Přejít na obsah
Plavidla.cz

Loď a Výkon motoru Volvo Penta 25PS - rada začátečníkovi

Karlos-R

Doporučené příspěvky

Ahoj Všem

Vážení nemohl by mi někdo poradit z vlastní zkušenosti?? Popřípadě i s přímo touto lodí Wiking 21? Docela se mi líbí tady ta loďka: http://www.plavidla.cz/bazar_index.php?akce=detail&inid=0000034038

- jsem zatížený na tento typ loděk- a můj dotaz se týká toho výkonu motoru. Jde mi jen o rekreační plavbu s rodinkou, už žádné jančení (dříve jsem měl otevřený člun s 50PS motorem). Jak se popere Volvo penta 25PS s touto lodí?? Utáne ji i při plavbě proti Labským proudům?? A co si myslíte o stáří motou a jeho solehlivosti?? Děkuji. Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stáří jsem z toho inzerátu nějak nevyčetl, ale tyhle motory bývají dost spolehlivé a lodě většinou toho zas tak moc nalítáno nemají. Spíš jde o to, jak se k tomu kdo choval. Výkon je víc než dostatečný, obecně výtlačná loď o téhle délce je každá "pomalá". Aby si proti většímu proudu frčel, tak by sis musel pořídit kluzák nebo něco výrazně většího. Láďa ten Střekov pojal se smajlíkem (je zhejčkanej kluzákem), neboj se, určitě se vrátíš. Jen to bude trvat trochu dýl, ale zas taková hrůza to nebude.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...