Kocour Zveřejněno 19. Únor 2013 Sdílet Zveřejněno 19. Únor 2013 Můžete doporučit nějaký obchod s příslušenstvím? Potřebuji dokoupit nějaké fendry, vesty, lana. Co ten Marine Sport na Veslařském ostrově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 dobrou zkušenost mám s Avaryachtem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 nebo CMP-shop.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 Marine Sport můžu doporučit, perfektní jednání, příznivý ceny - mají vesměs sortiment AWN. Já si letos pro příslušenství jedu do Tullnu na výstavu, taky potřebuju fendry a ještě nějaký další krámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 Pokud nemas moznost zakoupit nekde v zahranici, tak vicemene zde asi nejsolidnejsi jednani a dobre ceny doplnku ma jiz zminovany Marinesport. Bral jsem od nich jiz par veci a az na jedno jejich zaskobrtnuti, s nima nebyl problem. I kdyz co by clovek chtel, kdyz jsem potreboval jenom jednu vec za skoro 4 litry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coverline Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 Dobrý večer na nákup příslušenství doporučuji navštívit veletrh lodí Tulln.Jsou tam velmi dobré ceny a velký výběr.Je od 28.2 do 3.3. Zdraví Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 19. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 O tom Tullnu jsem taky přemýšlel. Asi nejlevnější by to bylo na Mazurech nebo v Gdaňsku, ale tam pro to nepojedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Únor 2013 Sdílet Odesláno 20. Únor 2013 Určitě Marine Sport.Musím doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 20. Únor 2013 Sdílet Odesláno 20. Únor 2013 Já mám dobré zkušenosti s www.czmarine.cz, vždy vyšli vstříc a to i nad rámec obvyklý (zapůjčení zařízení, bezproblémové vrácení když to nebylo ono, pomoc s montáží atd.) Když jsem něco objednal, druhý den jsem to měl doma což také není vždycky pravidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 21. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 21. Únor 2013 Ještě jsem našel Imramovského.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Únor 2013 Sdílet Odesláno 21. Únor 2013 Ještě jsem našel Imramovského.?Občas u něho něco kupuji, solidní jednání, ceny asi jako všude v čR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Únor 2013 Sdílet Odesláno 21. Únor 2013 Kazdopadne Imramovsky je spis z tech drazsich tady u nas. Nicmene hodne veci ma skladem, takze vcelku neni problem mit vse ihned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 21. Únor 2013 Sdílet Odesláno 21. Únor 2013 Co u imramovskyho ocenuju je, ze ma obcas nejaky veci v "social edition" - sehnat blbej plastovej vazak za 25Kc se mi jinde nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 2. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Březen 2013 http://www.aura.szczecin.pl/index.php?a=sklep_zeglarski&str=8&kat=0&podstr=0http://www.raksa.com.pl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se