Sullaco Zveřejněno 1. Říjen 2009 Sdílet Zveřejněno 1. Říjen 2009 Tak co vlci, brázdíte ještě někdo vodu, nebo už jste na suchu? My teď byli celkem 3 víkendy po sobě a ještě zdaleka nekončíme. Navíc na Žernosekách šli pěkně okouni a štiky a bude líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 2. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 2. Říjen 2009 Ahoj. Tak ja uz jsem letos na suchu :-(. Takze snad pristi rok jestli to vyjde a zase to bude na vode, tak muzem pokecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Odesláno 3. Říjen 2009 Jak jestli to zase vyjde? To je snad tutovka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2009 Ahoj ještě jsem v maríně v Žernosekách ,ale jen pro to že nemám čas odvést loď na zazimování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2009 Jak jestli to zase vyjde? To je snad tutovka ne?Za normalnich okolnosti by to byla tutovka, uvidime jak to bude pristi rok vypadat s praci, protoze zatim to neni zadna slava, zamestnavatel se letos moc nepochlapil a nevypada to do budoucna moc valne. Ale tak snad uz se to k lepsimu obrati :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Odesláno 4. Říjen 2009 Jak jestli to zase vyjde? To je snad tutovka ne?Za normalnich okolnosti by to byla tutovka, uvidime jak to bude pristi rok vypadat s praci, protoze zatim to neni zadna slava, zamestnavatel se letos moc nepochlapil a nevypada to do budoucna moc valne. Ale tak snad uz se to k lepsimu obrati :-)Neboj, vyjde to!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marina tynec Odesláno 9. Březen 2011 Sdílet Odesláno 9. Březen 2011 Ahoj vodáci, Želviáda 2011 na Cidlině je pomalu za humny!! http://zelviada.webnode.cz/9.4.2011 se bude konat 2. ročník sjezdu dolního toku Cidliny, první ročník se povedl nad očekávání dobře. Sraz je na soutoku Cidliny s Labem, místo mašinky pojede mikrobus do Žehuně, autobus bude přistaven na soutoku od 8:30 - 9:30. Auta bude možné nechat rovnou v prostoru cíle a na start se dopravíte pohodlně autobusem. Na startu bude dostatek toalet, bude posílen sortiment občerstvení na trase, protože vodáci mají přád hlad i žízeň! Startovné je 50,- Kč, každý účastník po uhrazení startovného dostane vodovzdornou pásku, kterou bude muset být označen po celou dobu konání akce. Páska slouží pro identifikaci po trase a jako vstupenka na candrbál. Program akce: -start pod hrází Žehuňského rybníka cca 11:00 hod, -sjezd řeky s patřičnými zastávkami na doplnění sil, -cíl je v restaurace „Soutok“, tam řádně vrátíte lodě a výstroj! Pokračování akce bude v restauraci „Soutok“, zde bude vyhodnocení akce a kulturní vodácké vyžití!!Restaurace „Soutok“ poskytne i ubytování v chatkách, pro vodáky za pouhých 50, -Kč. Poplatek za auta a stany účastníci neplatí. Pro účastníky akce bude výběr jídel za jednotnou cenu!! Večer se bude konat vodácký candrbál za účasti osvědčené skupiny HS Flexiband!!Tak neváhejte a přihlaste se včas!! Srdečně vás všechny zve Želva a Vláďa Žák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Březen 2011 Sdílet Odesláno 31. Březen 2011 Dnes rano se mi povedlo zaznamenat vzacny okamzik pritomnosti nakladni lodni dopravy v Tynci. Povazuji za vhodne se o tento vyjimecny moment podelit. http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0316C.jpghttp://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0320C.jpghttp://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0322D.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Červen 2011 Sdílet Odesláno 28. Červen 2011 zdravim-par volnych dnu pred nama-bude nekdo na hornim labi-podebrady-kolin-tynec?co takhle dat par kousku treba na sandberku?(soutok,tynec a pod) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Červen 2011 Sdílet Odesláno 29. Červen 2011 Zni to zajimave, ale predpoved pocasi tomu zatim nepreje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 30. Červen 2011 Sdílet Odesláno 30. Červen 2011 od soboty do stredy jsem na 927.5 ř.km-tak se stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2011 Predpoved pocasi sleduju peclive, mohlo by to vyjit. Ozvu se az budu vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 19. Září 2011 Sdílet Odesláno 19. Září 2011 od pondeli 26.9. je na labi od obristvi po tynec odstavka tak je posledni sance jeste vyjet-bude nekdo nad kolinem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Září 2011 Sdílet Odesláno 19. Září 2011 (upraveno) Mozna se hlasim. M.j. jsme se taky dlouho nevideli. Upraveno 19. Září 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 20. Září 2011 Sdílet Odesláno 20. Září 2011 fajn ma byt hezky,ja budu na zakl. uz od patku a v sobotu je ve starem koline na lodenici akce-veterani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 21. Září 2011 Sdílet Odesláno 21. Září 2011 Nebudete teď někdo na Orlíku, budu tam poletovat teď od Pátku do Středy 28.9. Tak krásný Září jsem snad ještě nezažil, voda na Orlíku má 21°C u hráze, 6°C dole pod hrází. Je škoda být doma, na lodi je zatím krásně a jde i lyžovat.Kdyby měl někdo cestu kolem, tak brnkněte, můžeme se někde sejít. 728287601 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 21. Září 2011 Sdílet Odesláno 21. Září 2011 Jak to je na Orlíku s lyžováním? Od hráze k zámku jsou dvě dráhy, ale obě soukromý, kolik za to vybíraj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Září 2011 Sdílet Odesláno 27. Září 2011 (upraveno) http://imageshack.us/photo/my-images/4/pic0542u.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/705/pic0540y.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/101/pic0538z.jpg/ ahoj-par fotek z sobotni akce na labi-stary kolin-veterani2011 Upraveno 27. Září 2011 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 27. Září 2011 Sdílet Odesláno 27. Září 2011 (upraveno) Jak to je na Orlíku s lyžováním? Od hráze k zámku jsou dvě dráhy, ale obě soukromý, kolik za to vybíraj?U Trhovek chtějí 500,- na dopoledne a 500,- na odpoledne, mají sídlo na Trhovkách a patří to ke Sporthotelu Trhovky, někde na mám kontakt na správce dráhy. Musíš mít v papírech k lodi schválené lyžování od SPS a pojištění lodě (povinné ručení), jinak Tě nepustí. Mezi Radavou a Chrástem mě na dráhu vůbec nepustili, patří to jachtklubu Barandov a jachtklubu Blovice, asi to mají napůl, dříve to patřilo pouze Blovičákům, ty na dráhu pouštěli v pohodě. Upraveno 27. Září 2011 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Září 2011 Sdílet Odesláno 27. Září 2011 500 na celý dopoledne, nebo celý odpoledne? To celkem jde. Lyžaře zapsanýho mam, tak ještě splašit pojištění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 29. Září 2011 Sdílet Odesláno 29. Září 2011 A nebo teď po sezoně u Trhovek už sbalili bojky a lyžujeme úplně všude :-) V týdnu není na vodě pomalu ani noha, o víkendu to byl ale fofr, krásně foukalo a tak to byl Orlík celej bílej. To jsme vytáhli lyže až večer, aby jsme neotravovali, ale byla to paráda, malej dal na lyžích v kuse od Popelíků do Bukovanský zátoky, tj asi 6,5km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Červen 2012 Sdílet Odesláno 29. Červen 2012 Dneska jsem se plavil z Veletova na Sandberk a zpatky, nic zvlastniho se nestalo az na to, ze jsem se kousek pod Sandberkem po proudu potkal osklivej parez. Nejdriv jsem ho nabral pridi a hned na to motorem. Uz jsem se videl na dne, to mam z toho, ze se kocham okolim. :)Necekal jsem, jak muze metrovej parez zakerne plavat v urovni hladiny nastojato. Zkusil jsem ho nejak odstranit, ale nebylo ho za co chytit a ta potvora ma snad metrak. Snad ho odchytej v Koline na elektrarne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Březen 2013 Sdílet Odesláno 14. Březen 2013 neplanujete nekdo velikonoce na vode? pokud to pocasi a stav Labe dovoli-tak treba v nedeli ,,Soutok,,?(sob. ve 12h v Tynci odemykani) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 14. Březen 2013 Sdílet Odesláno 14. Březen 2013 ano..čekáme Vás v Týnci v maríně :-)sekerky na led s sebou / jak to tak vypada / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Březen 2013 Sdílet Odesláno 15. Březen 2013 (upraveno) Jestli bude hnusne, tak to mne nase*e. Chtel jsem se plavit kolem Pardubic. Uvidime. Upraveno 15. Březen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se