Přejít na obsah
Plavidla.cz

Labe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 272
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Jak jestli to zase vyjde? To je snad tutovka ne?

Za normalnich okolnosti by to byla tutovka, uvidime jak to bude pristi rok vypadat s praci, protoze zatim to neni zadna slava, zamestnavatel se letos moc nepochlapil a nevypada to do budoucna moc valne. Ale tak snad uz se to k lepsimu obrati :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jestli to zase vyjde? To je snad tutovka ne?

Za normalnich okolnosti by to byla tutovka, uvidime jak to bude pristi rok vypadat s praci, protoze zatim to neni zadna slava, zamestnavatel se letos moc nepochlapil a nevypada to do budoucna moc valne. Ale tak snad uz se to k lepsimu obrati :-)

Neboj, vyjde to!!!

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Ahoj vodáci, Želviáda 2011 na Cidlině je pomalu za humny!!

http://zelviada.webnode.cz/

9.4.2011 se bude konat 2. ročník sjezdu dolního toku Cidliny, první ročník se povedl nad očekávání dobře.

Sraz je na soutoku Cidliny s Labem, místo mašinky pojede mikrobus do Žehuně, autobus bude přistaven na soutoku od 8:30 - 9:30. Auta bude možné nechat rovnou v prostoru cíle a na start se dopravíte pohodlně autobusem. Na startu bude dostatek toalet, bude posílen sortiment občerstvení na trase, protože vodáci mají přád hlad i žízeň!

Startovné je 50,- Kč, každý účastník po uhrazení startovného dostane vodovzdornou pásku, kterou bude muset být označen po celou dobu konání akce. Páska slouží pro identifikaci po trase a jako vstupenka na candrbál.

Program akce:

-start pod hrází Žehuňského rybníka cca 11:00 hod,

-sjezd řeky s patřičnými zastávkami na doplnění sil,

-cíl je v restaurace „Soutok“, tam řádně vrátíte lodě a výstroj!

Pokračování akce bude v restauraci „Soutok“, zde bude vyhodnocení akce a kulturní vodácké vyžití!!

Restaurace „Soutok“ poskytne i ubytování v chatkách, pro vodáky za pouhých 50, -Kč.

Poplatek za auta a stany účastníci neplatí.

Pro účastníky akce bude výběr jídel za jednotnou cenu!!

Večer se bude konat vodácký candrbál za účasti osvědčené skupiny HS Flexiband!!

Tak neváhejte a přihlaste se včas!!

Srdečně vás všechny zve Želva a Vláďa Žák

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Dnes rano se mi povedlo zaznamenat vzacny okamzik pritomnosti nakladni lodni dopravy v Tynci. Povazuji za vhodne se o tento vyjimecny moment podelit.

http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0316C.jpg

http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0320C.jpg

http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/Fotografie0322D.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 2 months later...

Nebudete teď někdo na Orlíku, budu tam poletovat teď od Pátku do Středy 28.9. Tak krásný Září jsem snad ještě nezažil, voda na Orlíku má 21°C u hráze, 6°C dole pod hrází. Je škoda být doma, na lodi je zatím krásně a jde i lyžovat.

Kdyby měl někdo cestu kolem, tak brnkněte, můžeme se někde sejít.

728287601

Odkaz ke komentáři

Jak to je na Orlíku s lyžováním? Od hráze k zámku jsou dvě dráhy, ale obě soukromý, kolik za to vybíraj?

U Trhovek chtějí 500,- na dopoledne a 500,- na odpoledne, mají sídlo na Trhovkách a patří to ke Sporthotelu Trhovky, někde na mám kontakt na správce dráhy. Musíš mít v papírech k lodi schválené lyžování od SPS a pojištění lodě (povinné ručení), jinak Tě nepustí. Mezi Radavou a Chrástem mě na dráhu vůbec nepustili, patří to jachtklubu Barandov a jachtklubu Blovice, asi to mají napůl, dříve to patřilo pouze Blovičákům, ty na dráhu pouštěli v pohodě.

Upraveno uživatelem mirzik
Odkaz ke komentáři

A nebo teď po sezoně u Trhovek už sbalili bojky a lyžujeme úplně všude :-) V týdnu není na vodě pomalu ani noha, o víkendu to byl ale fofr, krásně foukalo a tak to byl Orlík celej bílej. To jsme vytáhli lyže až večer, aby jsme neotravovali, ale byla to paráda, malej dal na lyžích v kuse od Popelíků do Bukovanský zátoky, tj asi 6,5km
Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

Dneska jsem se plavil z Veletova na Sandberk a zpatky, nic zvlastniho se nestalo az na to, ze jsem se kousek pod Sandberkem po proudu potkal osklivej parez. Nejdriv jsem ho nabral pridi a hned na to motorem. Uz jsem se videl na dne, to mam z toho, ze se kocham okolim. :)

Necekal jsem, jak muze metrovej parez zakerne plavat v urovni hladiny nastojato. Zkusil jsem ho nejak odstranit, ale nebylo ho za co chytit a ta potvora ma snad metrak. Snad ho odchytej v Koline na elektrarne.

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...