boatscaorle Zveřejněno 26. Leden 2013 Sdílet Zveřejněno 26. Leden 2013 Zdravím, nevíte někdo kdo vyrábí hrazdy za rozumnou cenu? Díky Marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Jednu delanou mě nabízel pan Schon z Davle(prodej a opravy lodí).Byla z gumaku s převodkou lanama i volantem.Tuším asi za 2500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Leden 2013 Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 Ted jeste jestli shani konzoli rizeni nebo radarovej oblouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boatscaorle Odesláno 27. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 27. Leden 2013 vzal bych obojí, ale těch oblouku bych potřeboval tak 6ks.Někdo tomu říká nerezova hrazda na osvětlení na záď, nebo radarovy oblouk.Ale zatím dík za tipy.S Pozdravem Marty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 My to vyrábíme, resp.ohýbáme z 50mm nerez trubky a 6ks by nebyl problém. V odkazu je více info o nerez.rámu. Konzoly řízení vyrábíme také - z laminátu i nerezu, lze vyrobit i na přání po domluvě o tom, co to má mít, umět, nést atd. Tento typ příslušenství je v kategorii Příslušenství > Adventure; tady odkaz na rám: http://www.cmp-shop.eu/produkty/chtchelkaline-marine-products/prislusenstvi/adventure/nerezovy-ram-na-pozicni-a-dalkova-svetla/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 Hrazdu z 50mm trubky? Jakou tam máte stěnu? Já teď budu dělat rampu na 25ft plachetnici, ponese to soláry, sklopenej stěžeň a bude sloužit jako základ pro zaplachtování kokpitu. Trubku budu dávat 22x2mm a bude dvojitě. Vychází mi to z 8m trubky, cca za 1000kč + úchyty na zábradlí, ty ještě nemám úplně pořešený, ale budu si je asi taky vyrábět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 Hrazdu z 50mm trubky? Jakou tam máte stěnu? Já teď budu dělat rampu na 25ft plachetnici, ponese to soláry, sklopenej stěžeň a bude sloužit jako základ pro zaplachtování kokpitu. Trubku budu dávat 22x2mm a bude dvojitě. Vychází mi to z 8m trubky, cca za 1000kč + úchyty na zábradlí, ty ještě nemám úplně pořešený, ale budu si je asi taky vyrábět.nejvíce používané rozměry pro rámy a konstrukce všeho druhu jsou u nás dva: 25mm se stěnou 1,5mm (např.rámy pro konzoly řízení) a 50mm se stěnou 2mm (jednoduché nebo dvojité světelné rampy, dvojité se používají také při práci na tahání velkých bójí, člunů apod.). Zatím se nic nikdy nezlomilo ani při zátěži neohnulo, ale dáváme si hodně záležet na montáži. Ohledně popisované nerezové konstrukce: určitě je dobré mít rezervu v pevnosti konstrukce/rámu, jestli je konstrukce dvojitá, snad by to mělo být v pořádku, ale záleží právě na designu a uchycení konstrukce. Tak, jak to popisujete, mi není úplně jasné, jak by to mělo vypadat. Ale předem mohu říct, že cena hotového výrobku nesestává jen z ceny materiálu, proto za 1000,- Kč to neumíme. Ale pokud máte zájem, můžete nám poslat na email info@adventureboat.cz rozměry nebo vlastní nákres a zjistíme nezávazně, za kolik bychom to uměli udělat. Nicméně máme přístup k nejrůznějším držákům montovaných na zábradlí pro průměry trubek 22, 25 a 30 mm, takže můžeme nabídnout. Ceny od 890,- Kč / ks. Bohužel tento sortiment není online, abych poslal odkaz. Vypadá to nějak takto... http://www.tessilmare.com/media/catalog/product/cache/2/base/500x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/e/tessuti_e_accessori_pagina_17_immagine_0009_6.jpg K těmto úchytům, které jsou na zábradlí, se pak dají dodat i protikusy, které zakončují konstrukci samotného rámu. To nemám ani ilustrační obrázek bohužel - a cenu dohledám na vyžádání. Jinak inspiraci můžete hledat právě na stránce tessilmare.com. Zastupujeme tohoto značkového výrobce stříšek, takže případné dotazy můžete směrovat na nás - ceny jsou stejné, jen je třeba přičíst DPH a v některých případech i něco na dopravu (podle toho co a za kolik se objednáva). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 19. Únor 2013 Sdílet Odesláno 19. Únor 2013 Je mi jasné, že za cenu materiálu to nemůžete vyrobit (a práce těžce převyšuje cenu materiálu - znám to, dělám v kovoobrábění), ani to nebyla žádná narážka na Vaši cenu. Já co můžu, tak si na loď vyrábím sám. I ty koncovky/úchyty si vysoustružím, případně vyfrézuju na CNC frézce. Pak mi to stojí jen materiál a vlastní práci. Jen mi zajímala síla stěny u té 50mm trubky, při 2mm stěně to už opravdu musí unést hodně. Vím jaká síla je potřebná na ohnutí 25x2 který jsem si sám ohybal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se