Karlos-R Zveřejněno 10. Leden 2013 Sdílet Zveřejněno 10. Leden 2013 Ahoj Všem Vážení nemohl by mi někdo poradit z vlastní zkušenosti?? Popřípadě i s přímo touto lodí Wiking 21? Docela se mi líbí tady ta loďka: http://www.plavidla.cz/bazar_index.php?akce=detail&inid=0000034038 - jsem zatížený na tento typ loděk- a můj dotaz se týká toho výkonu motoru. Jde mi jen o rekreační plavbu s rodinkou, už žádné jančení (dříve jsem měl otevřený člun s 50PS motorem). Jak se popere Volvo penta 25PS s touto lodí?? Utáne ji i při plavbě proti Labským proudům?? A co si myslíte o stáří motou a jeho solehlivosti?? Děkuji. Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 10. Leden 2013 Sdílet Odesláno 10. Leden 2013 Ahoj maximální rychlost je cca 14km/hod.Na běžné plavení při normálních průtocích je v pohodě.Motory jsou prakticky nezničitelný.Dole pod střekovem to sice utáhne taky,ale sotva krokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Leden 2013 Sdílet Odesláno 10. Leden 2013 Na vytlačnou plavbu bych se toho nebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 10. Leden 2013 Sdílet Odesláno 10. Leden 2013 Pod Střekov už ne,tam by ses zpět nevrátil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos-R Odesláno 11. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2013 OK, Díky Všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 11. Leden 2013 Sdílet Odesláno 11. Leden 2013 Stáří jsem z toho inzerátu nějak nevyčetl, ale tyhle motory bývají dost spolehlivé a lodě většinou toho zas tak moc nalítáno nemají. Spíš jde o to, jak se k tomu kdo choval. Výkon je víc než dostatečný, obecně výtlačná loď o téhle délce je každá "pomalá". Aby si proti většímu proudu frčel, tak by sis musel pořídit kluzák nebo něco výrazně většího. Láďa ten Střekov pojal se smajlíkem (je zhejčkanej kluzákem), neboj se, určitě se vrátíš. Jen to bude trvat trochu dýl, ale zas taková hrůza to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 11. Leden 2013 Sdílet Odesláno 11. Leden 2013 Na proudu jsem si už parkrát zažil výpadek motoru a to je mazec! 20m ti po dně skáče kotva než se chytí...jsme měli s Baylinerem problém se sítkem v nádži :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos-R Odesláno 11. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2013 Jen ke stáří palvidla. Prý je z roku 1982 a je dovezena ze švýcarska z jezer. Stojí cca půl roku na suchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavjel Odesláno 12. Leden 2013 Sdílet Odesláno 12. Leden 2013 Je pěkná,ještě tak o pade míň a bylo by to super ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se