Přejít na obsah
Plavidla.cz

Aky nafukovaci cln??? rada a postrehy...

robino

Doporučené příspěvky

Myslím, že nemáš úplně pravdu. Udávaná váha je včetně sedačky, konzoly, polstrování, ne pouze holý člun. Co se týče motoru nádrže s benzínem a dalšího vybavení, tak to si tam může každý naložit co uveze. Zodiac PRO samozřejmě nedávám za příklad, ale Medline nebo Sunrider bych si už koupil. Jen sem vložil pár čísel od výrobců. A o té spotřebě už se toho napsalo, že to asi nemá cenu dále rozvádět. A co tvůj nový mazlíček, už to máš opravený? Kde byla chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Udávat si můžou co chtějí, váha nelže :-)

Ještě nemám, dnes teprve proběhla tlaková zkouška hlavy. Praskla pružina ventilu a ten spadl do válce, naštěstí moc škody neudělal, ale na to, že hlava měla být po Go, tak prasárna hrozná, mnohá malá těsnění nahrazena obávaným červeným silikonem, zrezivělé hydroštely a jiné lahůdky, zahučím tak za cca 25 litrů, ale nechám to udělat komplet nový, ať je klid.

Odkaz ke komentáři

Ještě nemám, dnes teprve proběhla tlaková zkouška hlavy. Praskla pružina ventilu a ten spadl do válce, naštěstí moc škody neudělal, ale na to, že hlava měla být po Go, tak prasárna hrozná, mnohá malá těsnění nahrazena obávaným červeným silikonem, zrezivělé hydroštely a jiné lahůdky, zahučím tak za cca 25 litrů, ale nechám to udělat komplet nový, ať je klid.

jen si dej pozor,kdo ti to bude dělat.mněl jsem tady již dost motorů na nové repase,když předtím se na tom "podepsali" různí "automechanici",kteří říkali,vždyt je to sranda,v podstatě je to stejný jako stará škoda 120..no ale truchu víc se jim to nepovedlo! Když budeš potřebovat nějaké díly do vnitř motoru,není problém,mohu vše dodat,poradit i udělat.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

jen si dej pozor,kdo ti to bude dělat.mněl jsem tady již dost motorů na nové repase,když předtím se na tom "podepsali" různí "automechanici",kteří říkali,vždyt je to sranda,v podstatě je to stejný jako stará škoda 120..no ale truchu víc se jim to nepovedlo! Když budeš potřebovat nějaké díly do vnitř motoru,není problém,mohu vše dodat,poradit i udělat.

bootcentrum

Díky moc za ochotu, je to v dobrém lodním servisu, tak snad to bude v pohodě. Zatím s nimi mám jen dobré zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
Dobrý den, chci se zeptat zkušených. Začínám a chtěl bych znát váš názor. Potřebuji něco pro dva. Uvažuji o motoru 10koní 4takt. a člunu 3,20 - 3,30. Těch 10 koní kvůli váze. Těžší by byl pro mě problém. Chci to do Chorvatska. VMP mám. Myslíte, že těch 10koní je dobrá volba pro 2osoby? Nechám si rád poradit. Děkuji za případné rady.
Odkaz ke komentáři

Dobrý den, chci se zeptat zkušených. Začínám a chtěl bych znát váš názor. Potřebuji něco pro dva. Uvažuji o motoru 10koní 4takt. a člunu 3,20 - 3,30. Těch 10 koní kvůli váze. Těžší by byl pro mě problém. Chci to do Chorvatska. VMP mám. Myslíte, že těch 10koní je dobrá volba pro 2osoby? Nechám si rád poradit. Děkuji za případné rady.

Ano - je to dobrá volba.

Odkaz ke komentáři

Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-)

Myslíš ten co má po nafouknutí 30m, 3 paluby, kuchyň, personál atd? Jo a po vyfouknutí se dá i s motorem odvézt v kufru krátký fabie? Tak ten jsem vloni prodával. Nikdo ho dlouho nechtěl. :D :D

Odkaz ke komentáři

Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-)

Myslíš ten co má po nafouknutí 30m, 3 paluby, kuchyň, personál atd? Jo a po vyfouknutí se dá i s motorem odvézt v kufru krátký fabie? Tak ten jsem vloni prodával. Nikdo ho dlouho nechtěl. :D :D

Tak to je fokt dobrý

Odkaz ke komentáři

Tak to je fokt dobrý

ps někde jsem ještě viděl v inzerci variantu s heliportem...ale to bylo hned pryč :)

Odkaz ke komentáři

Tímto děkuji knoki, vladimirovi a jbendovi.

Omluvám se, že jsem navštívil vlákno o "gumových člunech". Chtěl jsem jen znát názor ostatních, co ty gumové čluny mají. Pro mne je to zpestření dovolené v řecku a Chorvatsku. 5koňový motor nechci, ten jsem si několikrát půjčil na místě a vím, že je to na nic. Tak jsem se chtěl jen optat těch, kteří tu 10koňku měli. Z toho důvodu jsem navštívil toto vlákno a vůbec jsem netušil, že vstupuji mezi těžké frajery s loděma za mega, a víc. Tímto mě pánove odpusťe, už se mezi vás míchat nebudu. Nesnáším totiž namachrovaný frajery, ať už na vodě , nebo na silnici.

Odkaz ke komentáři

Antis, všichni jsme z gumákama začínali a máme je do dnes, používáme je taky. Pokud ho chceš jen na popojetí někam na vedlejší pláž, dle mého fakt stačí 3m,/5Hp - jezdil jsem tam s nim několik let a pro dva lidi bohatě...

Na druhou stranu mě mrzí, že jsi mě nepochopil tak jako ostatní...

TO KBfotoservis - tu s heliportem jsem viděl, ale nechtěl jsem ji protože k tomu byla i nafukovací ponorka a jak známo, s tou jsou problémy, protože se nechce potopit !!!

Upraveno uživatelem dragon333399
Odkaz ke komentáři

Nebylo to myšleno, jako arogance. :)

Sám mam doma pořád stoletej poctivej chorvatskej gumák a na odpoledne s pětikoňkou je to paráda. Měl jsem ho třeba ve francii, nebo v černý hoře. 5km na ostrov s rodinkou nebyl problém. A vešel se i s motorem a cajkama na 14 dnů dovolený pro rodinu do kufru sedanu. :)

P.S. Ten gumák s tim heliportem jsem si byl prohlídnout. Jenomže trochu ucházel a ta helikoperda lehce padala ke straně. Ponorka už k tomu bohužel nebyla. Asi to nakonec prodali každý zvlášt. Jinak k tý ponorce ještě v originálním příslušenství byla jehla na propíchnutí. Pak prej ale bývaly problémy zase s vynořením. Holt cesty vývoje jsou někdy křivolaké. :D

Upraveno uživatelem Zdenda
Odkaz ke komentáři

Antis, všichni jsme z gumákama začínali a máme je do dnes, používáme je taky. Pokud ho chceš jen na popojetí někam na vedlejší pláž, dle mého fakt stačí 3m,/5Hp - jezdil jsem tam s nim několik let a pro dva lidi bohatě...

Na druhou stranu mě mrzí, že jsi mě nepochopil tak jako ostatní...

TO KBfotoservis - tu s heliportem jsem viděl, ale nechtěl jsem ji protože k tomu byla i nafukovací ponorka a jak známo, s tou jsou problémy, protože se nechce potopit !!!

Jo vo tý jsem slyšel , ale majitel si nepřečetl manuál , neplní se vzduchem ale betonem .,. má pak lehký problém s vynořením :D

Odkaz ke komentáři