KBfotoservis Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 JJ je třeba taky trochu nadhledu , proti gumáku do Chorvatska nemám vůbec nic tedy kamkoliv mimo Lipno , tam je gumák nebezpečnej. Ale v mým případě.. jsem rybář a mám 2 psi , není možný gumák používat bo bych ho hned propíchl . Nebo moji psi prodrápli . 3-4 metry člun a 5 koní motor pohoda . Obávám se že na desítku už bude potřeba řidičák , známka a pojistka Jinak k tomu vrtulníku , ted byl k němu v kole štěstí novej motor ze sekačky s pojezdem .. a dalo se to připřáhnout i na lodní šroub ,, toho gumáku :D všestranně flexibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Haha, jasně, ale pr...del muší bejt... a fórum je i o tom, no né ? Jinak máš částečně pravdu, v Chorvatsku nyní už papíry na každej člun s motorem! Nad 2,5m a Hp i viněta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 Antis psal že VMP má!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 nejde o VMP , jde o povolení na moře a poplatky v Chorvatsku dneska už de facto za cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 Jestli není lepsi se na Chorvatsko vys.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 Jojo, proto letos nejedu! Abych platil i za vlastní postel, to už je na mš moc !!! Já jim dám taxu...nas...t!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 18. Březen 2014 Sdílet Odesláno 18. Březen 2014 Pánové, a kam chcete na moře, když ne do Chorvatska? Co se týče poplatků tak platím známku a pojištění, o ničem dalším nevím. Pokud máte parníky a potřebujete ke spuštění do vody jeřáb a kotvení v marině, potom plaťte. Dneska není nic zadara. Nechci nijak obhajovat chorvaty, vím že nás na tržnici pokaždý o nějakou tu kunu natáhnou, ale to je takový jejich národní sport. Co se týče pobytové taxy nad kterou se Dragon pohoršuje, tak ji máte i u nás, pokud se někde ubytujete a návíc je to pár korun. Já trávím v Chorvatsku celý prázdniny, postel mám udělanou v Berlingu, k tomu stanový tunel, kde mám celou domácnost a velká spokojenost. Večery pod borovicí kousek od moře, co si víc přát. Neměnil bych ani za osmihvězdový hotel. Ani už nevozím spousty jídla jako dřív, normálně tam nakupujeme a není to o moc dražší než u nás. Snad to pivo za "pade", ale zkuste si je dát v Italii, Francii apod. Závěrem - komu se tam nelíbí, ať tam nejezdí, aspoň nás tam bude míň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Březen 2014 Sdílet Odesláno 18. Březen 2014 Tvuj druh cestovani se mi libi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 18. Březen 2014 Sdílet Odesláno 18. Březen 2014 Pánové, a kam chcete na moře, když ne do Chorvatska? Co se týče poplatků tak platím známku a pojištění, o ničem dalším nevím. Pokud máte parníky a potřebujete ke spuštění do vody jeřáb a kotvení v marině, potom plaťte. Dneska není nic zadara. Nechci nijak obhajovat chorvaty, vím že nás na tržnici pokaždý o nějakou tu kunu natáhnou, ale to je takový jejich národní sport. Co se týče pobytové taxy nad kterou se Dragon pohoršuje, tak ji máte i u nás, pokud se někde ubytujete a návíc je to pár korun. Já trávím v Chorvatsku celý prázdniny, postel mám udělanou v Berlingu, k tomu stanový tunel, kde mám celou domácnost a velká spokojenost. Večery pod borovicí kousek od moře, co si víc přát. Neměnil bych ani za osmihvězdový hotel. Ani už nevozím spousty jídla jako dřív, normálně tam nakupujeme a není to o moc dražší než u nás. Snad to pivo za "pade", ale zkuste si je dát v Italii, Francii apod. Závěrem - komu se tam nelíbí, ať tam nejezdí, aspoň nás tam bude míň!Bez zbytečných emocí ti na to mohu odpovědět snad jen otázkou.Kde jsi u nás platil za provoz lodě? Kde jsi u nás platil taxu za vlastní postele v lodi? atd. atd.Poplatky v chorvatsku mi taky vadí. Každej ať si to rozmyslí sám. Nikdo nikoho nenutí tam jet. Já to vidim tak, že ty poplatky mě vlastně serou jen z principu. Ta částka je v rozpočtu dovolený zanedbatelná. No a to mě tam honí vítr. Pro kamnáře, kteří tam nechají dalších 30, 40 a víc tis. za PHM je to už nula nula nic. Ale snad netřeba se tady u nás hádat kvůli chorvatským zlodějům ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 18. Březen 2014 Sdílet Odesláno 18. Březen 2014 Jaké je tady théma ??? :-)Jaký gumový člun? Aha...