Karel Zveřejněno 22. Duben 2013 Sdílet Zveřejněno 22. Duben 2013 (upraveno) ahoj, mám 1,5roční mimino, budeme na Orlíku, tak jsem se chtěl zeptat jaké jste používali vesty pro děti(pokud tedy vůbec). Nepředpokládám, že by mi padal z lodě do vody, ale přeci jen je tam dost velká hloubka. Jde mi o to, aby se dítě cítilo dobře a nebylo jak robocop. Upraveno 22. Duben 2013 uživatelem Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 22. Duben 2013 Sdílet Odesláno 22. Duben 2013 Používali jsme vestu od Plastima, má na zádech i oko na zkrácení operačního prostoru nezbedného dítka. Druhá věc je ta, že to děti nesnáší když je vedro. Ale bezpečnost je na 1. místě. Nakonec si zvyknou a dnes si vestu navlékají bez řečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Duben 2013 Sdílet Odesláno 22. Duben 2013 Musis je naucit, ze bejt jako robocop je desne cool. :) Hezky od malinka.Mladsi dcera (ted 4 roky) pouzivala starou polystyrenovku, loni jsem koupil za lacino 75N malou vestu v Jakarte, ale jeste nevim, jak ji to bude velikostne, nebyla prilezitost, ta stara polystyrenova je uz fakt hrozna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 22. Duben 2013 Sdílet Odesláno 22. Duben 2013 Já beru pro malýho vesty od plastima, měli jsme 3-10kg - jezdí s náma od necelých dvou měsíců, na loňskou sezonu jsem kupoval 10-20kg (roční dítě a ta chvíli vydrží, teď mu budou dva a ještě počítám že jí bude mít i příští rok) a v záloze mám i větší do 30kg. Nevím co máš za loď, mi ji na kajutový plachetnici měli jen kdyby náhodou, za plavby ji neměl vůbec, jen na přeplavby v bajbótu z bójky na břeh - cca 2x, ale jistota je jistota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 22. Duben 2013 Sdílet Odesláno 22. Duben 2013 Ja sem pro malou bastlil doma, pac sehnat vestu s limcem pro 4 mesicni dite se ukazalo jako nadlidsky ukol. Karimatka a plovaci nudle a jedem. Nakonec sme ji ale moc nepouzivali, 4 mesicni dite z kajuty neutece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 22. Duben 2013 Sdílet Odesláno 22. Duben 2013 to bahno: mě se právě pro nejmenší osvědčila plastymo typhoon baby 3-10kg - má límec široký popruh mezi nohy a otočí dítě obličejem vzhůru - zkoušeli jsme jí dvouměsíčnímu klukovi. Ale tu jsme na lodi nikdy nevyužili. Jen na pár fotek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 22. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 22. Duben 2013 mám kajutovýho motoráka. jediné místo, kde by mohl vypadnout je vzadu, ale tam je natažená žena. Dítě bude pod stálým dohledem. Jde mi jen o to kdyby nějakou blbou náhodou vypadl, tak aby nešel hned ke dnu a to na Orlíku není sranda. Koukal jsem na plovací vestu Konfidence, vypadá, že je kvalitní a pohodlná, ale nemá ten límec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 23. Duben 2013 Sdílet Odesláno 23. Duben 2013 Taky jsem to řešil, a popravdě vesta bez límce je pro malé dítě na nic, zkoušel jsem cca ročního syna ve vodě s vestou bez límce, a pokaždé mu šla hlava pod vodu, a s límcem uplně nádherně a v pohodě ležel na zádech. Sice děti na vesty nejdřív nadávají, ale když si po chvilce zvyknou je to jistota k nezaplacení, hlavně když dítě už chodí a je trochu neposedné jako to moje.... než se otočíš, stojí vzadu na bedně na motoru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 23. Duben 2013 Sdílet Odesláno 23. Duben 2013 Pohodlná je ta stará polystyrenovka .Nejde tolik ani o to že by v ní dítě mělo plavat ale alspon po něm člověk stačí sahnout než nedej buh pujde ke dnu.Vestu rozhodě ano.Hlavně v komorach atd.Nehledě je to pro děti při plavbě tuším povinne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Duben 2013 Sdílet Odesláno 23. Duben 2013 vesta, specielně pro mrně, musí mít vycpaný prsa, prázdný záda a pořádně vysokej límec, aby ho správně otočila. jinak, jak už se psalo, prcek plave prdelkou nahoru a hlavu má jako plovoucí kotvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se