Charlie Zveřejněno 3. Duben 2013 Sdílet Zveřejněno 3. Duben 2013 Dobrej e-shop s dílama na lodní motory v Holandsku - http://www.partnershipjachtservice.nl/ Nabízejí díly na různé lodní motory - Steyr, Vetus, Lombardiny, Solé Diesel, Perkins, Ruggerini a další + další díly kolem lodí. Dokonce i na mojeho staříka Sole Mini-14 Zasílají do čR, objednával jsem všechny filtry a těsnění vodní pumpy - komplet objednávka přes e-shop - kde je uvedena čR v objednávkovém formuláři, platba přes PayPal - po odeslání objednávky rovnou přesměrují na platební bránu. Objednával jsem večer, druhý den dopoledne přišel mejl, že zboží odeslali. dodací lhůta 7dní, poštovné do čR účtovali 4,95E (na krabici bylo 10,80E) český zastoupení Solé Diesel mi chtěli účtovat poštovné 2000Kč za díly které by objednávali ze španělska a ještě měli vyšší ceny dílů. Takže partnershipjachtservice.nl můžu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 6. Květen 2013 Sdílet Odesláno 6. Květen 2013 Neznáte někdo nějaké obchody v eu,prodávající díly na lodní motory suzuki a mercury? Např oleje,filtry atd... V usa jsou sice dobré ceny ale blbé poštovné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se