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 18. Březen 2014 Sdílet Odesláno 18. Březen 2014 Máš pravdu, trochu jsme odbočili, ale koukni nazpátek, nepsal jsi v rubrice gumove čluny o ponorkách a helikoptérách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 19. Březen 2014 Sdílet Odesláno 19. Březen 2014 Pánové, a kam chcete na moře, když ne do Chorvatska? Co se týče poplatků tak platím známku a pojištění, o ničem dalším nevím. Pokud máte parníky a potřebujete ke spuštění do vody jeřáb a kotvení v marině, potom plaťte. Dneska není nic zadara. Nechci nijak obhajovat chorvaty, vím že nás na tržnici pokaždý o nějakou tu kunu natáhnou, ale to je takový jejich národní sport. Co se týče pobytové taxy nad kterou se Dragon pohoršuje, tak ji máte i u nás, pokud se někde ubytujete a návíc je to pár korun. Já trávím v Chorvatsku celý prázdniny, postel mám udělanou v Berlingu, k tomu stanový tunel, kde mám celou domácnost a velká spokojenost. Večery pod borovicí kousek od moře, co si víc přát. Neměnil bych ani za osmihvězdový hotel. Ani už nevozím spousty jídla jako dřív, normálně tam nakupujeme a není to o moc dražší než u nás. Snad to pivo za "pade", ale zkuste si je dát v Italii, Francii apod. Závěrem - komu se tam nelíbí, ať tam nejezdí, aspoň nás tam bude míň!Bez zbytečných emocí ti na to mohu odpovědět snad jen otázkou.Kde jsi u nás platil za provoz lodě? Kde jsi u nás platil taxu za vlastní postele v lodi? atd. atd.Poplatky v chorvatsku mi taky vadí. Každej ať si to rozmyslí sám. Nikdo nikoho nenutí tam jet. Já to vidim tak, že ty poplatky mě vlastně serou jen z principu. Ta částka je v rozpočtu dovolený zanedbatelná. No a to mě tam honí vítr. Pro kamnáře, kteří tam nechají dalších 30, 40 a víc tis. za PHM je to už nula nula nic. Ale snad netřeba se tady u nás hádat kvůli chorvatským zlodějům ne?Zdendo,naprosto s tebou souhlasím!Před 30 lety to ještě bylo v Chorvatsku na moři super,před 10 lety to již stálo za h...o.Jsou to prostě nenažranci,kteří chtěj zaplatit i za to,že v jejich výsostných vodách dýcháš "jejich" vzduch!!bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 23. Březen 2014 Sdílet Odesláno 23. Březen 2014 Vladimíre, já jsem jen psal jakej chci člun...to je v souladu s tématem, no ne? No nic, sranda muší bejt, že ...:-) Za chvilku jdeme na vodu a budeme mít jiné starosti - radosti... už aby to bylo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarpManCZ Odesláno 13. Listopad 2018 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2018 Ahoj, možná že již máte nějaký jiný člun, a to i již třeba druhý, ale..... tady mám svůj postřeh. Před cca měsícem jsem si pořídil nový "gumák", který jsem poprvé uviděl na vystavě ForFishing v Praze. Ihned řeknu, že před tím jsem většinou chytal dravce ze břehu, sice díky tomu, že chytám ryby již přes 35 let, pár lodí jsem přece již vyzkoušel. Nejvíc mne zaujal nafukovací člun Polar Bird, který jsem pak vzápětí shlédl i na výstavě, kde jsem si velice dobře pokecal i s výrobcem samotným. Mám sice člun délky 360, ovšem tam výrobce nabízí i větší, 420 také. Super loď, hlavně tá moderní pevná podlaha!Udělal jsem k tomu i detailní video na oplátku pro výrobce, který mi dal dost velkou slevu, tak se na to mrkněte: Všem kdo rybaří Petrův zdar! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 13. Listopad 2018 Sdílet Odesláno 13. Listopad 2018 (upraveno) Kdo je vlastně výrobce a jakou řečí jste spolu hovořili? Nějak se mi nepodařilo tuhle informaci dohledat. K tomu PVC se také prodejce nijak nevyjadřuje, což je škoda neboť u gumového člunu bych podrobné info pokládal za jedno ze zásadních. Systém skládání podlahy se mi hodně líbí. Nemohu dohledat údaje o možné motorizaci, hledám špatně? Jako dodávané příslušenství se uvádí dva kusy pádla, je to pravda? Jak se chová člun s motorem? Cena je sebevědomá, za podobné peníze jde koupit doopravdický člun. Upraveno 13. Listopad 2018 uživatelem jirkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmbnp Odesláno 3. Září 2021 Sdílet Odesláno 3. Září 2021 Má tu někdo gumák X-Morph HB 300 Alu? Byla by nějaká recenze? Na e-shopu vypadá dobře, popis samá superlativa - jak jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky