oldik Zveřejněno 20. Srpen 2009 Sdílet Zveřejněno 20. Srpen 2009 Dobrý den vlastním motorový člun Bayliner Capri 1952 s vestavěným motorem mercruiser 3,0 . prasknul mi klínový řemen na pumpu a alternátor nemáte někdo tušení jaký rozměr je možné tam natáhnout? na stránkách výrobce toho moc není a na tom starém řemenu to se nedá přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 22. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2009 zkus www.ishopmarine.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2009 Dobře a bez problémů se nakupuje v obchodě MarineShopOnline - www.marineshoponline.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 24. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2009 Ahoj lidi. Z posledni "ekce" s motorem mam velice dobre zkusenosti s obchodem http://www.marine-discounter.eu/Nakupoval jsem u nich i veci, ktere museli jit az z Ameriky a mel jsem je za 14 dni doma. A samozrejme za skoro polovicni cenu, nez za to chteji tady u nas :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se