Přejít na obsah
Plavidla.cz

volvo penta 5.7

Doporučené příspěvky

kdo ti to dělá? to děláš GO?nebo jen tak ze sportu jsi to rozebral,aby nebyla nuda?

Bootcentrum

dobry den motor byl trochu rozebrany praskly blok ted se to snazi dat do hromady je to jen par sroubku ale chybi mi tabulke s momentama jinak ok nemate neco diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 6 months later...

Dobrý den obracím se s prozbou o pomoc. Abych se lotos v zimě nenudil přivezl jsem si lodičku Century Mirada má v sobě dva motory

Mercruiser 190 aspon je to teda v papírech i na víku. Oba pujdou ven z jednoho někde teče voda ale točí se druhý se zdá v pořádku .

Takže začínam kolečko shánění informací.Manuály informace rady atd. A jelikož jsem u vás minule pochodil a V8 chodi jak hodinky lod je spiš jako kluzák.

Začínam u vas.Předem diky za jakou koli informaci.

Jelínek

Odkaz ke komentáři

Dobrý den obracím se s prozbou o pomoc. Abych se lotos v zimě nenudil přivezl jsem si lodičku Century Mirada má v sobě dva motory

Mercruiser 190 aspon je to teda v papírech i na víku. Oba pujdou ven z jednoho někde teče voda ale točí se druhý se zdá v pořádku .

Takže začínam kolečko shánění informací.Manuály informace rady atd. A jelikož jsem u vás minule pochodil a V8 chodi jak hodinky lod je spiš jako kluzák.

Začínam u vas.Předem diky za jakou koli informaci.

Jelínek

Century Mirada,předpokládám r.v.85-89, je to tak? Dávaly se tam celohliníkové motory Mercury 3,7 L - čtyřválec, osazen v originále výměníkem chladící vody!

Pošli když tak fotky,zda je to ono! Jakékoliv díly mohu dodat! Tedy pokud budou ještě ve výrobě!

Pošli prosím tě ještě nějaké foto lodě-tuto lod,tento typ,r.v.1987,jsem chtěl asi před 15 lety dovézt z USA,právě kvuli 2 těmto celohliníkovým motorum a celkové váze a rozměrům-byla ještě přepravitelná na vleku s celk.hm. 3500kg!Napiš když budeš něco potřebovat!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...