Standa Zveřejněno 15. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 15. Březen 2009 Ahoj po 5 letém působení v Chorvatsku ostrov Krk marína Punat letos ze zdravotních důvodů dávám loď do marína Píšťany vypadá to tam hezky tak jsem zvědav nebudete tam letos někdo kotvit ahoj Standa. http://www.marinalabe.cz/images/20.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesničan Odesláno 15. Březen 2009 Sdílet Odesláno 15. Březen 2009 Ahoj, vypadá to moc hezky, nevíte plánují nějaká volná místa jen na průjezd - večeři přespání a pryč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 15. Březen 2009 Autor Sdílet Odesláno 15. Březen 2009 Ahoj určitě tam jsou volná místa,pro loď 8m chtějí 210kč/den jinak je tam restaurace,benzina,sprchy vše nové.Jde se tam domluvit já mám celoroční kotvení u mola,ale povezu tam loď tak okolo 5-10.6 tak do září uvidím.Budu rád za každého kolegu s motorovou lodí Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuty Odesláno 17. Březen 2009 Sdílet Odesláno 17. Březen 2009 Ahoj zdravím ,mám novou loď,otevřenou 5 m.chystám se na plavby z Prahy na Labe,určitě marínu navštívím.Nevíte kde se dá spustit loď a nechat někde bezpečně auto s přívěsem?Někde mezi Roztokama a Prahou-Holešovicema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 1. Srpen 2009 Autor Sdílet Odesláno 1. Srpen 2009 Ahoj tak jsem konečně zakotvil loď v Maríně v Píšťanech ale ale ????Po Chorvatsku celkem rozdíl.Nechal jsem ji sundat jeřábem v Lovosicích a pak po vodě do maríny a ukotvení.Vše celkem v pohodě,ale Labe mne nějak nenadchlo.Co mne dorazilo tak marína má velice slušné vybavení ovšem po zavření restaurace cca 23h se nedostanete na wc ani do umývárny což mne docela zaskočilo.Ještě jsem tam nespal v lodi,ale neumím si představit chodit z kotviště lodí někam na pláž do kempu.Přitom na stránkách maríny je vše uvedeno bez omezení a než jsem tam loď dal tak jsem si to byl prohlédnout a bylo mne řečeno členové dostanou elektronickou kartu pro přístup a ejhle je po přístupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 2. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 2. Srpen 2009 (upraveno) Ahoj. Po "drobnych" :-) problemech s motorem jsem opet provozuschopnej a rad travim vikendy na Zernosekach. Nicmene v Marine Labe zatim nekotvim. Kdyz jsem se tak nejak na jare poptaval, tak mne docela zarazilo, ze za ne maly poplatek za kotveni si jeste clovek musi dale priplatit treba za sprchovani atd. Bohuzel to, ze neco slibej a pak to je uplne jinak, zacina byt asi dalsi ceske sportovni odvetvi :-(. Co se vody tyce, bohuzel more to neni, na Zernosekach to jeste vcelku jde, ale obdivuju lidi co se koupou primo v Labi, protoze to se zda bejt hoooodne spinave.Jinak na piskovne muzem dat rec. Upraveno 2. Srpen 2009 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 2. Srpen 2009 Autor Sdílet Odesláno 2. Srpen 2009 Ahoj určitě mám tam loď u 47 dnes jsem tam byl a celkem provoz lodí dobrej dej vědět kdy tam budeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 3. Srpen 2009 (upraveno) Meli bychom tam byt opet o vikendu. Cislo na tebe mam, takze se ozvu. Upraveno 3. Srpen 2009 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 1. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 1. Říjen 2009 Ahoj Stando,vím že jsi z Bíliny, nevíš o nějakém objektu k uskladnění lodě či lodí v okolí? Mám něco takového v Duchcově ale nejsem s tím moc spokojený. Asi se začnu porozhlížet po něčem jiném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Odesláno 26. Říjen 2009 Ahoj pánové tak jsem se konečně dostal po letošní sezóně stánout loď a zazimovat docela mne opět zarazilo v píšťanské maríně nikde nikdo v recepci jako vždy i přes sezónu.Tak jsem odvázal loď stáhnul lana a vše k odjezdu pořád nikde nikdo tak jsem odjel a loď odvezl dnes po 4 dnech nic žádný telefon nebo něco ze strany maríny kde mám loď takže to vypadá,že to zřejmě ani nepostřehly docela síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 26. Říjen 2009 Ähoj, to teda koukám. čekal bych trochu více zájmu, takhle si může odjet kdokoliv s čímkoliv. No zvažoval jsem na příští rok kotvení právě zde, ale kašlu na to. Nevíte někdo jak se dostat do Klubu Vodních Motoristů dole u Střekova? Tam by to bylo asi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2009 Ahoj pánové tak jsem se konečně dostal po letošní sezóně stánout loď a zazimovat docela mne opět zarazilo v píšťanské maríně nikde nikdo v recepci jako vždy i přes sezónu.Tak jsem odvázal loď stáhnul lana a vše k odjezdu pořád nikde nikdo tak jsem odjel a loď odvezl dnes po 4 dnech nic žádný telefon nebo něco ze strany maríny kde mám loď takže to vypadá,že to zřejmě ani nepostřehly docela síla.Ahoj Stando, vzpomínám si na tvůj příspěvek myslím z března kde jsi psal, že bys loď za "balík" nenechal stát bez dozoru jen tak na řece , jako to mám já třeba na boji, ale vidím, že i z mariny by si ji asi odvezl každý kdo by přišel. To mě když se někdo motá okolo hned volají sousedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2009 Ahoj. Bohuzel tato marina je opet klasickym prikladem byznysu. Vytahat z lidi penize co to da, ale jinak se o nic nestarat. Me osobne to tam take hodne sklamalo. Takze za me take dostavaji palec dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Odesláno 27. Říjen 2009 Ahoj pánové tak jsem se konečně dostal po letošní sezóně stánout loď a zazimovat docela mne opět zarazilo v píšťanské maríně nikde nikdo v recepci jako vždy i přes sezónu.Tak jsem odvázal loď stáhnul lana a vše k odjezdu pořád nikde nikdo tak jsem odjel a loď odvezl dnes po 4 dnech nic žádný telefon nebo něco ze strany maríny kde mám loď takže to vypadá,že to zřejmě ani nepostřehly docela síla.Ahoj Stando, vzpomínám si na tvůj příspěvek myslím z března kde jsi psal, že bys loď za "balík" nenechal stát bez dozoru jen tak na řece , jako to mám já třeba na boji, ale vidím, že i z mariny by si ji asi odvezl každý kdo by přišel. To mě když se někdo motá okolo hned volají sousedi.Ahoj no to je pravda když zakotvíš loď v Píšťanech u ostrova tak je tam pořád někdo z loďařů a hlídají si lodě navzájem tady nehlídá nikdo viz ukradený motorák v sezóně a policajti říkaly,že marína není pojištěná smlouva s nima žádná není takže smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2009 Ukradený motorák? Kde kdy a co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Odesláno 1. Listopad 2009 Ukradený motorák? Kde kdy a co?Ahoj nevím přesně někdy v červnu nebo v červenci letos - byl ukotven v maríně a ztratil se nevím přesně jak to dopadlo,ale určitě né dobře pro majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 1. Listopad 2009 Sdílet Odesláno 1. Listopad 2009 A to se vyplatí !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Červen 2010 Sdílet Odesláno 3. Červen 2010 Ahoj zdravím ,mám novou loď,otevřenou 5 m.chystám se na plavby z Prahy na Labe,určitě marínu navštívím.Nevíte kde se dá spustit loď a nechat někde bezpečně auto s přívěsem?Někde mezi Roztokama a Prahou-Holešovicema?Zkus Libčice nad Vltavou u přívozu.Auto přes den je lidem na očích.Přes noc ti ho schovám do dílny.Tel 739081877 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se