Sullaco Odesláno 30. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 30. Duben 2013 Poslu cislo jakmile budu v garazi. Potom tedy staci vysroubovat stara cidla a dat tam ta nova co umi dve funkce jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 30. Duben 2013 Sdílet Odesláno 30. Duben 2013 (upraveno) ne musíš mít vedle toho čidla pro budík záslepku kam potom našroubuješ to druhé čidlo na bzučák. U vodního čidla je hned vedle toho na budík záslepka, ale kde je díra na druhé čidlo oleje to nemám tušení to jsem nenašel. Není žádné čidlo co by umělo oboje Upraveno 30. Duben 2013 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 30. Duben 2013 Predpokladam, ze dva bloky se nedelaly takze to tam musi byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 30. Duben 2013 Sdílet Odesláno 30. Duben 2013 VDO dělá čidla teploty s varovným kontaktem, našel jsem tedy na teplotu vody - rozsah měření 40-120°C a bzučák sepne při 95°C. Cena cca 1300Kč. Já to hledal na motor do plachetnice, kterej má čidla na bzučák, ale chci mu ještě doplnit budíky na teplotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Květen 2013 Sdílet Odesláno 1. Květen 2013 Někdo už mě tu myslim vyváděl z omylu o teplotách motoru..... V autě by bylo 95°C normální teplota. :-)Na kolik se vlastně lodní motory normálně ohřívaji? Proč je ta teplota nižší, než v autech? Ty motory jsou přece původně z aut.....Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se