Přejít na obsah
Plavidla.cz

Parkování Chorvatsko a provoz lodi

cjan

Doporučené příspěvky

Obracím se o radu, plánujeme koupi motorové lodi s kajutou typu např. Bayliner Ciera délka cca 8 m a snažíme se najít informace k možnostem parkování a provozu v Chorvatsku. Dosud jsme jezdívali s gumákem a to bylo kapánek jednodušší... Naše představa je parkovat klidně někde na suchu a v blízkosti jeřábu a lokalita okolí Zadaru " za příznivé peníze". Popř. může být i jiná lokalita pokud by jste měl někdo dobré zkušenosti. Předem děkuji H.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj děkuji za reakci, má představa je mít letos loď od června do září a protože ji nebudu mít na očích " a asi i kvůli ceně" se mi líbí varianta "suchá marína". Mám představu když přijedu dát na vodu jeřábem na vodu ( nevím kolik je běžná cena mimo velké maríny) a pak zpět do sucha. Jezdím do Chorvatska tak 3x za sezónu a poprvé to chceme zkusit s větší lodí. Nerad bych se vydal cestou pokus-omyl... Tak si radši nechám poradit. Děkuju...
Odkaz ke komentáři

Dobrý večer.Ohledně parkování v Chorvatsku.Moje skušenost v Sukošanu suchá marina dle délky lodi do 7m z vozikem 150-180Eu jeden měsíc.To stejné vozík a auto.Záleží na domluvě při příjezdu.Tribun asi to stejné.Pokud dáváte lod v marině jeřábem počítejte 100Eu do vody 100Eu z vody.Slip kolem 20-30Eu do vody a zvody.Pokud budete lod pouštět na slipu informujte se zda se dá ostřikat vlek.Jinak ho za měsi nepoznáte.Jinak parkování v marině tak jen rok a počítejte 2000-3000 Eu dle vybavení mariny.Popřípadě zašlu telefoní čísla. S pozdravem Karel
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Prosímm popř o kontakt ,kde by bylo možné kotvit buď na soukr.boji nebo někde u penzionu a pod. , trochu na očích..Měl jsem několik větších lodí / p m / a š.2,85 , které jsem vždy za svým SUV dovezl a odvezl..Teď po letech je ale doba jiá a peníze .. nejsou.. takže hledám levnou kamarádskou nebo podobnou variantu , možnost lodě do charteru penzionu možná.. Kupuji příští týden v okolí Izoly/slovinsko / loď , d,9,5 m , ale POZOR šíře 3,1 */ a to jsem tak trochu v pytli , nechci pokud to nebude nutné vozit do čR.. Pův majitel má zaplaceno zimní park. na vodě ale do 31.3. t.r. tak tam bych rád zajel , převzal loď a zrovna někam " přeparkoval " - proto hledám kontakt.. na někoho s penzionem , domem a pod.. Díky
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...