednou zvladl z Pardubic ☺

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Ahoj,

chci se zeptat, v Kersku je ještě na vodě to molo co patřilo k těm bungalovům v Kersku (byl tam jeden sraz JI)? Nebo už tam není? Ty bungalovy jsou prý na prodej a je to tam zavřené. Alespoň tak to říkají jejich stránky.

Moc dík.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

tenhle víkend je poslední možnost delší plavby-od pondelka jsou komory mimo provoz(nektere na víc jak tyden)-viz stranky Plav.úřadu

v sobotu kolem Veletova zavody na pramicích ( a ja tam budu na rybach) tak prosím o trochu ohleduplnosti =)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Ahoj, máte nějaké info o tom Kersku? Jestli už to někdo má nebo pro příští rok bude mít? V Mělníku je prý nějaký "vrakáč" se jménem Hadík. Prý by tam mělo jít snad někde na chvíli zakotvit a dojít si pro benzín (benzinka by snad měla být celkem blízko). Alespoň na mapě to tak vypadá. Nezkoušeli jste to někdo? Moc dík za bližší info.

V Nymburku jsem tento rok zahlédl nové molo blízko ochranného přístavu. Vypadalo to, jako by to bylo u nějaké hospůdky. Když jsem plul po proudu bylo ráno prázdné a další den zase obsazené cca 2 loděmi. Nevíte o něm někdo víc? Patří to někomu, dá se na něm domluvit přenocování?

Když už nejde plout kvůli zimě, tak mě chytají plány na příští rok.

Upraveno uživatelem Libor
Odkaz ke komentáři

Hadík je původně Plavební kanál ke komoře. Jez je cca 40 let zrušenej a z komory je suchý dok.

Kraluje tam firma KONAKL - lodní doprava, opravy atd. K pumpě je cca 600 m.

Stojím tam často, ale většinou na řece u jejich lodí. Vjezd je plnej rybářů a taky pro mě celkem mělko. V bazénu už hloubka je. Kdysi se dalo koupat ve vedlejším ramenu.

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...