Přejít na obsah
Plavidla.cz

Zamykací víčko nádrže

Sullaco

Doporučené příspěvky

Ahoj,

hodlám na svém Baylineru vyměnit stávající víčko nádrže za uzamykatelné. To co jsem koupil u pana Imramovského mi však nevyhovuje, nejen že bych musel zvětšit v laminátu díru pro hrdlo samotné, ale není k tomu ani těsnění a hlavně krytka která zakrývá zámek je natolik volná, že stačí fouknout a odchlípne se. Za 1500,- jsem s tímto výrobkem nespokojen a pokukuji po jiném avšak v čechách je sortiment dosti omezený. Našel jsem na netu výrobek od firmy Perko (dokonce to vypadá, že ta základna je naprosto stejná s mým starým víčkem) avšak tápu v rozměrech. Potřebuji na hadici o 38cm, půjde to? http://www.wholesalemarine.com/pc/PKO-1399DPCHR/220002/Fuel+Deck+Fills+%26+Caps/Perko+Locking+Gas+Deck+Fill+for+1+1-2%22+Hose.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem to blbe popsal. Je to odvetrani nadrze samostatnou hadickou / z nejvyssiho bodu ploche nadrze / soubezne se vstupni hadici a obe usti do kovoveho nalevaciho hrdla na boku lodi. Pri zasunuti cerpaci pistole nebo trychtyre do hrdla a cerpani se trochu pricpe ta hlavni hadice a aby mohl unikat vzduch z nadrze ven je tam na to ta slaba hadice ktera usti v nalevacim hrdle bokem. Po uzavreni zaveru je pochopitelne taky uzavrena. Zatim jsem takovyto uzaver se zamkem nikde nenasel a to bych ho potreboval zahnutej cca do 60stupnu a to uz vubec. Takze jezek to jisti.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...