vladimír Odesláno 17. Září 2013 Sdílet Odesláno 17. Září 2013 Myslím, že nemáš úplně pravdu. Udávaná váha je včetně sedačky, konzoly, polstrování, ne pouze holý člun. Co se týče motoru nádrže s benzínem a dalšího vybavení, tak to si tam může každý naložit co uveze. Zodiac PRO samozřejmě nedávám za příklad, ale Medline nebo Sunrider bych si už koupil. Jen sem vložil pár čísel od výrobců. A o té spotřebě už se toho napsalo, že to asi nemá cenu dále rozvádět. A co tvůj nový mazlíček, už to máš opravený? Kde byla chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 17. Září 2013 Sdílet Odesláno 17. Září 2013 Udávat si můžou co chtějí, váha nelže :-)Ještě nemám, dnes teprve proběhla tlaková zkouška hlavy. Praskla pružina ventilu a ten spadl do válce, naštěstí moc škody neudělal, ale na to, že hlava měla být po Go, tak prasárna hrozná, mnohá malá těsnění nahrazena obávaným červeným silikonem, zrezivělé hydroštely a jiné lahůdky, zahučím tak za cca 25 litrů, ale nechám to udělat komplet nový, ať je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Září 2013 Sdílet Odesláno 17. Září 2013 Tak koukam, ze s tema motorama je to vsude stejny ... Tak hlavne at potom jiz slouzi k tve spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Září 2013 Sdílet Odesláno 17. Září 2013 Udávat si můžou co chtějí, váha nelže :-)Ještě nemám, dnes teprve proběhla tlaková zkouška hlavy. Praskla pružina ventilu a ten spadl do válce, naštěstí moc škody neudělal, ale na to, že hlava měla být po Go, tak prasárna hrozná, mnohá malá těsnění nahrazena obávaným červeným silikonem, zrezivělé hydroštely a jiné lahůdky, zahučím tak za cca 25 litrů, ale nechám to udělat komplet nový, ať je klid.jen si dej pozor,kdo ti to bude dělat.mněl jsem tady již dost motorů na nové repase,když předtím se na tom "podepsali" různí "automechanici",kteří říkali,vždyt je to sranda,v podstatě je to stejný jako stará škoda 120..no ale truchu víc se jim to nepovedlo! Když budeš potřebovat nějaké díly do vnitř motoru,není problém,mohu vše dodat,poradit i udělat.bootcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 17. Září 2013 Sdílet Odesláno 17. Září 2013 Udávat si můžou co chtějí, váha nelže :-)Ještě nemám, dnes teprve proběhla tlaková zkouška hlavy. Praskla pružina ventilu a ten spadl do válce, naštěstí moc škody neudělal, ale na to, že hlava měla být po Go, tak prasárna hrozná, mnohá malá těsnění nahrazena obávaným červeným silikonem, zrezivělé hydroštely a jiné lahůdky, zahučím tak za cca 25 litrů, ale nechám to udělat komplet nový, ať je klid.jen si dej pozor,kdo ti to bude dělat.mněl jsem tady již dost motorů na nové repase,když předtím se na tom "podepsali" různí "automechanici",kteří říkali,vždyt je to sranda,v podstatě je to stejný jako stará škoda 120..no ale truchu víc se jim to nepovedlo! Když budeš potřebovat nějaké díly do vnitř motoru,není problém,mohu vše dodat,poradit i udělat.bootcentrumDíky moc za ochotu, je to v dobrém lodním servisu, tak snad to bude v pohodě. Zatím s nimi mám jen dobré zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomkivan Odesláno 19. Únor 2014 Sdílet Odesláno 19. Únor 2014 Ahoj, jsem řybář a uvažuju o koupi tohoto člunu. http://www.rybashop24.com/cluny-motory/cluny-lode/clun-intex-excursion-3-set.html Mohl by mi někdo poradit zda je to dobrá volba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 19. Únor 2014 Sdílet Odesláno 19. Únor 2014 Na rybaření určitě ne.Když gumák tak s pevnym dnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 19. Únor 2014 Sdílet Odesláno 19. Únor 2014 Jako rybář potvrzuji.... na rybaření a nejen to..... jen s pevnou podlážkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antis Odesláno 14. Březen 2014 Sdílet Odesláno 14. Březen 2014 Dobrý den, chci se zeptat zkušených. Začínám a chtěl bych znát váš názor. Potřebuji něco pro dva. Uvažuji o motoru 10koní 4takt. a člunu 3,20 - 3,30. Těch 10 koní kvůli váze. Těžší by byl pro mě problém. Chci to do Chorvatska. VMP mám. Myslíte, že těch 10koní je dobrá volba pro 2osoby? Nechám si rád poradit. Děkuji za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 14. Březen 2014 Sdílet Odesláno 14. Březen 2014 10k pro dva na 3m člunu stačí,ale výkonu není nikdy dost zvlášt na moři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 Dobrý den, chci se zeptat zkušených. Začínám a chtěl bych znát váš názor. Potřebuji něco pro dva. Uvažuji o motoru 10koní 4takt. a člunu 3,20 - 3,30. Těch 10 koní kvůli váze. Těžší by byl pro mě problém. Chci to do Chorvatska. VMP mám. Myslíte, že těch 10koní je dobrá volba pro 2osoby? Nechám si rád poradit. Děkuji za případné rady.Ano - je to dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 S tím člunem bych šel radši na 3.5m, na moři je ve vlnách každý centimetr dobrý. Ve dvou ti to půjde do skluzu už s 8Hp. Měl jsem Suzumar 350 a Suzuki 9,9HP čtyřtakt a v pohodě šel do skluzu ve třech dospělých. Ale vážil asi45 kg. Současná desítka je ale mnohem lehčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antis Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 Dík za rady. Ten člun koupím 3.5m. S tím motorem ještě nevím jaký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-)jjj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-)Myslíš ten co má po nafouknutí 30m, 3 paluby, kuchyň, personál atd? Jo a po vyfouknutí se dá i s motorem odvézt v kufru krátký fabie? Tak ten jsem vloni prodával. Nikdo ho dlouho nechtěl. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 15. Březen 2014 Sdílet Odesláno 15. Březen 2014 Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-)Myslíš ten co má po nafouknutí 30m, 3 paluby, kuchyň, personál atd? Jo a po vyfouknutí se dá i s motorem odvézt v kufru krátký fabie? Tak ten jsem vloni prodával. Nikdo ho dlouho nechtěl. :D :DTak to je fokt dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Mě by se líbil nějakej nafukovací člun s WC, kajutou pro 4 osoby, kuchyňkou a se sprchou... Nevíte o něčem :-)Myslíš ten co má po nafouknutí 30m, 3 paluby, kuchyň, personál atd? Jo a po vyfouknutí se dá i s motorem odvézt v kufru krátký fabie? Tak ten jsem vloni prodával. Nikdo ho dlouho nechtěl. :D :DTak to je fokt dobrýps někde jsem ještě viděl v inzerci variantu s heliportem...ale to bylo hned pryč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Nedělejte si srandu, beztak jste taky začínali an gumě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antis Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Tímto děkuji knoki, vladimirovi a jbendovi. Omluvám se, že jsem navštívil vlákno o "gumových člunech". Chtěl jsem jen znát názor ostatních, co ty gumové čluny mají. Pro mne je to zpestření dovolené v řecku a Chorvatsku. 5koňový motor nechci, ten jsem si několikrát půjčil na místě a vím, že je to na nic. Tak jsem se chtěl jen optat těch, kteří tu 10koňku měli. Z toho důvodu jsem navštívil toto vlákno a vůbec jsem netušil, že vstupuji mezi těžké frajery s loděma za mega, a víc. Tímto mě pánove odpusťe, už se mezi vás míchat nebudu. Nesnáším totiž namachrovaný frajery, ať už na vodě , nebo na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 (upraveno) Antis, všichni jsme z gumákama začínali a máme je do dnes, používáme je taky. Pokud ho chceš jen na popojetí někam na vedlejší pláž, dle mého fakt stačí 3m,/5Hp - jezdil jsem tam s nim několik let a pro dva lidi bohatě... Na druhou stranu mě mrzí, že jsi mě nepochopil tak jako ostatní... TO KBfotoservis - tu s heliportem jsem viděl, ale nechtěl jsem ji protože k tomu byla i nafukovací ponorka a jak známo, s tou jsou problémy, protože se nechce potopit !!! Upraveno 16. Březen 2014 uživatelem dragon333399 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 (upraveno) Nebylo to myšleno, jako arogance. :)Sám mam doma pořád stoletej poctivej chorvatskej gumák a na odpoledne s pětikoňkou je to paráda. Měl jsem ho třeba ve francii, nebo v černý hoře. 5km na ostrov s rodinkou nebyl problém. A vešel se i s motorem a cajkama na 14 dnů dovolený pro rodinu do kufru sedanu. :)P.S. Ten gumák s tim heliportem jsem si byl prohlídnout. Jenomže trochu ucházel a ta helikoperda lehce padala ke straně. Ponorka už k tomu bohužel nebyla. Asi to nakonec prodali každý zvlášt. Jinak k tý ponorce ještě v originálním příslušenství byla jehla na propíchnutí. Pak prej ale bývaly problémy zase s vynořením. Holt cesty vývoje jsou někdy křivolaké. :D Upraveno 16. Březen 2014 uživatelem Zdenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Zdendo, a ta helikoptéra k tomu ale nebyla, viď... tu teť prodává gumotex taky nafukovací a vejde se do ruksaku. Jen motor musíš dát na kárku a táhnout za sebou...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Ale pánové, fakt už to není ani vtipný, jak si myslíte, ale docela out. Koukám sem prakticky každý den ve snaze něco zajímavýho pochytit, ale takový sračky se mě číst nechce. Nerad bych byl za moralistu, ale každý ať si udělá úsudek sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Antis, všichni jsme z gumákama začínali a máme je do dnes, používáme je taky. Pokud ho chceš jen na popojetí někam na vedlejší pláž, dle mého fakt stačí 3m,/5Hp - jezdil jsem tam s nim několik let a pro dva lidi bohatě... Na druhou stranu mě mrzí, že jsi mě nepochopil tak jako ostatní... TO KBfotoservis - tu s heliportem jsem viděl, ale nechtěl jsem ji protože k tomu byla i nafukovací ponorka a jak známo, s tou jsou problémy, protože se nechce potopit !!!Jo vo tý jsem slyšel , ale majitel si nepřečetl manuál , neplní se vzduchem ale betonem .,. má pak lehký problém s vynořením :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky