Charlie Zveřejněno 27. Leden 2013 Sdílet Zveřejněno 27. Leden 2013 (upraveno) Výstava už se pomalu blíží, jedete někdo? My vyrazíme zřejmě v sobotu 2.3. Tady je odkaz na formulář pro levnější vstupenky - po vyplnění přijde mejlem voucher k vytištění kam se pak ručně vyplní údaje. Sleva sice jen 1,5Eura, ale dobrý jsou. Vyzkoušeno, funguje. http://www.boot-tulln.at/de/besucher/ermaesigung.php Upraveno 27. Leden 2013 uživatelem Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasic Odesláno 25. Únor 2013 Sdílet Odesláno 25. Únor 2013 Ahoj, jedeme v pátek 1.3. na výstavu obytňákem s tím, že večer přespíme na parkovišti u výstaviště a v sobotu dopoledne navštívíme výstavu. Máme celkem 10 vstupenek k dispozici zadarmo, tak pokud bude zájem, můžeme přenechat. Michal 603233854 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 2. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Březen 2013 Tak my navštívili výstavu v pátek, přijeli jsme tam kolem 11hod a už byly parkoviště narvaný, nakonec jsme našli místo na parkovišti WEST, po nás tam ještě pustili dvě auta a už hlásili full. hasic-ovi děkuji za volné vstupenky, bezproblému nás na ně pustili dovnitř. Výstava opět nezklamala, některé příslušenství jsem sice nesehnal, nebo nebyla za akceptovatelnou cenu, ale nakoupili jsme fendry, potahy na fendry v metráži, malímu kšiltovku a nějaký drobnosti. Nabrali katalogy s příslušenstvím, tak teď se tím ještě prokousat. Lodí dost, i plachetnic v širokým spektru rozměrů. S našima výstavama to samozřejmě nelze srovnávat jak velikostí, tak hlavně přístupem vystavovatelů - do všech lodí co jsem chtěl, jsem se v klidu podíval, malího vzal na ruku, prolezl, nafotil, nikdo si nás nevšímal, pokud jsme od nich nic nechtěli. Paráda. Jen škoda že ve stejném termínu je i Varšava. A tady pár fotek: http://sanru.rajce.idnes.cz/Boat_Show_Tulln_2013/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 3. Březen 2013 Sdílet Odesláno 3. Březen 2013 Tak pro nás průplaváře poněkud moc plachet, ale jinak dobrý. Alespoň pro mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 3. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 3. Březen 2013 Motorových člunů tam bylo taky habakuk. Letos bych rád ještě do Friedrichshafenu a jestli se zas podaří Berlín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lekninka Odesláno 24. Září 2013 Sdílet Odesláno 24. Září 2013 O tomhle jsem ani nevěděla. tak to si to nesmím nechat ujít příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 24. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 24. Září 2013 A tento týden je Friedrichshafen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 31. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 31. Říjen 2013 Boat-show Biograd. Protože byla dobrá předpověď počasí, strávil jsem prodloužený víkend na Jadranu a náhodou jsem uviděl poutače na výstavu. To jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít, tak jsem se tam v neděli odpoledne vypravil. Odehrávalo se to v marině, většinou na souši, velké jachty byly srovnány na vodě. Samozřejmě hangáry s příslušenstvím. Byl jsem velmi mile překvapen rozsahem a množstvím exponátů. Fakt dobrý, jen kdyby to nebylo tak daleko. A světe div se - bylo to grátis!!! Jinak počasí od neděle do úterý čím dál lepší, azur a koupání , i když už trochu pro otužilejší. Nikdy jsem v tomto termínu na moři nebyl a bylo to super, nikde ani živáčka, božský klid. Vřele doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky