viita Zveřejněno 1. Únor 2013 Sdílet Zveřejněno 1. Únor 2013 Přátelé, kolegové, zachraňuji co se dá , jinými slovy zmrtvýchvstávám třílitra.Už mám dvě palice a obě jsou na ho... Jedna rezlá na mraky a druhá prasklá. Tímto tedy prosím pokud někdo víte o zdravém kousku ,(ne za nesmyslnou cenu) dejte vědět, přijet kamkoli není problém.Jestli to bude s malými, nebo velkými okny je mi jedno. Případně i samotnou hlavu, ventily a další zbytek mám.Vřelé díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 2. Únor 2013 Sdílet Odesláno 2. Únor 2013 Mám kamaráda co má firmu na opravy prasklých hlav....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 2. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2013 Díky,odkud je? Dej mi prosím kontakt do SZ,musím to s ním probrat po tlf. Osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 3. Únor 2013 Sdílet Odesláno 3. Únor 2013 Hlavy se běžně svařují-není to až tak velký problém-ovšem hliníkové!! Hlava z 3,0L MCM je ovšem litinová a mnohdy dosti sežraná od sole!! to je potom dosti problém s opravou - Napiš v kterých místech je prasklá a pošli foto,já to posoudím,zda to má smysl opravovat-zda to vůbec půjde, a mohu to zajistit.Bootcentrum bootcentrum@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Mě hlavu nechal zavařit p. Pokorný z Brusírna Pokorný v Hovorčovicích u Prahy. Byla ale jen trochu naprasklá hned u termostatu. Mercruiser 3.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 4. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Díky za tipy , ale tato je prasklá mezi sacím a výfukovým kanálem a to tak že prasklina sahá až pod sedlo.Sice jsme ji natlakovali a OK , ale pak se při frézování plochy protočilo sedlo /výfukové/ a po výměně samo ža prasklina vyjela ven.Pochy buju, že tohle někdo opraví, ale třeba se mýlím.Určitě by se to muselo vařit metodou "za studena".Hlava je jinak stará , tak z roku 1995 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Díky za tipy , ale tato je prasklá mezi sacím a výfukovým kanálem a to tak že prasklina sahá až pod sedlo.Sice jsme ji natlakovali a OK , ale pak se při frézování plochy protočilo sedlo /výfukové/ a po výměně samo ža prasklina vyjela ven.Pochy buju, že tohle někdo opraví, ale třeba se mýlím.Určitě by se to muselo vařit metodou "za studena".Hlava je jinak stará , tak z roku 1995TOMU říKÁš STARÁ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 :D Ja mam v aute hlavu z roku asi 72. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 5. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 5. Únor 2013 Jasné,ale asi se ti.nemachala ve slané vodě ,coz má na svareni docela vliv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 6. Únor 2013 Sdílet Odesláno 6. Únor 2013 Každá prasklá litinová hlava se musí ohřát v peci a potom se teprve sváří a v peci se dále velmi pomalu ochlazuje,nelze jí jen vyndat,svařit a venku nechat zchladnou-to je přípiš rychlé a dochází k mikroprasklinám.tvoje prasklina se dá zavařit!! ale je tu jiný problém - tyto hlavy nemají sedla!! Když se bude frézovat otvor pro sedlo,můžem se dostat až do prostoru s vodou a to je samozřejmně špatně-hlava je na výhození!! Zavaření výše popsanou metodou je dosti drahé-cca 2 tisíce,frézování a výroba sedel taky tak,dále broušení ventilůa všech dalších sedel,srovnání hlavy,guferka a jsi na 6 tisících ale záruku na svaření ti nikdo nedá!§ tak nevím-chceš se do toho pouštět?!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Únor 2013 Sdílet Odesláno 6. Únor 2013 Kdyz jsem resil svoje praskle hlavy ve stejnem miste jako ty, tedy pres sedla, tak mi vsichni rikali, ze to bude stat velky penize a nikdo ti nezaruci, ze to bude v poradku. Takze jsem pote koupil hlavy nove. Sice samozrejme byly drazsi, ale je tam vetsi jistota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 6. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2013 Díky Tomas , jsem v podstatě stejného názoru. Jak jsem říkal, sháním starší, nebo novou hlavu.Díky za veškeré nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se