Přejít na obsah
Plavidla.cz

Dalešická přehrada-čtěte pozorně a dejte avízo ostatním!!!

viita

Doporučené příspěvky

Dnes jsem se vydal po kompletní opravě poladit loď na Dalešice. Po příjezdu jsem zjistil, že na sjezdu do vody je vytažený místní linková loď a probíhá na ní generální oprava.TA LOÄŽ TAM BUDE STÁT MINIMÁLNě JEšTě MěSíC, JAK JSEM SE POSLéZE INFORMOVAL.SJEZD DO VODY JE TEDY NEPOUŽITELNÝ!!!Vše je na povolení čEZu, který je i majitelem sjezdu, není to tedy veřejná komunikace, jak se někteří mylně domníváme, emoce tedy nejsou na místě, mohla by prý přijít i doba , kdy se za spouštění na Daleškách může platit.

Jediné řešení , jak spustit loď , tedy je nejet na hráz, ale jet do autokempu Wilsonka, kde je po dobu rekonstrukce plavidla spouštění domluveno s majitelem kempu, podr. o kempu na www.wilsonka.cz.Já mu pro jistotu ještě během přejezdu volal, ujistil mě , že pokud to zvládnu já, tak z jejich strany není problém.Je tam panelový sjezd , jeho svážnost je dostatečná, okolí sjezdu je však nově upraveno a není zaštěrkováno, je tam, zvláště nyní při vysokém stavu vody bláto, takže velká loď a malé auto bez 4x4 je nyní špatná kombinace.Aź opadne voda a vyschne to, tak to tam bude v poho.Pokud tedy znáte někoho, kdo tam jezdí, dejte jim avízo, rozčilovat se po příjezdu na místě může všem jen uškodit!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Díky za info,chystáme se tam 16.června na sraz,tak doufám,že už bude volný.Kdo bude znát aktuální stav,dejte vědět.Ten sjižďák v kempu není nic moc,když se tam sejde více lodí,tak to bude pěkná bahňačka.Auta,lodě zasrané od bahna pár uvízlých aut,nasraní všichni,uzavírky na dálnici,prostě super relax na konci víkendu.
Odkaz ke komentáři

Viktore, taky jedu na sraz... Je ještě jeden nájezd na hrázi- boční, je tam taky asfalt, je jen trošku prudší.Je ale zamčený, jeho odemčení je možné pouze po předchozí domluvě s techniky od CEZu , tedy od elektrárny.Byl jsem tam teď ve středu, stav vody je stále velmi vysoký, sjezd v kempu je pravidelně zaplavovám oscilací hladiny vodou, tady ač je nyní sjezd už vypanelovaný, tak jeho nově upravené okolí je samé bláto, škoda , že se to nezaštěrkovalo.Jinak u Wilsonky je nově otevřená malá marina - tady odkaz : http://www.lodni-servis.cz/news/kotveni-na-dlesicke-prehrade/ , takže se konečně bude moci důstojně stát a kempovat.
Odkaz ke komentáři

Vladimíre,rád tě po roce zase uvidím.Opět dostávám žízeň.Tentokrát budu muset vzít manželku.To zas je jednou větší útrata a poloviční zábava.Inu co naděláš.V nejhorším to v té zátočině taky hodím do vody.Doufám,že se mi letos poštěstí dorazit s tím Korejským GAZíkem.To by s tím bahnem nebyl problém.Oplík by to asi nedal.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...