DAVIS Zveřejněno 5. Březen 2013 Sdílet Zveřejněno 5. Březen 2013 zdravímmá někdo zkušenosti ?chyystám se na to a ještě jsem zatím vůbec nic pro to neudělal.. .-) řekl jsem si že začnu tady..dostanu hned zkraje nějakou ťafku za krk a bude to..myslím ale že by to mohlo možná jít.např. bych rád MerCruiser 3,0 L a k tomu 290 nebo 270 nohu..díky ¨za cokoliv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 6. Březen 2013 Sdílet Odesláno 6. Březen 2013 Všechno jde,jen trochu umnět a snažit se.by jsi připasoval MCM 3,0L k volvu budeš potřebovat tak zvaný kompletně osazený"zvon"- mohu dodat od motoru volvo,/a spojku Volvo ,která se musí napasovat na setrvačník MCM/ který se musí připasovat k motoru,což je celkem výrobně náročné a dál je to již sranda.To vše jsem již několikrát dělal ale k jiným motorům.proč si neseženeš rovnou celou pohonnou jednotku Volvo? ten MCM 3,0L je dosti problémový motor!!Můžeš mi i zavolat mám lecos skladem Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 11. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Březen 2013 v lodi jsou dvě Z - ale popravdě když se nad tím tak zamyslím , si nejsem teď vůbec jist jestli to jsou volvo penty Z... protože v té lodi jsou ještě bloky,polomotory podle info pův.majitele OMC. V8... .. a v ceně lodi jsou i dva MCM 3,0 ze zetkami k nim/alph.one/ ale jedna je sežraná úplně total..od soli a druhá jde jakž takž.. no musím to nějak promyslet ale přesto děkuji za nabídku , jak to tu bude.. dám vědět..takže sem možná rozvířil zbytečně vodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 12. Březen 2013 Sdílet Odesláno 12. Březen 2013 Pošli fotky motorů a Z-náhonů a já ti řeknu co přesně tam je.Poslat to můžeš přímo na: bootcentrum@seznam.czBootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se