Přejít na obsah
Plavidla.cz

Lodě na vodě 2013

Kocour

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

dobře .. budu jedno oko.. někdy jsem např. koupil i horší loď skoro až neloď.. s motorem závěs.. ale s dobrým vlekem.. jen kvůli vleku.. ale to už je dost let.. ale i ted se to objevuje tato možnost. co email?at tu to nemusíme obtěžovat infem..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj rozumím.. taky jsem mél rád větrem ošlehanou tvář :-)

po úpravách jsem z toho kdysi vymačkal skoro 50 uzlů.. vážila 3300 kg, motor 350 MPI Mercr. Bravo III,duopr nerez kombi.. / vetši a menši stoup. /.perfektní ovladatelnost. ve skluzu jsem byl tak do 8 sec. :-).. ..co jsem se nalaboroval s vyvážením lodi a pod.. úpravy.. nerez přední lávku ../ můžu poslat foto / .. ale stálo to za to.. :-)

ted už dědkovatím

Odkaz ke komentáři

DAVIS: pokud jsi měl Regal 2250 v 350MAG tak mi prosim dej odkaz na fotky, informace atp. Je to muj hlavni adept na novou lod i kdyz ja bych ted volil Volvo Penta s DP. Kazdopadne budu vdecny za kazde info z praxe. Predem diky!

PS: akurat ta tvoje vaha mi nesedi, sucha vaha by se dle vyrobce mela pohybovat ke 2 tunam a to i s max. motorizaci.

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

DAVIS: pokud jsi měl Regal 2250 v 350MAG tak mi prosim dej odkaz na fotky, informace atp. Je to muj hlavni adept na novou lod i kdyz ja bych ted volil Volvo Penta s DP. Kazdopadne budu vdecny za kazde info z praxe. Predem diky!

PS: akurat ta tvoje vaha mi nesedi, sucha vaha by se dle vyrobce mela pohybovat ke 2 tunam a to i s max. motorizaci.

Nechci se Vám do toho vměšovat ale DAVIS tam původně někde psal o Vistě 248 FOURWINS a rozuměl jsem tomu tak, že ty údaje byly k této lodi (váha motorizace atd. :)

Odkaz ke komentáři

to SULLACO :

nejseš :-)))

v klidu

je to pravda byla to vista.. najdeš ji

http://nemam1.rajce.idnes.cz/Jadran_2009/#DSCN1577.jpg

nebo i mezi jinými na mem rajceti nemam1.rajce.idnes.cz , v sekci jadran..

tady je pak muj byvaly druhy kousek..

http://nemam1.rajce.idnes.cz/Jadran_2009/#DSCN1604.jpg

http://nemam1.rajce.idnes.cz/Jadran_2009/#DSCN1607.jpg

ale to uz je historie..

PS jak se sem vkládají fotky? nějak není mou praxí.. mohu sem něco vložit..nebo jsou lepší odkazy ?

Odkaz ke komentáři

Příští rok tam už ona nebude.... bude u mě na Baylineru..... bude mi leštit sedačky.....

Sedačky si budu leštit sám, u týhle by se šiklo kdyby uměla leštit vícero věcí. Ehm jestli sem zabrousí má žena, dostanu do držky :)

Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři