Kocour Zveřejněno 27. Leden 2013 Sdílet Zveřejněno 27. Leden 2013 Ahoj. Kupuji novou kajutovou loď z Polska. Výrobce se zajímá o výstavu Lodě na vodě. Já jsem tam nikdy nebyl, má cenu tam vystavovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Tak se pochlub, jakou kajutovku kupujes a my ti rekneme, jestli ma cenu ji tam vystavovat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 27. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 http://www.plavebni.cz/pdf/pandora.pdf EDIT - Tomas80: Nasledna diskuze o lodi presunuta sem: http://plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=847 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 27. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Jo, to jistě. Ale o těch Lodích na vodě jsem se nedozvěděl nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Určitě ano.Minule tam byli Poláci s člunama a zájem okolo nich velký.Lodě na vodě jsou rok od roku větší a zajímavější.Jen se tam dle mého nazoru nehodí nabidka aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 26. Duben 2014 Sdílet Odesláno 26. Duben 2014 Tak velká změna.Letos jsem se vratil z výstavy 2014 a jsem velice zklamaný.Doplnky k lodím žádné,občerstvení předražené,vstupné za které ani prodávající nevěděl co osahuje(převoz na druhý břeh se platil)Bazar lodí nejeden člověk přehlédl(zcela mimo výstavu)Dal se koupit zájezd,postele,drahá auta a spoustu dalšího co se k lodím nehodí.Příští rok už vynechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Duben 2014 Sdílet Odesláno 26. Duben 2014 Já šel jen na část co byla zdarma, to byla pěkná procházka. Ale já od toho nic nečekal tak jsem ani nemohl být zklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 26. Duben 2014 Sdílet Odesláno 26. Duben 2014 Tak já tam byl letos poprvé a hned jsem se zamiloval do lodičky co tam byla na prodej... 2 roky stará stingray 250 viz http://www.lodenavode.cz/bazar.htm , tak něco takového bych si představoval jako další můj krok..... ale ještě jsem ani nevyzkoušel loďku co mám od podzima... tak musím zůstat při zemi...... ale jinak musím souhlasit s jbendou..... doplňky skoro žádné....... ale občas ucházející hosteska..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 26. Duben 2014 Sdílet Odesláno 26. Duben 2014 ale občas ucházející hosteska.....jaká byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 26. Duben 2014 Sdílet Odesláno 26. Duben 2014 Ta hosteska a nebo ta loďka...??? já bych se nerad rozepsal o hostesce a pak mě někdo nepřesměroval na jiné vlákno, že sem se to nehodí..... ale já si myslím, že lodě, krásné ženy a alkohol patří tak něják k sobě... doufám, že se nemýlím..... samozřejmě ten alkohol ve větší míře až po zakotvení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 (upraveno) Hele aby ses neplet, krasne zeny a chlast, to je standard akorát u Baylinera, ti ostatní to delaji kvůli vode. ;) Upraveno 27. Duben 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 No i já to dělám hlavně z lásky k vodě a přírodě.... ale i se těším až se mi tam bude slunit manželka s kamarádkou.... a já nahodím prut do vody, otevřu si něco k pití a budu se kochat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 No koneckonců.... i pekna hosteska je v podstatny casti dilem přírody, ze jo... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 No byli tam i adrenalnové kousky :) Když na přetížené převozní lodi začala přes příd téct voda a všichni se začali sunout dozadu .:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 27. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 Stálo to letos za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 Já tam už nechodím , přijde mi to jak autobazary a autosalony v ro 1993 . úplně na hovno auta , žádný financování ,žádný doplňky žádná infrastruktura ..... Lodě za 2 mega co žerou 100 na 100 .. není normálně dostupný . úplně chybí nabídka a řešení typu kanály , Holandsko , Německo . Tedy možnost putovat s lodí několik dní a nesežrat to rozpočet dealera heroinu . Myslím lodě na normální pobyt s nějakým rozumným motorem , možnost rybařit , přespat , koupat . O kotvení a tankování u nás ,, ani nemluvit . Jo chtít si pořídůt skutr nebo Bailinera s pěti kajutama a maitenencem 1000 Euro na měsíc tak pohoda to tam jistě je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 Tak velká změna.Letos jsem se vratil z výstavy 2014 a jsem velice zklamaný.Doplnky k lodím žádné,občerstvení předražené,vstupné za které ani prodávající nevěděl co osahuje(převoz na druhý břeh se platil)Bazar lodí nejeden člověk přehlédl(zcela mimo výstavu)Dal se koupit zájezd,postele,drahá auta a