viky_cz Odesláno 31. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2013 A ja se divil, proc jsem tu moji potvoru koupil z Polska rozsekanou na hadry. :)Prodaval ji taky Lukasz. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 1. Listopad 2013 Se nediv když tam místo po vodě plavou po plážích :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 21. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2013 zdravím po dlouhé době.. namotaly se mi do toho ještě práce na domě , také jeden kolega si u mne zadal generálku svého FJORDU 21.. takže se nenudím,ale přes zimu to udělám , celé..musím , motory a převodovky už skoro mám .. tak ted už jen to ostatní :-)díky a mějte se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 23. Listopad 2013 Tedy ted jsem viděl ty fotky a musím říct velký respekt . Tohle bych nepovažoval za opravitelný hlavně ten skelet . Ale držím moc palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 14. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2013 díky..dělám co můžu.. to víš..přeci si nenechám ujít to vaše WOWWW.. až to bude hotové a vystavené nebo vidět.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Prosinec 2013 Sdílet Odesláno 15. Prosinec 2013 Jo chlape, az to das do kupy, tak se muzes tesit na velke ovace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se