malahavranice Zveřejněno 16. Duben 2013 Sdílet Zveřejněno 16. Duben 2013 Nemá někdo zkušenost s plavbou s vlastní lodí na Bodamském jezeře?Pátráním po internetu jsem zjistila, že je třeba k VMP třeba nějaká "doložka pro Bodamské jezero", ale jak ji získám a případně kolik to stojí se už nepíše nikde:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Duben 2013 Sdílet Odesláno 16. Duben 2013 A někde jsem četl, že je potřeba ještě spec. technická prohlídka lodě před spuštěním na bodam, mimo jiné dávají plombu na výpusť fekál tanku a odpadních nádrží do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 17. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 A někde jsem četl, že je potřeba ještě spec. technická prohlídka lodě před spuštěním na bodam, mimo jiné dávají plombu na výpusť fekál tanku a odpadních nádrží do vody.Tam bych neviděla problém - fekální, ani odpadní nádrž nemáme a motor je 4-takt z roku 2008. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 17. Duben 2013 Sdílet Odesláno 17. Duben 2013 Jasně, to se týkalo spíše kajutových lodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 1. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2013 Ahoj, na cosi k Bodensee jsem narazil při googlení. Snad ti to pomůže http://www.segel-berichte.de/Bodenseepatent-Ferie.475.0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 1. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 1. Červenec 2013 Ahoj, na cosi k Bodensee jsem narazil při googlení. Snad ti to pomůže http://www.segel-berichte.de/Bodenseepatent-Ferie.475.0.htmlParáda! MOC díky! To je přesně to, co jsem potřebovala! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraKleinova Odesláno 30. Prosinec 2015 Sdílet Odesláno 30. Prosinec 2015 Aha, takže je potřeba Ferienpatent Bodensee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se