spoustu dalšího co se k lodím nehodí.Příští rok už vynechám.Ahoj,to teda jo!!!Vlastně to bylo o ničem.Chtěl jsem nějaké věci,co se týká plavby a v podstatě nebylo co koupit.Když jsem tam byl loni,tak aspoň nějaký stánek pro NÁS.Příští rok už nejedu,je to rok od roku horší a dražší.Ahoj Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 No byli tam i adrenalnové kousky :) Když na přetížené převozní lodi začala přes příd téct voda a všichni se začali sunout dozadu .:)Tak to je dobrý,aspoň nějaká sranda.Když se na mě řítil,přidal jsem abych mu nebránil a asi je vlnka taky ošplouchla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Duben 2014 Sdílet Odesláno 27. Duben 2014 Ta hosteska a nebo ta loďka...??? já bych se nerad rozepsal o hostesce a pak mě někdo nepřesměroval na jiné vlákno, že sem se to nehodí..... ale já si myslím, že lodě, krásné ženy a alkohol patří tak něják k sobě... doufám, že se nemýlím..... samozřejmě ten alkohol ve větší míře až po zakotvení.....Tak porad cekam na tu fotku hostesky s furt nic, kdyz neco nakousnu tak to dokoncim ne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 to KBfoto..myslím žes možná přehlédl stánek holandskonalodi.cz a hned vedle naplachetnici.cz.. jezdím s nimi již léta/hlavně holandsko / i jako kapitán.. a je to skutečně dovolená s rozumným rozpočtem :-) a pokud chceš starší velmi slušnou a cenově příznivou kanálovku /nemyslím angl. narrowboat .. / tak stačí říci.. seženu ti ji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 ..tedy: přivezu , zlegalizuji,popř.opravím , upravím , nabarvím :-) vše co si bude zákazník přát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 (upraveno) Minulej rok s Tomášem80 mi stačil. Poprvé a naposled. Kdo by to byl řekl, že na výstavě lodí atd. narazí na sportovní a offroad auta, motorky a buhví co ještě, včetně přiožralých prodavačů ale záchranou vestu pro dítě na loď tam nekoupí... A metrosexuálové v bílých kalhotkách a růžových holinkách a že jich tam bylo, vedle podobných mi je zkrátka tak nějak blivno. Takže za mě už nikdy. Samozřejmě jde POUZE A JEN O MŮJ NÁZOR A POSTOJ.Milda: ta loď co ses zamiloval je na prodej už přes rok, mě se líbí ten červenej Regal, když už teda :) Upraveno 29. Duben 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 to DAVIS díky za nabídku přijde na řadu až za pár let . V budoucnu chci 2 lodě jednu obytnou a jednu co ted mám tedy ,celkem rychlou , na ryby a relativně ekonomické putování . Jo kdyby tam v ty cizině měli nějaký bržděný vlek 1300 kg za rozumný peníze takto bych uvažoval . Jinak já to myslel tak , naprosto chybí kategorie za lodí co mám já . Tedy aby tě to ekonomicky nesežralo,když se zrovna nedaří , aby to šlo v jednom spustit a vytáhnout z vody , aby z toho šlo rybařit a dalo se tam přespat . Pak samo sebou financování jako je v cizině kde jsou na lodě hypotéky . De facto to není auto co ho sežere rez,loď při správné údržbě vydrží desítky let . Chybí doplňky , vybavení , nabídky infrastruktury , atd . Sullaco to vystihl celkem přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 DAVIS: kdyby se někde naskytnul Regal 2250 ale voňavka... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Duben 2014 Sdílet Odesláno 29. Duben 2014 to KB foto .... chápu vše co píšete..a rozumím..v podstatě na tuto přehlídku všeho jedu jen abych si ověřil , že TíMTO jejich směrem NE , .. abych se přesvědčil o soudnosti jak lidí tak některých exponátů potažmo vystavovatelů .. a zkonstatoval co si člověk sám nezařídí nesežene a nezajistí , tak to nemá.. .. nadruhou stranu pokud jsi myslel doplňků lodních , myslím že na nějaké standartní úrovni je z čeho vybrat.. ceny ale jistě nekomentuji.. .. dost a pozitivně mě uspokojil pouze jediný stánek , a to ředitelství vodních cest.. kde je patrné a je to dobře , že skutečně stát a jeho složky skutečně snad konečně jdou tím správným směrem pro nás.. A ten zbytek co je tam jinde k vidění ? nedívám se , protože to nepotřebuji... co se vleku týče - jaký cenový strop? je toho tam spousty , jde o to říci si max.. i když většinou řeším dvouosé.. ale i jednoos neni problem..to Sulaco : vedu v patrnosti - trochu mě ty rychlé vrtule s postupem času pustily / což erovna 2250 neni sprinter/ - sam jsem začínal Vistou 248 , /fourwinns/,ale tak jako tak se v tom dá bydlet jen ve dvou a chvíli / i když ja měl geberator , velké tanky na vodu atd.. takže mě v marině neviděli 14 dní .. šmějdil jsem jen po ostrůvkách a pod.. .. ted už na té vodě radeji bydlím a koukám se :-) a abych to stihl tak jezdím šourem - ale vedu v patrnosti. s vlekem nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky