Pavlina Zveřejněno 12. Květen 2013 Sdílet Zveřejněno 12. Květen 2013 Prosím jestli by mi někdo poradil jaky dat motor do drevolaminatoveho rychlaku. Délka clunu 5 m. Byl tam nejaký wartburg a zbyla jen tyč s vrtuli ... Nebudu tam dávat motor sama ale rada bych nejaké rady aby mne nemohli opít rohlikem až půjdu za odborníky :) děkuji předem. Samo bych nasla nejake levne reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 1.neni to skoda?kdyz tam byl vestaveny dal bych tam zpatky toho wartase-mozna to vyjde i levneji2.co to je za lod?pak ma cenu se bavit o vykonu-dej foto3.pokud chces mermomoci prives-mozna by stalo za to ho pustit a koupit uz trup na prives Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 Ja nevim, ale prijde mi, ze se o zavesnym motoru nepise, ne? Wartburg ma asi 50HP, tak bych se ridil podle toho.Nebo jinak: Ma ten clun mit registraci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Květen 2013 Sdílet Odesláno 13. Květen 2013 Jasně že zpátky Warturga, když tak s tím rád pomohu. http://www.starelode.cz/index.php/forum/18-motory-benzin/93-marinizace-a-opravy-motoru-wartburg-45-50-ps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se