KBfotoservis Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 Davis ten vlek tady koupím novej cca 45-60 tis ,takže pokud by byl použitej , přihlásitelnej a někde okolo 1300 kg budu spokojen . Jinak ostatní souhlas . I ty vodní cesty , tam se mi taky líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 dobře .. budu jedno oko.. někdy jsem např. koupil i horší loď skoro až neloď.. s motorem závěs.. ale s dobrým vlekem.. jen kvůli vleku.. ale to už je dost let.. ale i ted se to objevuje tato možnost. co email?at tu to nemusíme obtěžovat infem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 Davis jsem Bohouš Kuna mail bohumil@kbfotoservis.cz , tel 608755548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 Davis: njj pro me je 2250 ideal a na to co to vazi to s 300 kobylama a duopropelerem uhani vice nez dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 jj rozumím.. taky jsem mél rád větrem ošlehanou tvář :-)po úpravách jsem z toho kdysi vymačkal skoro 50 uzlů.. vážila 3300 kg, motor 350 MPI Mercr. Bravo III,duopr nerez kombi.. / vetši a menši stoup. /.perfektní ovladatelnost. ve skluzu jsem byl tak do 8 sec. :-).. ..co jsem se nalaboroval s vyvážením lodi a pod.. úpravy.. nerez přední lávku ../ můžu poslat foto / .. ale stálo to za to.. :-)ted už dědkovatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 to KB - OK , tak uvidím..ted to sice bude trochu 14 dní rozcourané.. al e uvidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 30. Duben 2014 Sdílet Odesláno 30. Duben 2014 Když pozoruji vývoj této výstavy za posledních pár roků a mám možnost buď tam jít, nebo se hezky svézt na Labi na Střekov, jasná volba. Budou to tam muset i v budoucnu zvládnout beze mne... A pokud převoz na druhou stranu zpoplatnili, to už je fakt vrchol ! No jo, máme rádi česko...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 30. Duben 2014 Sdílet Odesláno 30. Duben 2014 Na výstavě jsem byl poprvé a zároveň jednou a to před 2 lety, a od té doby jsem to považoval jen za ztrátu času. Je to přesně jak píše Sullaco a KBfotoservis a plně s nimi souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Duben 2014 Sdílet Odesláno 30. Duben 2014 (upraveno) DAVIS: pokud jsi měl Regal 2250 v 350MAG tak mi prosim dej odkaz na fotky, informace atp. Je to muj hlavni adept na novou lod i kdyz ja bych ted volil Volvo Penta s DP. Kazdopadne budu vdecny za kazde info z praxe. Predem diky!PS: akurat ta tvoje vaha mi nesedi, sucha vaha by se dle vyrobce mela pohybovat ke 2 tunam a to i s max. motorizaci. Upraveno 30. Duben 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Duben 2014 Sdílet Odesláno 30. Duben 2014 DAVIS: pokud jsi měl Regal 2250 v 350MAG tak mi prosim dej odkaz na fotky, informace atp. Je to muj hlavni adept na novou lod i kdyz ja bych ted volil Volvo Penta s DP. Kazdopadne budu vdecny za kazde info z praxe. Predem diky! PS: akurat ta tvoje vaha mi nesedi, sucha vaha by se dle vyrobce mela pohybovat ke 2 tunam a to i s max. motorizaci.Nechci se Vám do toho vměšovat ale DAVIS tam původně někde psal o Vistě 248 FOURWINS a rozuměl jsem tomu tak, že ty údaje byly k této lodi (váha motorizace atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Duben 2014 Sdílet Odesláno 30. Duben 2014 Aha, jsem vůl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 30. Duben 2014 Sdílet Odesláno 30. Duben 2014 to SULLACO : nejseš :-)))v kliduje to pravda byla to vista.. najdeš ji http://nemam1.rajce.idnes.cz/Jadran_2009/#DSCN1577.jpgnebo i mezi jinými na mem rajceti nemam1.rajce.idnes.cz , v sekci jadran..tady je pak muj byvaly druhy kousek..http://nemam1.rajce.idnes.cz/Jadran_2009/#DSCN1604.jpghttp://nemam1.rajce.idnes.cz/Jadran_2009/#DSCN1607.jpg ale to uz je historie.. PS jak se sem vkládají fotky? nějak není mou praxí.. mohu sem něco vložit..nebo jsou lepší odkazy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 Ta druha to je moc pěkném kousek :) . Na vkládání fotek tu je někde návod az budu u compu tak ho zkusim prohledat a poslat ti jej ale mozna bude kbfoto rychlejsi a postup ti popise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 (upraveno) Davis zkopíruj si toto a mezi ty závorky dej url fotky pak to vypadá takto http://img99.rajce.idnes.cz/d9902/6/6296/6296884_d7d27be41691ebf4291081833d1f1176/images/DSCN1607.jpg?ver=0 Upraveno 1. Květen 2014 uživatelem KBfotoservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 jinak url fotky .. otevři foto na rajčeti , klikni pravým tlačítkem a objeví se nabídka a tak mezi jinýma je kopírovat adrese URL obrázku a na to klikneš a pak to vložíš mezi ty závorky a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 Jen to zkouším jestli mi to funguje..... to je ta hosteska pro tomase80.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 Jo to je dobrý, funguje ti to správně. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 Kurna, tak to pristi rok tam budu kazdej den :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 1. Květen 2014 Sdílet Odesláno 1. Květen 2014 Příští rok tam už ona nebude.... bude u mě na Baylineru..... bude mi leštit sedačky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Květen 2014 Sdílet Odesláno 2. Květen 2014 (upraveno) Příští rok tam už ona nebude.... bude u mě na Baylineru..... bude mi leštit sedačky.....Sedačky si budu leštit sám, u týhle by se šiklo kdyby uměla leštit vícero věcí. Ehm jestli sem zabrousí má žena, dostanu do držky :) Upraveno 2. Květen 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 2. Květen 2014 Sdílet Odesláno 2. Květen 2014 Davis: Ta Vista byla moc pěkná a ta Riva to je úplná nádhera. Jaký měla ta Riva parametry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Květen 2014 Sdílet Odesláno 2. Květen 2014 ... vam se tahle fotka libi? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Květen 2014 Sdílet Odesláno 2. Květen 2014 co máš na mysli ? letadlo jako vítr.. dělalo to skoro 110 za hod... bylo co dělat se na tom udržet / a cokoliv co zrovna bylo na palubě / chšeš motorově , váhově ? cenově :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Květen 2014 Sdílet Odesláno 3. Květen 2014 Viky nebuť puritán :) vždyť ta RIVA je nádherrná, akorát na Vltavu moc velká a rychlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Květen 2014 Sdílet Odesláno 4. Květen 2014 JJ motorizace, spotřeba, váha, a třeba i cena. Bylo by možno i fotky z interiéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky