Sullaco Zveřejněno 16. Duben 2013 Sdílet Zveřejněno 16. Duben 2013 Ahoj, hodlám na svém Baylineru vyměnit stávající víčko nádrže za uzamykatelné. To co jsem koupil u pana Imramovského mi však nevyhovuje, nejen že bych musel zvětšit v laminátu díru pro hrdlo samotné, ale není k tomu ani těsnění a hlavně krytka která zakrývá zámek je natolik volná, že stačí fouknout a odchlípne se. Za 1500,- jsem s tímto výrobkem nespokojen a pokukuji po jiném avšak v čechách je sortiment dosti omezený. Našel jsem na netu výrobek od firmy Perko (dokonce to vypadá, že ta základna je naprosto stejná s mým starým víčkem) avšak tápu v rozměrech. Potřebuji na hadici o 38cm, půjde to? http://www.wholesalemarine.com/pc/PKO-1399DPCHR/220002/Fuel+Deck+Fills+%26+Caps/Perko+Locking+Gas+Deck+Fill+for+1+1-2%22+Hose.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Duben 2013 Sdílet Odesláno 16. Duben 2013 jo, šestičtvrtka - 1 1/2" je DN38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 Dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 17. Duben 2013 Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 Taky jsem nenasel nic vhodneho, vsem chybi nalitek na odvzdusnovaci hadicku. Nakonec jsem vlozil do hadice ježka co zabrani vycucnuti a je to v klidu za min penez. Ted jedine ze me tu nadrz nekdo navrta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Duben 2013 Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 tove, nevím, jestli ti s tím nálitkem úplně rozumím, ale jestli nemá špuntem zatékat voda do nádrže, nemůže mít odvětrání. to se řeší jinou dírou a jinde - na boku lodě, tam kde necáká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 17. Duben 2013 Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 Asi jsem to blbe popsal. Je to odvetrani nadrze samostatnou hadickou / z nejvyssiho bodu ploche nadrze / soubezne se vstupni hadici a obe usti do kovoveho nalevaciho hrdla na boku lodi. Pri zasunuti cerpaci pistole nebo trychtyre do hrdla a cerpani se trochu pricpe ta hlavni hadice a aby mohl unikat vzduch z nadrze ven je tam na to ta slaba hadice ktera usti v nalevacim hrdle bokem. Po uzavreni zaveru je pochopitelne taky uzavrena. Zatim jsem takovyto uzaver se zamkem nikde nenasel a to bych ho potreboval zahnutej cca do 60stupnu a to uz vubec. Takze jezek to jisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 Ježka do nádrže jsem chtěl taky do té doby, než mojemu známému nějaký dobrák na baťově kanále nasypal nějaké svinstvo do nádrže. Objednal jsem to "perko" a snad to bude dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se