Přejít na obsah
Plavidla.cz

kotviště Slovinsko

DAVIS

Doporučené příspěvky

Prosím popř o kontakt ,kde by bylo možné kotvit buď na soukr.boji nebo někde u penzionu a pod. , trochu na očích..

Měl jsem několik větších lodí / 9 m / a š.2,85 , které jsem vždy za svým SUV dovezl a odvezl..

Teď po letech je ale doba jiá a peníze .. nejsou.. takže hledám levnou kamarádskou nebo podobnou variantu , možnost lodě do charteru penzionu možná..

Kupuji tento týden v okolí Izoly/slovinsko / loď , d,9,5 m , ale POZOR šíře 3,1 */ a to jsem tak trochu v pytli , nechci pokud to nebude nutné vozit do čR . protože loď byla na moři po pův majiteli rok a nevím co sae naní bude muset udělat , a protože podmínky a prostory tu mám../ ale třeba to bude zbytečné..

.. Pův majitel má zaplaceno zimní park. na vodě ale do 31.3. t.r. tak tam bych rád zajel , převzal loď a zrovna někam " přeparkoval " - proto hledám kontakt.. na někoho s penzionem , domem a pod.. kde by tomhlo pro letos/léto je za dveřmi/ ještě zůstat , než si to pak ošetřím nějak dál..

Není nutno Izola , ale prostě někde rozumně.. do Biogradu..nebo ma Makarskou bych s tím jet nechtěl..zatím..

když by měl někdo ale tutovku i dál.. tak to samozřejmě podstoupím a budu rád..

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...